Старонка 3 з 10 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 101 21-30

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    так, але чаму? не спрабуйце шукаць іх няшмат? у адваротным выпадку нам не хапае толькі, што вам месца, карта зробленая і поўная.
    Вы ведаеце, што такое змяненне rail? Перад унясеннем зменаў, я думаю, правільна, што вы ведаеце, адказаць на гэтае пытанне!
    Ен служыць для павелічэння ціску паліва.. усе Роўна не верыла, што спытаць савет або падказка б мець поўную карту.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    на самай справе я не думаю, што вы просіце карту, аднак, на мой погляд, чытаць так ты на правільным шляху.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў марка Visualizza Messaggio
    на самай справе я не думаю, што вы просіце карту, аднак, на мой погляд, чытаць так ты на правільным шляху.
    Дзякуй Марка, на самай справе хацеў зразумець, як змяніць iq limiter, я ведаю, нават калі яны знаходзяцца перад абмежавальнікі крутоўнага моманту, але не хацелася б памыліцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    што трэба змяніць rail?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    што трэба змяніць rail?
    Можна змяніць ціск дызельнага паліва. Аднак мне не здаецца, што я спытаў гэта, і ен тым менш яны тут, каб мяне дапытваць.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў carbo92 Visualizza Messaggio
    Можна змяніць ціск дызельнага паліва. Аднак мне не здаецца, што я спытаў гэта, і ен тым менш яны тут, каб мяне дапытваць.
    Дзякуй
    Не ? мае намер узяць мяне гульня цябе, я проста хацеў бы адзначыць, што павелічэнне ціску дызельнае паліва служыць не для магутнасці, непасрэдна. Калі вы не ведаеце гэтых рэчаў ? цяжка зрабіць добрую карту.
    Вам растлумачу я, як ніколі, павялічваецца ціск:
    Павелічэнне занадта шмат часу ўпырску, вы рызыкуеце надаць занадта шмат часу пасля ВМТ, а гэта прыводзіць павышэнне тэмпературы ў нумары і ў каналізацыю, а затым, каб надаць такое ж колькасць? дызель у менш часу, чым павялічвае ціск паліва. Але вы d? у выпадку, які з часам, якія вы выкарыстоўваеце, вас гэта змяненне не ? патрабуецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Не ? мае намер узяць мяне гульня цябе, я проста хацеў бы адзначыць, што павелічэнне ціску дызельнае паліва служыць не для магутнасці, непасрэдна. Калі вы не ведаеце гэтых рэчаў ? цяжка зрабіць добрую карту.
    Вам растлумачу я, як ніколі, павялічваецца ціск:
    Павелічэнне занадта шмат часу ўпырску, вы рызыкуеце надаць занадта шмат часу пасля ВМТ, а гэта прыводзіць павышэнне тэмпературы ў нумары і ў каналізацыю, а затым, каб надаць такое ж колькасць? дызель у менш часу, чым павялічвае ціск паліва. Але вы d? у выпадку, які з часам, якія вы выкарыстоўваеце, вас гэта змяненне не ? патрабуецца.
    Дзякуй за тлумачэнне... але я тое, што я магу вучыцца, я зразумеў, што на ecu гэтага тыпу карту педаль, ўпырск і абмежавальнік крутоўнага моманту ў дыяпазоне выраўноўваецца за тое, што я не хацеў выйсці пераможцам вельмі.. усе роўна ў гэты момант я хацеў бы зразумець, як павелічэнне розных значэнняў, каб атрымаць, па меншай меры, 20cv ў pi?.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Alt, для ін'екцый, што вы маеце на ўвазе? Што юніт? вымярэння вы карыстаецеся?
    Педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, кажучы, расход дызельнага паліва, вымяраецца ў мм^3/ін'екцый, затым не ? якія змяняюцца аналагічным чынам, але ў рэшце рэшт, калі вы спытаеце 70mm^3/педалі затым, каб мець, што q.. трэба ўсталяваць ўсе 70mm^3/i, нават у абмежавальнік крутоўнага моманту і ў іншых абмежавальнікаў расходу, які ў нас есць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Alt, для ін'екцый, што вы маеце на ўвазе? Што юніт? вымярэння вы карыстаецеся?
    Педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, кажучы, расход дызельнага паліва, вымяраецца ў мм^3/ін'екцый, затым не ? якія змяняюцца аналагічным чынам, але ў рэшце рэшт, калі вы спытаеце 70mm^3/педалі затым, каб мець, што q.. трэба ўсталяваць ўсе 70mm^3/i, нават у абмежавальнік крутоўнага моманту і ў іншых абмежавальнікаў расходу, які ў нас есць.
    Я маю на ўвазе ін'екцыі parzializzato, узбагачэнне пры паскарэнні і абмежавальнікам крутоўнага моманту. Тэарэтычна тое, што вы сказалі мне, gi? я ведаю, і вы абсалютна маеце рацыю? я не зразумеў, як ўнесці гэтыя змены ў карту. Я мог бы зрабіць, напрыклад, у пунктах ці ў % карты, што я прывеў? Вы б вельмі ўдзячны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Нават калі вы б прыклады вы не маглі іх бачыць, чаму? у вас есць некалькі паведамленняў, аднак гэтая праблема ? што вы абавязаны ў бачанне спрошчана ECM. Паспрабуйце выкарыстоўваць winols, адсочваць тыя ж карты, што перад табою з ECm. Такім чынам, вы знойдзеце ўсе сапраўдныя значэння на восях і ў карту і не фіктыўныя нагрузкі і колькасці абаротаў... у любым выпадку тое, што ECM называецца "нагрузка на parsializzato", калі я правільна памятаю, павінен быць абмежавальнік). Узбагачэнне пры паскарэнні педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту ? правільна.
    Час ўпырску з'яўляюцца boost * rpm або што-небудзь падобнае!

Старонка 3 з 10 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •