Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 26 з 26

Абмеркаванне: fia croma 1.9 120 л.з.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    ок, дзякуй, сандра , я проста трапляе ў машыну, я спрабую ўсталяваць гэта тое, veedere што я з-за гэтай праблемы.
    пытанне, але тады вы не можаце толькі disattivcare толькі dtc на defap і проста? трэба, каб прымусіць іх выключыць наогул?
    будуць таксама індыкатар рухавіка гэтыя defap або " я застаюся толькі ў якасці памылкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    ок, дзякуй, сандра , я проста трапляе ў машыну, я спрабую ўсталяваць гэта тое, veedere што я з-за гэтай праблемы.
    пытанне, але тады вы не можаце толькі disattivcare толькі dtc на defap і проста? трэба, каб прымусіць іх выключыць наогул?
    будуць таксама індыкатар рухавіка гэтыя defap або " я застаюся толькі ў якасці памылкі?
    у тэорыі было б ідэальна адключыць толькі dtc на defap, але бачыў, што людзі павінны дакладна ведаць, біты і метад, якім distruibuiti праграмы, адключаюць ўвесь раен... я не раблю ў асноўным defap, таму я не буду есць ніколі не прысвечаны, але я ведаю, што ? можаце знайсці іх нават без спробаў!

p.s. карта не змяшчае памылак, такіх, каб стварыць няспраўнасцяў... не ? усю гэтую вялікую карту, але праблемы не з-за яго...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Калі вы адключылі ўсе кіраванне "памылкі", вы лепш, вядома, ўключыць яго, як сказалі калегі, у адваротным выпадку вельмі складана мець дыягностыкі.
    ВЫ яшчэ дадам здагадка (вазьмі з спружынамі....) : вы ўпэўнены ў эфектыўнасці фільтра дызельнага паліва і, што карыстальнік, не выкарыстоўвайце паліва нізкай якасці? ?
    Мой сябар, якому я зрабіў mappetta кожны столькі, што ен з блокаў, без рэальнага аднаўлення. Машына завісала, хадзіў, максімум да 2000 аб / мін і падобнае.
    Ен вінаваты ў FAP і правіць замест вас ? даказана, што быў фільтр цалкам "заблякаваны" дзярмо, выкарыстаў дыстрыб'ютараў low-cost з дызель-супер. Замяніць толькі гэты кавалак, памяняў аўтамат, і машына ? pi? год, які працуе без якіх-небудзь праблем...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    міхаіл.. але вы зрабілі тэст адлучыце шланг датчыка абсалютнага ціску? аднолькава ў recovery?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    прабачце, дэвід , машына не ? у майстэрні, кліент яе выкарыстоўвае, чаму? яму трэба, і гэта дэфект ? спарадычныя, а затым можа здарыцца з табой заўтра, як у тым месяцы
    я, збіраючы самых info магчымых, так як толькі трапляе ў машыну, я раблю мод.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di david
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    правінцыя кремона
    Паведамленні
    113
    ок..паверце, што recoveri.. без індыкатараў пасля defap... і то...!! максімальны час ўпырску... але карту pultroppo я не магу бачыць яе... буду чакаць"

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •