-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
вы не можаце пакласці файлы непасрэдна блок кіравання, эфектыўнасці кіравання, нармальна,змяняецца hw і sw, аўтамабіль не partirebbe.як вы можаце? параўнаць файлы, паспрабаваць даць тыя ж крокам выступу на зыходны файл вашага эбу
-
у самай справе ? тое, што я думаю, нават я,адзіны, сапраўды было б лепш перапісаць параметры
-
Мой быў толькі curiosit? перш чым купіць камплект, праграмнае забеспячэнне для bmw спрабаваў пісаць карту выступу ў маей, але я ? было немагчыма з-за колькасці розных сродкаў, cos? я вырашыў купіць камплект у германіі, што я чакаю дня, каб шэраг пераваг, звязаных з кошт і штэмпель-але гэта не тыя рэчы, якія ўплываюць на форум
.
З Павагай Давід, і дзякуй за вашу disposniilit
-
глядзіце, што блок кіравання, камплект, які вы атрымліваеце ? панны,avr? код напісаў вышэй, з-за неабходнасці ўводзіць bmw riprogrammarla непасрэдна з мюнхена
-
На дадзены момант не праблема, я strumeti афіцыйных BMW для таго, каб магчы працаваць без праблем
.
З Павагай Давід.
-
што ў вас прыбораў нічога сказаць, але майстэрняў, атрымаюць персанальны код для падлучэння да манака,вывучыце, перш чым кінуць на вуліцы
-
-
глядзець я быў з імі, калі ? было запланавана,у восем гадоў, што працую для іх, і ў мяне есць вялікая ўпэўненасць,калі, тое c? іншы сістэмай для праграмавання пу? быць я т кажу тое, што бачыў сваімі вачыма,спадзяюся, што для вас на 100%, што так, як вы кажаце, вас
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
але я камплект існуе толькі для 177cv або нават для 163cv? Улічваючы, што ў вас есць сувязь з bmw, вы можаце postar тут, на форуме пару файлаў kit performance? Можа быць, тое, што 177 і 163cv? Так што вы можаце вывучыць трохі!
-
не, толькі для 177cv і 184cv а на форуме c? gi? файл прадукцыйнасць,л я гі? ўстаўляецца
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума