Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 53

Абмеркаванне: bmw120d 177cv kit performance edc17

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вы не можаце пакласці файлы непасрэдна блок кіравання, эфектыўнасці кіравання, нармальна,змяняецца hw і sw, аўтамабіль не partirebbe.як вы можаце? параўнаць файлы, паспрабаваць даць тыя ж крокам выступу на зыходны файл вашага эбу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    у самай справе ? тое, што я думаю, нават я,адзіны, сапраўды было б лепш перапісаць параметры

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Мой быў толькі curiosit? перш чым купіць камплект, праграмнае забеспячэнне для bmw спрабаваў пісаць карту выступу ў маей, але я ? было немагчыма з-за колькасці розных сродкаў, cos? я вырашыў купіць камплект у германіі, што я чакаю дня, каб шэраг пераваг, звязаных з кошт і штэмпель-але гэта не тыя рэчы, якія ўплываюць на форум .
    З Павагай Давід, і дзякуй за вашу disposniilit

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    глядзіце, што блок кіравання, камплект, які вы атрымліваеце ? панны,avr? код напісаў вышэй, з-за неабходнасці ўводзіць bmw riprogrammarla непасрэдна з мюнхена

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    На дадзены момант не праблема, я strumeti афіцыйных BMW для таго, каб магчы працаваць без праблем .
    З Павагай Давід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    што ў вас прыбораў нічога сказаць, але майстэрняў, атрымаюць персанальны код для падлучэння да манака,вывучыце, перш чым кінуць на вуліцы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Я не згодны з табойпраграмаванне з ista-p, pu? быць зроблена спакойна, нават у аўтаномным рэжыме, без неабходнасці турбавацца BMW у мюнхене, астатнія проста гісторыі аб тым, што bmw кажа, каб верыць у тое, што bmw сення маглі зрабіць толькі іх (калі вы хочаце тлумачэнне-й? падрабязна пытайся). За грошы, куплі, зробленыя на мінулым тыдні .
    З Павагай Давід.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    глядзець я быў з імі, калі ? было запланавана,у восем гадоў, што працую для іх, і ў мяне есць вялікая ўпэўненасць,калі, тое c? іншы сістэмай для праграмавання пу? быць я т кажу тое, што бачыў сваімі вачыма,спадзяюся, што для вас на 100%, што так, як вы кажаце, вас

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    але я камплект існуе толькі для 177cv або нават для 163cv? Улічваючы, што ў вас есць сувязь з bmw, вы можаце postar тут, на форуме пару файлаў kit performance? Можа быць, тое, што 177 і 163cv? Так што вы можаце вывучыць трохі!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    135
    не, толькі для 177cv і 184cv а на форуме c? gi? файл прадукцыйнасць,л я гі? ўстаўляецца

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •