па мне, хто ен зменены не ведаў, што крануць, многія карты нават не ведаў, што яны былі... напрыклад, дызельнае паліва ў замку запальвання, або карт antipattinamento. Нарэшце, мы можам заўважыць, што карты, якія робяць адрозненне-ori: "узбагачэнне пры разгоне"...
Прывітанне,
Прыйшоў у гэтую тэму, каб папрасіць дапамогі, аб унясенні змяненняў у карту майго ducato 2.8 127, я заяўляю, што я абсалютна пасады цюнінгу і гэтыя дні я спрабаваў зразумець, як працуе ecm2001, робячы доказаў зьмены файла крычы, што я знайшоў у сетцы, з адзінай мэтай-зразумець, як гэта робіцца.
У гэты момант я хацеў спытаць парады на тып змяненняў, якія трэба зрабіць, каб атрымаць гэта: я хачу павялічыць крутоўны момант на нізкіх абарачэннях, скажам, ад 1100 да 2300 абаротаў, без павелічэння крутоўнага моманту і магутнасці на абарачэннях-й? высокія так як не ніколі не стралялі, рухавік больш гэтыя рэжымы (мы гаворым дома на колах).
Чытаючы розныя паведамленні і, у прыватнасці, SandroMarciano я разумею, што павінен умяшацца толькі на карту абмежавальнікі крутоўнага моманту і карту-паскаральнік, але мне параіце падправіць ўсе значэння фіксаваны працэнт, es20% або павялічыць на 20 скажам, ад 1100 да 1700 і потым ісці, каб падняцца, каб дабрацца да нуля% да 2300?
Загадзя дзякую тых, хто захоча мне дапамагчы
Я зрабіў першы тэст, змяніўшы толькі педалі і абмежавальнікі крутоўнага моманту, хто мне руку?
Мне трэба па крайняй меры ведаць, калі загрузіўшы яго мне шкоду....
Загадзя дзякуй
У гэты момант я не ведаю, калі цікавіць хто-то, аднак, сення раніцай я загрузіў першую карту на герцагства і пасля тэставання на дарозе, я зрабіў некаторыя змены, у выніку чаго колькасць? дызельнае паліва ўпырскваецца каля 80 мм3, чаму? прырост прадукцыйнасці быў сапраўды занадта мала, цяпер я, здаецца, ідзяце? лепш, рухавік аднаўляе добра ўжо? 50 у гадзіну на пятай без рыўкоў або вібрацый, і я не бачу дыму, выхлапных газаў, на дадзены момант я магу запомніць мяне цалкам задавальняе, нават калі неабходна гасцямі многіх-й? км, каб мець дакладнае ўяўленне, больш таго, я хачу, каб вымераць выдатак паліва для veriicare, што не будзе пагаршэння.
Расход павялічыўся, і я не растлумачу, чаму, я праехаў 480 км, з якіх 430 шашы на хуткасці? пастаяннай 100 км / ч, усталяваўшы круіз, у рэшце рэшт рэальнае спажыванне ? вынік 8,7 км літр супраць 9,5, якая праходзіць з карты " ori ў аднолькавых умовах.
Я не растлумачу гэта адрозненне відаць, што колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць, каб ісці 100 ? вядома ж, калі розніца была на шляху ў мяшаным б здарыцца-й? але cos? няма. У гэты момант я прашу тых, хто мае ўжо? зрабіў-й? тэсты мяне які ? сэнс гэтага, што, улічваючы, што я стаяў толькі на абмежавальнік крутоўнага моманту і driver wish, што гэта дзве карты, якія ўплываюць толькі на колькасць? дызельнага паліва, а не на авансавыя плацяжы,...... І ўмяшанне не прыносіць, вядома, расцягнуць час ўпырску, таму што гэта хуткасць? справа? дызельнае паліва, впрыснутое ? вядома, значна ніжэй, чым максімальная карту ori.....
Я проста хачу зразумець.....
Што адбываецца?