што турба у вас???
што турба у вас???
што saltellino з некалькіх НМ і больш? ? складана.. калі мы гаворым аб мець 500NM на 2000 абаротаў, то s?...
але тады ўзнікае праблема іншых механічных кампанентаў... таму v? перагледзеў усе...
ціха 450NM іх трымае на 2000 абаротаў... гэта вы?, таму, калі хочаце мець больш?
чаму? хоча правіць моцны, трэба зрабіць падрыхтоўку-й? сур'езнае, што ўплывае на палет, што муфта...
у абмен ен таксама дзюрэра? у залежнасці ад крутоўнага моманту і ад цыклу, стомленасці, для якога ? прызначаны.
Добра ці дрэнна, есць добрыя змены...
? ? ясна, што аўтамабіль мае ТОЙ патэнцыял...
ісці далей ? лепш памяняць аўтамабіль...
insommma, хто здавольваецца тым, што мае....
асноўная задача летаюць ? захоўваць кінэтычнай энергіі этапах станоўчыя рухавіка, каб вярнуць яго этапах негатыўныя аслабіць слезы з-за ад'езду і ў пераключэння перадач задачы, якія прыйшлі attribbuito да спружын ў махавікі monomassa,калі махавік не ? збалансаваны для qull'каленчатага вала можа выклікаць усталостную разбурэння ? можна, калі счапленне не ўдаецца аслабіць нагрузку на абмен, нават ен можа выклікаць усталостную разбурэння, калі махавік monomassa і proggettato добра, і счапленне таксама можа значна знізіць гэты рызыка, але калі мы мантаваны махавік іншы аўтамабіль, таму што нам сказалі, што ? лепш, гэта, безумоўна, прывядзе да разрыву, таму што экскурсія на балансавальных станок, там вы пакладзеце каленчаты вал махавік і дэмпфера pulegia
затым счапленне momomassa appatto, што гэта добрае якасць і ідэальная балансіроўка вала не прыводзіць да разрыву, але " калі мы з некаторыя пары павінны ведаць, што ў любым выпадку скарачаем жыцце з кампанентаў, якія з'яўляюцца найбольш напружаных
я ўжо казаў, я-я думаў![]()
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ok, ok, цот я перакананы, паставіць махавік monomassa я знайшоў учора прасейвання ў інтэрнэце тыпу, што прадае іх ? Рыма мне летаць сталі даходы ад поўнага і палегчанага счаплення насенне спеченные і націскной дыск і падшыпнік, узмоцненыя усе x 950€ адпраўлены
я, калі б мне прыйшлося траціць гэтыя грошы, monterei прыгожы bimassa ўзмоцнены, з дадаткам камплекта счаплення...
вазьмі, як рада....
тады ў вас есць вольны выбар, вас усе роўна грошай ад тых, хто перапрадае сівы!!....
можа быць, тады вы v? таксама добра.... але чырвоны і чорны вы гуляеце ў казіно?.....
ІМХО
Я не раблю так x эксперыментаваць, але bimassa ўзмоцнены, як вы кажаце мне ? працягвалася 40000km і аказваецца мяне скрынкі выдаткаваць 380 еўра 40000km
image.jpg гэта і мая турбіна
вы забываючы, што пі? банальна... маса ... я б сказаў, што entit? дэмпфавання залежыць менавіта ад гэтага... усе астатняе ? вельмі складаны, каб быць ацэнены не словамі на форуме..
асабіста я мог пераканацца, на ўсіх mjet існуючых, за выключэннем opel, якія скачуць з некалькіх нм і больш? gi? ад 1500 да 1600 абаротаў, і не павінна здарыцца так, абсалютны!
на opel mjet 120 л. с. 8v я зрабіў 168 л. с. і 420 нм, і не было ніякага ваганняў....я ніколі не ўнікаў у questiona але на FAL робяць, здаецца, у той час як на opel трымаюць непрыкметна