Вы Сандра, у гэтыя дні я выпрабаваў. Ўражанне ? добрая: да 50% педалі, рухавік прагрэсуе павольна, але заўседы плаўна, больш за 50% цягі адчувае, не энергічныя, але адчувае!
Дапусцім, што мне падабаецца, але я згодны на тое, каб працягнуць рэдагаванне...
Што тычыцца карты, які вы мне паведамілі, у крычы калі я правільна зразумеў, у 90-х? тэмпературы паліва, ecu блакуе дызель gi? пачынаючы з 3000rpm. Я пытаюся, як ніколі, можа быць, існуе небяспека пажару? Калі ? cos? можа быць, значэння ў 0, павінны быць пакінутыя такія? Як бы зменена?
Між тым, для запісу, я думаю, што яны вызначылі l' EGR SWITCH (тое, што адключэнне EGR) па адрасе 71B20. Гэта карта 1x1 і павінны быць выстаўлены ў 0. Вы маглі б праверыць?
адрас сістэмы рэцыркуляцыі ог ? 71b21, трэба глядзець яго ў 8 біт, інакш 16-паглядзець толькі цотныя...
Абмежавальнік на дызельнае паліва ? у залежнасці ад тэмпературы паліва, і рэдка перавышае 40? так што проста зменіце першыя значэння, што знаходзіцеся!
Паспрабуйце пагуляць на павышэнне абмежавальнік крутоўнага моманту зараз (да 70 мм^3/i) у нізкі мяжа ў вас счапленне што на санках або махавік, што дрыжыць, на высокі пост ін'екцыі, але ісці ціха, што з 70мм^3 застаюцца знаходзіцца, то ў бліжэйшыя дні я пакажу вам, як змяніць час правільна.
Прывітанне, gps...перайсці ў ціхім месцы, lim дызель у ftemp..вы таксама можаце зрабіць гэта ў камандзе...не падпальвае нічога тое ж самае абмежавальнік крутоўнага моманту...зрабі як прапанаваў сандра.. ps: я на маім я трымала ў камандзе 105mm3 ад 0 абаротаў у хвіліну:P ps...счаплення і махавік арыгінал, кіраванні, і ніколі ніякіх праблем!
Чытаючы ў 8 біт, я бачу, арэнды 71B20, 71B21, 71B22, 71B23 і 71B24 ўсе ў 1, а тыя, якія да і пасля нуля. Як вы быць упэўнены, што ? у 71b21?
Што тычыцца пары, я не магу забаўляцца-й? так шмат чаму? махавік часам адчуваецца на перакур, не кажучы ўжо пра выпадковых indurimenti педалі счаплення (якія потым знікаюць толстею праславуты ўтулка).
Таму, шчыра кажучы, не хацелася б мне крыху мяняць счапленне і махавік! Ва ўсякім выпадку, паспрабуе? каб падняць крутоўны момант на высокіх і нізкіх.
alzala толькі на высокіх, калі не хочаце мець уладу, але, калі ты вібруе gi? cos? ? паставілі вельмі дрэнна ў групе, і, такім чынам, робіць яго бескарысным павелічэнне часу...
У любым выпадку, нават калі ў рэальнасці? счапленне мне не здаецца, cos? увод зло, эксперыменты працягваць? іх, тым лепш, цяпер замест таго, каб пасля яе замяніць!
Вы прыкладаю змяненняў і абмежавальнікам крутоўнага моманту, IQ limiter і EGR Switch (71B21) як табе прапанаваў, і я бягу, каб праверыць гэта!
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-05-2013 ў 21:58
я бачыў іх абодвух, але я correggerei што-то, пачала з замовы:
Біт сістэмы рэцыркуляцыі ог ? правільна.
Карты педалі і абмежавальнік есць pi? чыстыя тыя gps, я б cos?.
Абмежавальнік крутоўнага моманту ідзе добра.
Карты ціску наддува тых gps дасць збой, напэўна, так як ен дакрануўся да карты, але ні адзін з 2-абмежавальнікі. Тыя, Хрысціянін можа практычна ісці, калі не ch? тая *77B10 мне здаецца, трохі цесна, я цябе страчу трохі больш.
Змяненне duty cycle зменнай геаметрыі на дадзены момант мне не варта гэтага рабіць, 1, чаму? ідзе вывучана вельмі, 2 чаму? з мала дызельнага паліва, якія мы ўвялі, у нас не будзе ніколі анамальных пікаў, я думаю, што максімум мы дасягнем 1.4 бар вымераныя...
Прывітанне, я ricorretta, і, каб атрымаць x перапампоўваць той дызель я перарабіў карту пароў сенна? l' ecu, я думаю, nn павялічыцца да даць, што дызельнае паліва, неабходнае абмежавальнік....
Я да гэтага часу нават абмежавальнікі prex....
Дзякуй Крышціяну, але ўсе яшчэ дзяцінстве, не можа спампаваць укладанні!
Сандра, адносна абмежавальнік, вы мелі рацыю, машына ідзе выдатна, штурхае і счаплення ідзе так жа добра!
З нагоды ціску турба, адмова не павінен даваць, калі ен перавышае 1,55 бар? Як у гэтай карце, што на папярэдняй прэс-turbo ? жа, як і ў мяне не было ніякіх праблем, індыкатар няспраўнасці (таксама зробленая дыягностыка пасля абодвух супастаўленняў). Адзіны раз я атрымаў памылку P0235 ? была з картай размешчана ў пачатку тэмы, з якой ўставаў, нават карты lim press turbo. Як я павінен атрымаць іх?