выбачайце, няправільна прыпісаць запыт быў 1640! турбіна 1.5 бар ce я каля 10000км, раней ? таксама ў 1.6 з шыпамі 1.8 часам, калі мне трэба было падправіць карту, каб праблема вадасьцекавая труба, то для мяне ен быў зламаны таксама elettrovalvolvola не было вакууму, а таксама я атрымаў моцны piccata 2 бара, і яшчэ дзякуй богу, ніякіх праблем не турбо, нават не свішча, у баку ад шуму ўпускаючы dell airbox відавочна, як бы ты параіў у якасці максімальнай далекасцю ты? вы думаеце з тых часоў, як inietto? справа ў тым, што, як толькі я дакрануўся карту"q дызельнага паліва ўпырскваецца " без cambiare3 час, што ў мяне ўжо ўсталяваны, я abuto у чыстай прыбытку, чым раней, у знак таго, што карту ? трэба абмежавальнік дызель, на мой погляд
вядома, не! і нават precat, толькі каталізатара і выхлапной
vabb?,але мне здаецца ўжо празмерна усе, што дызель..але, што муфта мае? магчыма, не ўсе яшчэ sgretolata?
шчыра, што счапленне можа судзіць мяне не хвалюе больш часу, я, інфармуючы пра запасных уперся ў будучыні, калі я натыкнуўся на коды запчастак, якія з'яўляюцца аднолькавымі для: 120cv 150cv 170cv, таму ен павінен вытрымліваць па крайняй меры, зараз,па іроніі ні на санях, 159 майго сябра, з 170 л.с., пераназначаны ўжо на санках, на мой, які ідзе амаль столькі ж, колькі яго, як стральба не робіць нічога, нават не вібрацыя, відавочна, nn рвалася ніколі не sottocoppia, я не спрабую парушыць яго!![]()
Счаплення 170-2.0, якая мантуе 159 і Джульета ? іншай. 170 вы маеце на ўвазе цябе можа быць ? у гэтай 170 Ducati corse?
Сапраўды, я маю на ўвазе, што з 147 1.9
я зараз паглядзеў у v.10 ў вас есць интелектуального фактычнага каля 95 мм^3...
гэты дызель не робіць праслізгваць счапленне, у мяне значна больш, і калі муфта не мае шмат часу, не стварае праблем, адзіны рызыка, па-мойму ? прыходзіцца ад турбіны... а не мая ? было сов? пашанцавала... у 170000 км, з якіх толькі 10000 з ціскам ад цябе, выкарыстоўваная адмовіліся ад мяне... жадаю табе, што мая як адзінкавы выпадак (хоць не думаю, улічваючы, што ідзе ў помпавых 1,5 бар)
Seconto вас, наколькі я магу spingetmi ancors з дызельным палівам?
рухавік вытрымлівае спакойна, нават 120-мм^3, але турбіна не мог зрабіць? паслаць вам ўвесь паветра, неабходны... кажам, што мяжа ? прадстаўлены дыму і ovviamte да стехиометрической. Відавочна ? што мы гаворым не аб надзейнасці
Be я маю на ўвазе нармальнай кіраванай, але 1300 мм3 паветра, што ? quellonche магу атрымаць з турбіны ў 1.5 і ў надзейнасці, бо больш павелічэнне тэрмінаў больш, я павінен прадбачыць, я мяркую, для cqlcolare колькасць, я магу выкарыстоўваць, аб адносінах майго бягучага часу ўпырску, ведаючы, што, як вы кажаце, каля 95mm3