Старонка 3 з 42 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21 па 30 з 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    але аўтамабіль мае dpf?
    не, нават не коткі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я ня ішоў за апошнія версіі, аднак я бачу, адкажыце, як мая, ў Нядзелю мне дазваляе...

*іосіф: так, я маю на ўвазе, што калі адзін выбірае шлях змены часоў ? добра, што працягваецца з той, для якой вы не вылечыце, зрэшты, таксама, чаму? есць шмат іншых фільтраў, якія bloccherebbero q.. дзейнічаючы праз абмежавальнік крутоўнага моманту і педалі.

*tidus: я цябе на ўвазе, што q.. у 83^3 ? скажоныя, не ? рэальныя, так як вы mod часу, паспрабуйце вярнуць, толькі час арыгінальныя, ад феса misurerai заўседы q.. у 83^3, але машына andr? значна менш.
    Адна рэч: мая турбіна ў гэтыя значэння ? disintegrata пасля 10000км... за цябе...
    тады я не разумею, што вы маеце на ўвазе, калі кажаце, што ў вас есць запыт rail вы ідзяце ў 1940bar, як ? можна? акрамя таго біты, якія абмяжоўваюць ціск, як я ўжо? напісаў у 1700bar, і не 1600, а пры спробе пераадолець 1700bar вы ўбачыце, што машына, вы ідзяце ў адмову і адключаецца... (вам савет, то трымаць машыну на дыягностыку каб сцерці памылку)
    выбачайце, няправільна прыпісаць запыт быў 1640! турбіна 1.5 бар ce я каля 10000км, раней ? таксама ў 1.6 з шыпамі 1.8 часам, калі мне трэба было падправіць карту, каб праблема вадасьцекавая труба, то для мяне ен быў зламаны таксама elettrovalvolvola не было вакууму, а таксама я атрымаў моцны piccata 2 бара, і яшчэ дзякуй богу, ніякіх праблем не турбо, нават не свішча, у баку ад шуму ўпускаючы dell airbox відавочна, як бы ты параіў у якасці максімальнай далекасцю ты? вы думаеце з тых часоў, як inietto? справа ў тым, што, як толькі я дакрануўся карту"q дызельнага паліва ўпырскваецца " без cambiare3 час, што ў мяне ўжо ўсталяваны, я abuto у чыстай прыбытку, чым раней, у знак таго, што карту ? трэба абмежавальнік дызель, на мой погляд

але аўтамабіль мае dpf?
    вядома, не! і нават precat, толькі каталізатара і выхлапной

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    vabb?,але мне здаецца ўжо празмерна усе, што дызель..але, што муфта мае? магчыма, не ўсе яшчэ sgretolata?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    vabb?,але мне здаецца ўжо празмерна усе, што дызель..але, што муфта мае? магчыма, не ўсе яшчэ sgretolata?
    шчыра, што счапленне можа судзіць мяне не хвалюе больш часу, я, інфармуючы пра запасных уперся ў будучыні, калі я натыкнуўся на коды запчастак, якія з'яўляюцца аднолькавымі для: 120cv 150cv 170cv, таму ен павінен вытрымліваць па крайняй меры, зараз,па іроніі ні на санях, 159 майго сябра, з 170 л.с., пераназначаны ўжо на санках, на мой, які ідзе амаль столькі ж, колькі яго, як стральба не робіць нічога, нават не вібрацыя, відавочна, nn рвалася ніколі не sottocoppia, я не спрабую парушыць яго!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Счаплення 170-2.0, якая мантуе 159 і Джульета ? іншай. 170 вы маеце на ўвазе цябе можа быць ? у гэтай 170 Ducati corse?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Сапраўды, я маю на ўвазе, што з 147 1.9

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я зараз паглядзеў у v.10 ў вас есць интелектуального фактычнага каля 95 мм^3...
    гэты дызель не робіць праслізгваць счапленне, у мяне значна больш, і калі муфта не мае шмат часу, не стварае праблем, адзіны рызыка, па-мойму ? прыходзіцца ад турбіны... а не мая ? было сов? пашанцавала... у 170000 км, з якіх толькі 10000 з ціскам ад цябе, выкарыстоўваная адмовіліся ад мяне... жадаю табе, што мая як адзінкавы выпадак (хоць не думаю, улічваючы, што ідзе ў помпавых 1,5 бар)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Seconto вас, наколькі я магу spingetmi ancors з дызельным палівам?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    рухавік вытрымлівае спакойна, нават 120-мм^3, але турбіна не мог зрабіць? паслаць вам ўвесь паветра, неабходны... кажам, што мяжа ? прадстаўлены дыму і ovviamte да стехиометрической. Відавочна ? што мы гаворым не аб надзейнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Be я маю на ўвазе нармальнай кіраванай, але 1300 мм3 паветра, што ? quellonche магу атрымаць з турбіны ў 1.5 і ў надзейнасці, бо больш павелічэнне тэрмінаў больш, я павінен прадбачыць, я мяркую, для cqlcolare колькасць, я магу выкарыстоўваць, аб адносінах майго бягучага часу ўпырску, ведаючы, што, як вы кажаце, каля 95mm3

Старонка 3 з 42 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •