Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Eeheheheheheheh. Вялікую праблему. Аўтамабіль, з якога я прачытаў файл ? арыгінал.... Як пу? быць? Мы гаворым аб двух файлаў, не крычы.
    Прывітанне
    Вы-эль-кантрольная сума не iguale, дамп дадзеных у два файла не iguale на 100%.
    З павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di MisterKappa
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Не центрировать, якія крычы.. павінны быць ідэнтычныя ў змесце.. калі не так то cehcksum і іншае
    Вам трэба зрабіць, з'яўляецца двайковы файл.. напрыклад, калі адкрыць з дапамогай titanium ў ўтыліты вы можаце зрабіць то з'яўляецца, і я не думаю, дасць табе solola кантрольная сума, як розніца
    Я не магу зрабіць гэта зноў " загрузка файла " заднім чыслом " te lo назіраў б

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Рэчыва ? тое, што я сказаў у тым сэнсе, што сума якім-то чынам ўсей памяці, а затым правярае значэнне, якое павінна даць..
    Вядома, там можа быць шмат варыянтаў..
    Вы складзеце ўсе адрасы ў байт, або short long, а затым вы можаце захаваць яго ў byte, short, long ці пу? зарэзерваваць разраднае лік такое, што ўтрымліваць domma за ўсе (звычайна)..
    Акрамя таго, не ? сказаў, што трэба, каб прымусіць скласці, можна выкарыстоўваць таксама іншыя функцыі.
    Як паглядзець зменныя, іх шмат.. не так ? сказаў, што будзе рэалізавана ад розных вытворцаў, так жа

P. s. мы кажам, што "разумею" чаму? ? мая праца.. есць ступень у галіне камп'ютэрных навук і там заўседы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    65
    Citazione Першапачаткова Напісаў MisterKappa Visualizza Messaggio
    Рэчыва ? тое, што я сказаў у тым сэнсе, што сума якім-то чынам ўсей памяці, а затым правярае значэнне, якое павінна даць..
    Вядома, там можа быць шмат варыянтаў..
    Вы складзеце ўсе адрасы ў байт, або short long, а затым вы можаце захаваць яго ў byte, short, long ці пу? зарэзерваваць разраднае лік такое, што ўтрымліваць domma за ўсе (звычайна)..
    Акрамя таго, не ? сказаў, што трэба, каб прымусіць скласці, можна выкарыстоўваць таксама іншыя функцыі.
    Як паглядзець зменныя, іх шмат.. не так ? сказаў, што будзе рэалізавана ад розных вытворцаў, так жа

P. s. мы кажам, што "разумею" чаму? ? мая праца.. есць ступень у галіне камп'ютэрных навук і там заўседы
    мы кажам, што ? тое, што я казаў, я патлумачыў, p? лепш пытанне быў у тым, каб зразумець, бачыў, што мне было сказана, што не было сов? што такое "сем'яў", якія размешчаны ў праграмнае забеспячэнне ў я момант, я думаю, я разумею, што метады разліку

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Вядома, есць спосабы, у якіх вылічаецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прабачце ўварванне..
    я лічу, што гэта вельмі добра, каб лепш разумець гаворка,
    прама сення раніцай, ці чытаў і пісаў у панда-1,3 Mjet, што gi? я ўклаў у вашыя цяжкасці? з flash!
    vabb? і іншая гісторыя да шчасця, ці вырашана..
    такі басейн з Тытанам і мяне выйшлі два кіроўцы, мяняліся толькі кантрольная сума,
    файл знаходзіце ліку: http://www.professionalchiptuning.ne...7&d=1366366938
    або абраны першы ці факт ўмяшання, за выключэннем выпадкаў, і пішу, і з потам на лбе і туды-усе ок..
    цяпер мне цікава, што магло адбыцца? выбіраў яе другога?..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Але напісана, што з інструментам? На тых, ecu ўсе роўна MPPS назад рэгістрацыі ў аўтамат, то ў aprte драйвер, што я не ведаю, калі можа toppare карты, затым мала мяняецца. Інакш, калі запісваецца з іншымі праграмістамі, не ведаю, мінімальна....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Але напісана, што з інструментам? На тых, ecu ўсе роўна MPPS назад рэгістрацыі ў аўтамат, то ў aprte драйвер, што я не ведаю, калі можа toppare карты, затым мала мяняецца. Інакш, калі запісваецца з іншымі праграмістамі, не ведаю, мінімальна....
    Дэні да прычыны,
    Mpps таму ўсе, што ен, але BDM?
    Titanium папраўляе яго, калі я захоўваю Файл,
    і мы,
    але калі есць два драйвера?
    аднак чытаецца і пішацца з BDM..
    прыгожая абмеркаванне вельмі важна!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    У BDM, я не ведаю....Хлопцы, вы можаце зрабіць мне ласку? за c'? файл Skoda .ori... змяніць толькі адзін біт, і ветліва ripostate файл з чэк правільна? Я хачу, каб мне ў гэтым пераканаўся...
    Мне ECM не змяняе рэгістрацыі...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    У bdm для яе разліку і ў аўтаматычным рэжыме, а таксама marelli mjtd ? разлічваецца аўтаматычна

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •