Не центрировать, якія крычы.. павінны быць ідэнтычныя ў змесце.. калі не так то cehcksum і іншае
Вам трэба зрабіць, з'яўляецца двайковы файл.. напрыклад, калі адкрыць з дапамогай titanium ў ўтыліты вы можаце зрабіць то з'яўляецца, і я не думаю, дасць табе solola кантрольная сума, як розніца
Я не магу зрабіць гэта зноў " загрузка файла " заднім чыслом " te lo назіраў б
Рэчыва ? тое, што я сказаў у тым сэнсе, што сума якім-то чынам ўсей памяці, а затым правярае значэнне, якое павінна даць..
Вядома, там можа быць шмат варыянтаў..
Вы складзеце ўсе адрасы ў байт, або short long, а затым вы можаце захаваць яго ў byte, short, long ці пу? зарэзерваваць разраднае лік такое, што ўтрымліваць domma за ўсе (звычайна)..
Акрамя таго, не ? сказаў, што трэба, каб прымусіць скласці, можна выкарыстоўваць таксама іншыя функцыі.
Як паглядзець зменныя, іх шмат.. не так ? сказаў, што будзе рэалізавана ад розных вытворцаў, так жа
P. s. мы кажам, што "разумею" чаму? ? мая праца.. есць ступень у галіне камп'ютэрных навук і там заўседы![]()
Вядома, есць спосабы, у якіх вылічаецца
Прабачце ўварванне..
я лічу, што гэта вельмі добра, каб лепш разумець гаворка,
прама сення раніцай, ці чытаў і пісаў у панда-1,3 Mjet, што gi? я ўклаў у вашыя цяжкасці? з flash!
vabb? і іншая гісторыяда шчасця, ці вырашана..
такі басейн з Тытанам і мяне выйшлі два кіроўцы, мяняліся толькі кантрольная сума,
файл знаходзіце ліку: http://www.professionalchiptuning.ne...7&d=1366366938
або абраны першы ці факт ўмяшання, за выключэннем выпадкаў, і пішу, і з потам на лбе і туды-усе ок..
цяпер мне цікава, што магло адбыцца? выбіраў яе другога?..
Але напісана, што з інструментам? На тых, ecu ўсе роўна MPPS назад рэгістрацыі ў аўтамат, то ў aprte драйвер, што я не ведаю, калі можа toppare карты, затым мала мяняецца. Інакш, калі запісваецца з іншымі праграмістамі, не ведаю, мінімальна....
У BDM, я не ведаю....Хлопцы, вы можаце зрабіць мне ласку? за c'? файл Skoda .ori... змяніць толькі адзін біт, і ветліва ripostate файл з чэк правільна? Я хачу, каб мне ў гэтым пераканаўся...
Мне ECM не змяняе рэгістрацыі...![]()
У bdm для яе разліку і ў аўтаматычным рэжыме, а таксама marelli mjtd ? разлічваецца аўтаматычна