што эбу ?? edc16c31 або c35? ? першы раз чую, каб карты, наадварот, на bosch, то..па мне ? нармальная крывая крутоўнага моманту, а руку на агонь не пакладу, і чакаю, іншых пацверджанняў
што эбу ?? edc16c31 або c35? ? першы раз чую, каб карты, наадварот, на bosch, то..па мне ? нармальная крывая крутоўнага моманту, а руку на агонь не пакладу, і чакаю, іншых пацверджанняў
прабачце, але я карты чытаю ўсе, злева направа...
Адкуль вы разумееце, што ? 21x1, а затым абмежавальнік крутоўнага моманту ў функцыі абаротаў?
ад вр да крывой крутоўнага моманту,перад bp, як правіла, c'? лік або 2
калі есць два 16 напрыклад, карту ? 16x16
На Bosch усе ЗЛЕВА да справа на Марелли маеце рацыю Ghizmo, на некаторых картах восі памяняліся месцамі.
ок, дзякуй за тлумачэнне.
Я прыйшоў сумневы, чаму? калі вы заўважылі абаротаў нізкія, тыпу 1000 1250 1500, у вас ужо значэння пара высокіх частот, а на больш высокіх абарачэннях? нізкія. Потым хто-то сказаў мне, што было наадварот
Гэта нармальна для дызеля мець высокія значэнні крутоўнага моманту на нізкіх абарачэннях, што ідуць пакутаваць на абмежавальнік![]()
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
дарэчы, абмежавальнік не хочаце сказаць, што абавязкова рухавік прыходзіць на тыя каштоўнасці. Заўважу таксама, што "пара", што вы бачыце на edc16 ? мае таксама вялікае значэнне, таму 500Nm, якія прадстаўляюцца эбу наўрад ці я 500Nm да школы.
Цалкам дакладна, ? "абмежавальнік", і, такім чынам, не карту мэты.
Трэба разважаць аб табліцах пераўтварэнні, як гэта зрабіў, павінны быць SandroMarciano, каб зразумець сэнс deglio НМ попытам і абмежаваным
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master