я пацвярджаю, знайсці файл, у bdm і вырашайце,па маім досведзе на гэтыя аўтамабілі заўседы ў bdm!!
я пацвярджаю, знайсці файл, у bdm і вырашайце,па маім досведзе на гэтыя аўтамабілі заўседы ў bdm!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
ок, дзякуй за парады ўсім, у гэтай кропцы, то я звяртаюся да спецыялістаў, шукаць файлы ў bdm для ford focus 1.6 tdci 90 л. з. вось дадзеныя з ecu:
VIN Number :
Bosch Hardware Number : BOSCH EDC1
Bosch Software Number : 0081A010:1
Ford Hawdware Тэлефон : 9643626080
Ford Software Number : 500B050203
дзякуй..
я не ведаю, чаму, я не магу яго ўключыць!!
глядзіце, што вы ? зрабіў адправіць у татава час, хутка і ў нядзелю ўвечары http://www.professionalchiptuning.ne...5181#post35181
паспрабуйце пісаць з у 2 ў паслядоўны паглядзець, калі пойдуць, так як певень на гэтыя ecu таму чытаць цалкам
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
прывітанне, я не гэты кабель:у 2, дзе яе можна знайсці?дзякуй..
прывітанне, нічога не рабіць, эбу не хочуць ведаць..у bdm кажа памылка падлучэння ecu!!якія-небудзь прапановы?прывітанне дзякуй.
толькі на мінулым тыдні ў мяне звязана аднаўленне ў bdm. Які bdm выкарыстоўваеце ? калі вы bdm100 з дапамогай праграмнага забеспячэння 1255 магу табе сказаць, што ў мяне былі праблемы, я таксама, так што я быў вымушаны звярнуцца да праграмнай dimsport ( што ? таксама пі? стары), так? толькі з апошняй запісу ? адхіленая. з 1255 казаў мне, што было неабходна для поўнага файла, хоць я быў рэзервовай копіі самога аўтамабіля.
У любым выпадку добра, што есць кантакт паміж schedini спружыны і смол, чаму? проста мінімум перамяшчэнне за межы ўчастка, каб не мець зносіны.