ўдачы! я спрабаваў замяніць flash ў edc16 bmw, вядома, яго. Для dissaldarla, не праблема, ісці гарачае паветра. Але калі risaldi,сажалка легка пераходзіць ад пін-код на другі, у выніку чаго рызыка corti. затым самыя кароткія сажалка
ўдачы! я спрабаваў замяніць flash ў edc16 bmw, вядома, яго. Для dissaldarla, не праблема, ісці гарачае паветра. Але калі risaldi,сажалка легка пераходзіць ад пін-код на другі, у выніку чаго рызыка corti. затым самыя кароткія сажалка
Толькі я магу замест фішак, якія я заплаціў у рукі. Аднак важныя рэчы:
-добра ачысціць 2 паверхні (Чып і макетаў)
-цэнтраванне кампанентаў і пайкі, па меншай меры, 2 pin (тых крайніх)
-пачаць пайку ўсіх кантактаў пацяпленне 2 часткі і дадаць пасля таго, як сажалка (агорнутыя для зваркі rognose выкарыстоўваць шарыкі з волава, якія я выкарыстоўваю для reballing)
-у выпадку зліцця 2-pin выкарыстоўваць касу пераканаўшыся паяльнік прыемна цеплай і кос чыстай.
Дзякуй за рэгістрацыю ваш метад, нават я-й? або менш, я cos? ! Якой маркі флюсу і оплетка выкарыстоўваецца ??
ніхто не выкарыстоўвае паток? я добра сальда flash k ? цуд... і не ponteggia нічога... заўседы ўсе чыста...
amtech для флюс... я добра ... для аплеткі замест разеткі на ebay... 1.20€ cad... да гэтага часу без праблем
Я заўважыў, што флюсу amtech ? вельмі вядомы і выкарыстоўваецца. Мне рэкамендаваў калега, і я лічу, гэта вельмі добра.
Тым, хто, здараецца, ня мог скасаваць сажалка ў ecu isuzu? Есць 2-кантактны раз'ем 2 кандэнсатара і некаторыя mosfet ce, здаецца, што яны прывараны з другога від на сажалку. Дарэчы, яны заўседы адны і тыя ж даць гэтай праблемы
і магчыма, што яны сярэбраныя? або ў золата? тып блокаў кіравання abs teves некалькі гадоў таму былі пін-коды на золата і срэбра, і сажалка не saldavi нават з календаром у руцэ