Старонка 3 з 11 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 110

Абмеркаванне: Першыя крокі з ecm titanium

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    вам растлумачу коратка, powergate ? выгляд інтэрфейсу аўтаномнай акругі. ен сілкуецца прама ад obd2 і счытвае зыходны файл, загрузіць яго на пк з aposito праграмы і змяніць яго з дапамогай ecm, пасля змены файла, пераўтворыцца ў powergate і загружаецца ў варшавы сапраўды добра працуе і +? таксама хутка
    Дзякуй за тлумачэнне і за rapidit?. Такім чынам, мае сваю ўнутраную памяць, дзе можна захоўваць pi? файлаў без выкарыстання пк. Выдатнае сродак!

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў saivivere Visualizza Messaggio
    Дзякуй за тлумачэнне і за rapidit?. Такім чынам, мае сваю ўнутраную памяць, дзе можна захоўваць pi? файлаў без выкарыстання пк. Выдатнае сродак!
    сапраўды, пу? утрымліваць да 3-файл, арыгінал + 2 змененыя, я нават папярэдняя версія 6 кнопак, якія, на жаль, вы не можаце? pi? скінуць, але другой версіі ? зусім іншая гісторыя, ? хуткі, інтуітыўна зразумелы і просты ў выкарыстанні ;-) думаю, што для запісу файла зменены на fiesta 1.4 tdci займае менш за 3 хвілін, стары ce ne аддаваў 10

garret
    Guest
    вельмі добра!!! porca vacca!! я не магу чакаць, чаканне на прадукты, вы не можаце падарыць? клоны або арыгіналы?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я б сказаў, што мы не па тэме

garret
    Guest
    блін вешчуноў вы маеце рацыю, прабачце, я, сапраўды, прашу прабачэння за мае празмернае curiosit? хе-хе горш, чым жанчына

garret
    Guest
    хлопцы, я ведаю, што я riempirete абразы хе-хе але ў мяне праблема з ecm, калі я карту арыгінальнай, за выключэннем усе ок, але калі я іду здымаць, каб параўнаць яго з арыгіналам мне кажа, што памер 2 файла розныя, і я рэкамендую riallinemaneto калі-то зрабіў мне кажа, што разлік cecksum не ? правільна, дзе памылка?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    прабачце, што памеры маюць два файла, арыгінал і зменены?
    Павінны быць 2 мега, калі ваш аўтамабіль ? адзін edc16c35

garret
    Guest
    арыгінал 1mega гэтай зменена 32bite

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    32 байта? можа быць, 32kb не разумею, як гэта магчыма, але які ecu мы гаворым?

garret
    Guest
    edc16c31 bmw 530d 2004 года

Старонка 3 з 11 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •