Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 59

Абмеркаванне: Карэкцыя Фарсунак

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?
    Дарэчы, у той іншы пост, мы казалі пра тое, каб асадкі для ачысткі, впускной калектар і калі ў ложку добра, мае меркаванне, і што трэба зняць для чысткі пяро, зараз калі і яшчэ, і, перш чым казаць паведамляе вам прадукцыі TUNAP і вы ўбачыце, што вы памыляецеся
    не спам, і я думаю, што яны робяць цуды, толькі таму, што " мы выкарыстоўваем прадукцыю ад цябе, згаданыя на некалькі гадоў, але, паверце мне, ніколі не бачылі вынікаў, (кампанія, дзе я працую і ўпарты, або мае даход у іх прадаць, але і іншая гісторыя), зрэшты, мы таксама лініі гэтай прафесійнай (на іх думку), то есць той, абсталяванне, мантаж на аб'екце, так і дызель, што бензін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    [QUOTE=neo;31031]Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?

тады дазволь мне не пагадзіцца думкі, што і рэгіструецца пасля мяне, і прайшла парог ўжо трохі ..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Упэўнены, што, калі есць праблема механічнага характару мы не можам чакаць цудаў ,але калі справа даходзіць да ўборкі tunap добра.Таму мы павінны быць, мы на вышыні вырашыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    Citazione Першапачаткова Напісаў pitty Visualizza Messaggio
    пацвярджаю, у поўнай меры значэння ў дыягностыцы, якія павінны мець фарсункі. Павінны быць блізкімі да нуля і ніколі і галоўнае станоўчы. Я таксама памятаю, і папраўце мяне, калі я памыляюся, што любая disallienamento ж пу? прывесці да вібрацыі, нават унутры салона, машына спыняецца. C'? хто кажа, што ў гэты момант ідзе змянілі то крыва, альбо ўсе 4. Вам ? нават сколкава? спробы выраўноўвання кранштэйна (cos? мне тлумачыў механік), але я не ведаю, калі ? праўда. Можа быць?

У мяне есць сумневы, але для вымярэння рэфлюкс, як я раблю? у дыягназ я магу вымераць значэнне толькі фарсункі, але не кіслотны.

прывітанне, калі для misaligned вы маеце на ўвазе выпраўленне па-за дыяпазону, іх лепш зняць іх і прыняць іх ад pompista. а калі dissallineati вы хочаце ўстаноўлены дрэнна, я вам скажу, што на common rail не можа быць, таму, што маюць месца і пяткі не рэгуляваныя, але мне было б цікава зразумець, што indende ваш механік

у той час як для рэфлюксу выкарыстоўваюць бюретки лабараторныя цягі вяртанне дызельнага паліва на инжекторах і зробіце сцякаць у бюретки і вы іх параўнанне ўсіх 4 фарсунак

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    прывітанне vorri адзначыць, што інжэктар і' сэрца бесперабойнай працы дызельнага рухавіка, а таксама, каб мець вынікі ў прадукцыйнасці, расход паліва. laecu змяненне карэкцыі, час працы +/- у залежнасьці намаганні шим шпулькі, але і пульверызатар, які заўседы павінен быць ідэальным.так як напаўняльнікі, калі яны выкарыстоўваюцца рэгулярна прадухіляюць l' зносу даты з дызельным палівам з нізкім утрыманнем серы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    я не я ніколі не выкарыстоўваў ніякіх прысадак. Я быў няправы, да d сення?

Dissalineati я не ведаю, што ен меў на ўвазе. Аўтамабіль быў а4 2002 года, такім чынам, не CR, але TDI. Ен сказаў мне, што вібрацыі, што чытаць, што вы адчувалі ў салоне маглі быць прычыненыя фарсункі крыва або няспраўны. Перад заменай фарсункі можна было паспрабаваць тое, што выдаткі ў памеры 30€. Памятаю, што 5 гадоў таму я не зрабіў нават гэтага і выдаткаў, што аўтамабіль на сенняшні дзень (я аддаў мой бацька) ходзіць па-ранейшаму ўсе ў той жа манеры і без праблем. Зрабіў то 30 000 км!

Было б цікава для мяне, каб зразумець, якая дабаўка ўзяць для маей а4 2008 года ? CR!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў прагрэс Visualizza Messaggio
    прывітанне, калі для misaligned вы маеце на ўвазе выпраўленне па-за дыяпазону, іх лепш зняць іх і прыняць іх ад pompista. а калі dissallineati вы хочаце ўстаноўлены дрэнна, я вам скажу, што на common rail не можа быць, таму, што маюць месца і пяткі не рэгуляваныя, але мне было б цікава зразумець, што indende ваш механік

у той час як для рэфлюксу выкарыстоўваюць бюретки лабараторныя цягі вяртанне дызельнага паліва на инжекторах і зробіце сцякаць у бюретки і вы іх параўнанне ўсіх 4 фарсунак
    Праверка фарсунак з метадам рэфлюкс ? надзейна таксама, каб фарсункі пьезо?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    Citazione Першапачаткова Напісаў rondella72 Visualizza Messaggio
    Праверка фарсунак з метадам рэфлюкс ? надзейна таксама, каб фарсункі пьезо?

я б сказаў, вы, наколькі я ведаю, нават калі да гэтага часу не там я працую, павінны мець рэфлюкс больш і больш жорсткім, чым, напрыклад, інжэктара, шпулькі, тороидальный б чакаць, ва ўсякім выпадку, погляд, і тлумачэнне ад спецыяліста ў вобласці (pompista

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    не хадзіце і не зняць нічога на інжэктары piezo з машыны на ровар! гэты тып інжэктар працуе нармальна адкрыты і электрычная частка закрывае калі вы адлучыце крыніца харчавання або іншы рухавік ідзе almassimo абаротаў да магчымага пашкоджання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў robby51039 Visualizza Messaggio
    не хадзіце і не зняць нічога на інжэктары piezo з машыны на ровар! гэты тып інжэктар працуе нармальна адкрыты і электрычная частка закрывае калі вы адлучыце крыніца харчавання або іншы рухавік ідзе almassimo абаротаў да магчымага пашкоджання
    Правільны добрае заўвагу не спрабуйце адлучыць раздым на матацыкле, таму што мы запускаем пакінуць інжэктар басейн і пырскае заўседы дызельнага паліва і, як справядліва кажа, робі цягне за сабой сур'езныя рызыкі,
    усе гэта адбываецца, чаму? гэты тып фарсункі працуюць з п'езаэлектрычны cio? эбу атрымлівае каманду на адкрыцце, а другі, каб закрыць ўпырск дызельнага паліва

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •