Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    страх kat апусьцелі ? што менавіта ачысціць дадаткова да нізкіх коштах і, што creii гэтыя знакамітыя віры, у адпаведнасці з ідэямі дынамікі вадкасцяў і газаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    на самай справе...cat арыгінальны і prekat заменена вадасцекавая труба...не добра eda дыяметр пяройдзем да іншых, і тады мы вернемся, я не люблю
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    на самай справе...cat арыгінальны і prekat заменена вадасцекавая труба...не добра eda дыяметр пяройдзем да іншых, і тады мы вернемся, я не люблю
    Ну і дарма.......

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Пескароў
    Паведамленні
    75
    Выдаліўшы абедзве машыны спусташаецца занадта шмат, і даўжэе, а затым ідзе запампоўваецца шмат з адтулінамі можна атрымаць карту больш мяккія

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    і як бы я сцеку зламаў....лепш стварыць нейкі супрацьціск, каб атрымаць перавагі!!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў Брат Visualizza Messaggio
    Выдаліўшы абедзве машыны спусташаецца занадта шмат, і даўжэе, а затым ідзе запампоўваецца шмат з адтулінамі можна атрымаць карту больш мяккія
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    я? жыву скарыстайцеся карысць поршневыя кольцы і вы-ы? пясок, нізкія

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166
    У адпаведнасці me down pipe пакладзеце яго пустым, так і паменшыць анке тэмпературы турбіны, каталізатара, можа быць, калі будзе ачышчана з makkina насенне-першапачаткова вы страціце занадта нізкія лепш жыць, можа быць, 200 вочак, а калі магчыма, заўтра вы хочаце, каб падрыхтоўка + цяга тып турбіны + вялікі і іншыя рэчы, пасля адвядзі цалкам..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    я не ведаю, хто выцягнуў гэтую гісторыю проціціск на турбодизельные........... міха, мы гаворым пра 2 часы !!
    я зрабіў шмат выпрабаванняў на ролікавай выпрабавальным стэндзе, і секундамер з GPS , вынік ? што, зняўшы prekat ўніз, Я НІКОЛІ НЕ губляў НІЧОГА..... але я толькі зарабіў на верхняй , і на працягласць жыцця турбіны.
    За апошнія гады я зрабіў тэст нават на аўто пыласосам і аўто турбо бензін. Вельмі рэдка вы выходзіце з гэтага правіла.

што тычыцца выдалення каталізатара тое ж паняцце ? больш ці менш падобнае ,? іх бярэ на сябе больш гаворкі забруджвання навакольнага асяроддзя і гуманітарных навук, так ва ўсіх ? ****** вырашыць, што есць? што ен верыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Я забраў cat, і я замяніў яго з downpipe і я пакінуў толькі фінал, і я знайшоў banissimo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    менавіта

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні