страх kat апусьцелі ? што менавіта ачысціць дадаткова да нізкіх коштах і, што creii гэтыя знакамітыя віры, у адпаведнасці з ідэямі дынамікі вадкасцяў і газаў![]()
страх kat апусьцелі ? што менавіта ачысціць дадаткова да нізкіх коштах і, што creii гэтыя знакамітыя віры, у адпаведнасці з ідэямі дынамікі вадкасцяў і газаў![]()
на самай справе...cat арыгінальны і prekat заменена вадасцекавая труба...не добра eda дыяметр пяройдзем да іншых, і тады мы вернемся, я не люблю
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Выдаліўшы абедзве машыны спусташаецца занадта шмат, і даўжэе, а затым ідзе запампоўваецца шмат з адтулінамі можна атрымаць карту больш мяккія
я? жыву скарыстайцеся карысць поршневыя кольцы і вы-ы? пясок, нізкія
У адпаведнасці me down pipe пакладзеце яго пустым, так і паменшыць анке тэмпературы турбіны, каталізатара, можа быць, калі будзе ачышчана з makkina насенне-першапачаткова вы страціце занадта нізкія лепш жыць, можа быць, 200 вочак, а калі магчыма, заўтра вы хочаце, каб падрыхтоўка + цяга тып турбіны + вялікі і іншыя рэчы, пасля адвядзі цалкам..
я не ведаю, хто выцягнуў гэтую гісторыю проціціск на турбодизельные........... міха, мы гаворым пра 2 часы !!
я зрабіў шмат выпрабаванняў на ролікавай выпрабавальным стэндзе, і секундамер з GPS , вынік ? што, зняўшы prekat ўніз, Я НІКОЛІ НЕ губляў НІЧОГА..... але я толькі зарабіў на верхняй , і на працягласць жыцця турбіны.
За апошнія гады я зрабіў тэст нават на аўто пыласосам і аўто турбо бензін. Вельмі рэдка вы выходзіце з гэтага правіла.
што тычыцца выдалення каталізатара тое ж паняцце ? больш ці менш падобнае ,? іх бярэ на сябе больш гаворкі забруджвання навакольнага асяроддзя і гуманітарных навук, так ва ўсіх ? ****** вырашыць, што есць? што ен верыць.
Я забраў cat, і я замяніў яго з downpipe і я пакінуў толькі фінал, і я знайшоў banissimo