А я для зняцця ! але што тычыцца сістэмы ўпырску на выкарыстанне дабавак, я згодны, калі яны выкарыстоўваюцца ў якасці прафілактыкі, а не як рашэнне. А bardahl і добры прадукт
А я для зняцця ! але што тычыцца сістэмы ўпырску на выкарыстанне дабавак, я згодны, калі яны выкарыстоўваюцца ў якасці прафілактыкі, а не як рашэнне. А bardahl і добры прадукт
на керамічная ўсмоктвання робіць цуды
Каб впускной калектар, я думаю, я таксама, што найлепшым рашэннем з'яўляецца дэмантаж і выдаленне фізічнага матэрыялу абшэўка, што вы ? фармат на працягу тысяч кіламетраў. Што тычыцца сістэмы ўпырску (дызель) я заўседы абмежаваны ў выкарыстанні прадуктаў і ўвесці яго ў serbatorio з добрымі вынікамі.
я заўседы раблю апрацоўку керамічная power liquid поўны ( aspiarzione,алей, фарсункі)
Я чуў, у metabond, хто-небудзь спрабаваў?
Адзін раз іх выкарыстаў таксама , але цяпер мне тонкай ачысткі . Шчыра кажучы, некаторыя прадукты ўсе яшчэ выкарыстоўваюць іх, і здаецца, што яны працуюць, па крайняй меры, ... я кажу пра тое, прадукты для чысткі інжэктараў газ, я зрабіў 2 машыны, здаецца, што яны ідуць па-ранейшаму добра.
Тыя, для впускного калектара, нават няма, не робяць тое, што кажуць.
я выкарыстоўваю прадукты wynn's і я добра,вядома, што зняць і лепш, але гэта зойме шмат гадзін працы, і не заўседы заказчык згодны
Таксама я выкарыстоўваю прадукты гэтай маркі некалькі месяцаў, у прыватнасці, сістэмы рэцыркуляцыі ог і turbo cleaner x геаметрыя, я павінен сказаць, што няма зусім не дрэнна, адзіная праблема і што трэба выкарыстоўваць патроху, чаму? вы, верагодна, выбуху, асабліва з сістэмы рэцыркуляцыі ог sblock
больш, што ўбачыць, калі яны працуюць ці не, і калі яны наносяць шкоду (я заяўляю, што трэба выкарыстоўваць з веданнем", тады вы павінны бачыць, што яны вядомых брэндаў, добра вядомых і не звычайныя cranie, што знойдзеныя дапусцім, і не мець, што зняць, ачысціць і ўсталяваць на месца, і заўседы лепшы, мы лічым, таксама, што аўтамабіль сення яго разабраць і заўседы rognia з рызыкай erreri прыстасаванняў прадукты ,ДОБРЫЯ, працуюць, не сапсуе нічога, рэкамендую, паставіць скрынку на трубу, каб пазбегнуць знайсці бампер nero.E аднак лепш за ўсе, калі падчас прафілактыкі больш, што клапаціцца!!