Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 36

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    А я для зняцця ! але што тычыцца сістэмы ўпырску на выкарыстанне дабавак, я згодны, калі яны выкарыстоўваюцца ў якасці прафілактыкі, а не як рашэнне. А bardahl і добры прадукт

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сассари, сардзінія
    Паведамленні
    81
    на керамічная ўсмоктвання робіць цуды

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Каб впускной калектар, я думаю, я таксама, што найлепшым рашэннем з'яўляецца дэмантаж і выдаленне фізічнага матэрыялу абшэўка, што вы ? фармат на працягу тысяч кіламетраў. Што тычыцца сістэмы ўпырску (дызель) я заўседы абмежаваны ў выкарыстанні прадуктаў і ўвесці яго ў serbatorio з добрымі вынікамі.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сассари, сардзінія
    Паведамленні
    81
    я заўседы раблю апрацоўку керамічная power liquid поўны ( aspiarzione,алей, фарсункі)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    Я чуў, у metabond, хто-небудзь спрабаваў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Адзін раз іх выкарыстаў таксама , але цяпер мне тонкай ачысткі . Шчыра кажучы, некаторыя прадукты ўсе яшчэ выкарыстоўваюць іх, і здаецца, што яны працуюць, па крайняй меры, ... я кажу пра тое, прадукты для чысткі інжэктараў газ, я зрабіў 2 машыны, здаецца, што яны ідуць па-ранейшаму добра.
    Тыя, для впускного калектара, нават няма, не робяць тое, што кажуць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    Адзін раз іх выкарыстаў таксама , але цяпер мне тонкай ачысткі . Шчыра кажучы, некаторыя прадукты ўсе яшчэ выкарыстоўваюць іх, і здаецца, што яны працуюць, па крайняй меры, ... я кажу пра тое, прадукты для чысткі інжэктараў газ, я зрабіў 2 машыны, здаецца, што яны ідуць па-ранейшаму добра.
    Тыя, для впускного калектара, нават няма, не робяць тое, што кажуць.
    прывітанне Міхаіл, які прадукт вы карыстаецеся для ачысткі фарсунак GPL і які рэжым

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    32
    я выкарыстоўваю прадукты wynn's і я добра,вядома, што зняць і лепш, але гэта зойме шмат гадзін працы, і не заўседы заказчык згодны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Таксама я выкарыстоўваю прадукты гэтай маркі некалькі месяцаў, у прыватнасці, сістэмы рэцыркуляцыі ог і turbo cleaner x геаметрыя, я павінен сказаць, што няма зусім не дрэнна, адзіная праблема і што трэба выкарыстоўваць патроху, чаму? вы, верагодна, выбуху, асабліва з сістэмы рэцыркуляцыі ог sblock

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    больш, што ўбачыць, калі яны працуюць ці не, і калі яны наносяць шкоду (я заяўляю, што трэба выкарыстоўваць з веданнем", тады вы павінны бачыць, што яны вядомых брэндаў, добра вядомых і не звычайныя cranie, што знойдзеныя дапусцім, і не мець, што зняць, ачысціць і ўсталяваць на месца, і заўседы лепшы, мы лічым, таксама, што аўтамабіль сення яго разабраць і заўседы rognia з рызыкай erreri прыстасаванняў прадукты ,ДОБРЫЯ, працуюць, не сапсуе нічога, рэкамендую, паставіць скрынку на трубу, каб пазбегнуць знайсці бампер nero.E аднак лепш за ўсе, калі падчас прафілактыкі больш, што клапаціцца!!

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •