Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 32

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Tom79
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    92
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciopanzarotto Visualizza Messaggio
    дзякуй вам абодвум, але я згодны-й? з Tom79, убачыў, што sar? што-то вельмі аматарскія, а не прамая машыны, акрамя групы fiat (дрэнна, што ідзе, што зьнішчаю што-то я не вогнішча? таксама рамонт), толькі адзін пытанне на elm327: сайт/рэсэлер надзейны ад якой-то купіць elm327 і перахаднікі?

гаворка супаставіць ад мяне, я мог бы пачаць практыкаваць толькі на стары pajero 2.5 td, гэта mpps v12 працуе з усімі аўто/маркі?
    На форуме знаходзіцеся ў раздзеле інтэрнэт-крамы вы знойдзеце ўсе, што неабходна, у адваротным выпадку знаходзіцеся на ebay, не ведаю, калі з mpps вы можаце зрабіць, pajero... я ведаю, няма ..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Калі вырашылі спыніцца на elm327 гэта спіс і бясплатных праграм, якія затым выкарыстоўваць з elm 327
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    15
    дзякуй, але я яшчэ не ўсе патрабаванні для запампоўкі і сказаць праўду? яшчэ я павінен знайсці elm327 ў раздзеле продажаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    Elm 327+ Fiat сталевы алхімік+ 3 кабелі і адаптары вы можаце зрабіць дыягностыку на ecu, цела, падушкі бяспекі, блокі кіравання, гiдраýсiлiцель руля, і т. д., але толькі на fiat, alfa, lancia. З Autocom вы можаце зрабіць таксама і іншыя маркі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    15
    з autocom вы можаце зрабіць актывацый круіз-кантроль, датчык тэмпературы і allinemaenti бесконтактными на аўтамабілі FIAT group?

gevin
    Guest
    Хлопцы, прабачце, калі я ўмяшання, але я не хацеў бы адкрыць новую тэму, і я думаю, што гэта правільны выбар, каб зрабіць попыт на інструменты. Ад таго, што я чытаў, мне здаецца, што лепшы спосаб пакласці рукі на блокі кіравання і BDM, нават калі гэта цягне за сабой зняцце блока кіравання. У мяне чатыры пытанні:
    1) З BDM азначае BDM100 ці ўсе абсталяванне, якія працуюць на блокі кіравання да школы?
    2) ці есць спецыяльныя кабелі для харчавання блокаў кіравання, падлучаных да школы, або неабходна падлучыць толькі pin-код, названыя ў эбу?
    3) пры адлучэнні эбу ад аўтамабіля вы набіраюцца ўсе гэта праверыць?
    4) Што азначае скід эбу, я чытаў праграмнага забеспячэння, падыходзіць, але не мне ? ясна, у якіх выпадках неабходна скінуць.

Дзякуй і да наступнага

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў gevin Visualizza Messaggio
    Хлопцы, прабачце, калі я ўмяшання, але я не хацеў бы адкрыць новую тэму, і я думаю, што гэта правільны выбар, каб зрабіць попыт на інструменты. Ад таго, што я чытаў, мне здаецца, што лепшы спосаб пакласці рукі на блокі кіравання і BDM, нават калі гэта цягне за сабой зняцце блока кіравання. У мяне чатыры пытанні:
    1) З BDM азначае BDM100 ці ўсе абсталяванне, якія працуюць на блокі кіравання да школы?
    2) ці есць спецыяльныя кабелі для харчавання блокаў кіравання, падлучаных да школы, або неабходна падлучыць толькі pin-код, названыя ў эбу?
    3) пры адлучэнні эбу ад аўтамабіля вы набіраюцца ўсе гэта праверыць?
    4) Што азначае скід эбу, я чытаў праграмнага забеспячэння, падыходзіць, але не мне ? ясна, у якіх выпадках неабходна скінуць.

Дзякуй і да наступнага

на самай справе рашэнне, больш бяспечнае і мець рэзервовую копію эбу, што вы робіце з bdm на многія аўтамабілі, але не ўсе,bdm, што гэта не толькі bdm 100, есць і іншыя інструменты, якія робяць з bdm, што ад ciamati па-рознаму, але заўседы bdm,дзеянні, каб чытаць у bdm вы назад або зварваць з schedini менавіта пайка ўнутры блока кіравання або з schedini спружыны, якія вы купляеце, тым больш, што нешта патрабуе, так жа, дзіма, з якім вам не прыйдзецца зварыць нічога,адлучыць блок кіравання ад аўтамабіля не адбываецца, абсалютна нічога, проста выдаліце ключы ад рамкі, для бяспекі,для скіду я не разумею, пра што ты кажаш, але, магчыма, вы маеце на ўвазе ў scodifica частковае або поўнае, што вы робіце, або пры замене эбу з дзяржальняй выкарыстоўваецца ці калі ў вас есць праблемы з code ключ.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    7
    Выбачайце,
    мае пытанні падобныя на тыя, gevin, мне цікава ведаць, як дзейнічаць, і якія інтэрфейсы і праграмнае забеспячэнне для
    ўсталяваць эбу Marelli IAW 59F, можа быць набыты ад падрыўніка на маей пункце 1.2 8v, у сутнасці, як scodificare.
    Як зразумеў, ці вы павінны прачытаць праграмнае забеспячэнне блока кіравання і перапісаць яго, апэранд, а затым - "Riverginazione"
    Усталяваны на аўтамабілі, вы seguir? працэдура кадавання, у выніку чаго аўтамабіль тры разы прыкладна 5500 абаротаў. Усе есць?, які ? інтэрфейс ў выкарыстанні.

Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    прывітанне , я хацеў бы купіць autocom oki або delphi ds150e з чыпам oki я чытаў крыху ходзіць у сеткі, але я ўсе яшчэ сумняваўся.... хто-то спрабаваў абодва можаце мне параіць ? дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Абсалютна адзін савет, які я магу табе даць ? тое, купіць добрую самодіагностікі delphy ds150 і new vci той з чырвонымі бакамі дыктафон палету для захоўвання дадзеных у рэжыме рэальнага часу без выкарыстання пк я, напрыклад, я **************
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; да 01-03-2014 09:42

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •