нагадаю, што c'? заўседы абслугоўванне файлаў у інтэрнэце ў форуме, калі вам гэта трэба
нагадаю, што c'? заўседы абслугоўванне файлаў у інтэрнэце ў форуме, калі вам гэта трэба
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
скажыце, калі ласка, што такое dtc? ніякіх праверак?
Я ведаю, што ў edc16 і edc17 fap ? роўна ці я памыляюся? На практыцы, як прачытаў у карце ў нас есць біт кіравання, які неабходна абнуліць, правільна? Калі б я толькі з маей ? a4 edc17), то я павінен зрабіць наступнае: я чытаю, я з раз, а затым я адкрываю ecm і я буду бачыць, што я змяніў, менавіта ў 2D. Усе правільна тут?
На той момант (не ведаю, як?) прыводжу правільныя значэння, арыгінал пакідаю біты кіравання да нуля (але як я магу распазнаць іх???).
Пасля таго, як усе мы? я я мяняю карту і ? усе ок?
Усе dtc коды памылак,замест таго, каб выдаліць толькі тыя, fap qst soft выключаюць іх усе, што тычыцца разрадных камутатараў як даведацца яго не ведаю!! spiegartelo,праніклівасць,выпрабаванні, калі ? упершыню вы можаце атрымаць файл і ўсе, вы sar? pi? ясна, а дзеянні, якія вы сказалі ? правільна,усе ведаць, што тычыцца, калі ўсе ў вас праблем з атрыманнем ніякіх праблем зрабіць розныя тэсты.
я шчыра ачышчана або, самае лепшае рашэнне
рады, ускладзеных на званок-файлы онлайн!!!! вам будзе значна прасцей
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-03-2013 ў 17:12
Каб вызваліць яе, і не зусім згодны, таму што есць ацэнка розных рэчаў, у залежнасці ад выкарыстання, што робіць і прадукцыйнасці, што хоча
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
мае намер ? безумоўна, спадзявацца на сэрвіс файлаў у рэжыме онлайн! Тады, магчыма, калі ў мяне есць час, я я з іншымі праграмамі зыходнага файла і іх параўнання для таго каб убачыць працу і добра, і балюча!
Я сумняваюся, чытаючы вашы адказы, але хто ачышчае fap, не абавязкова павінны зняць у электронным выглядзе, або пакідаюць актыўныя элементы кіравання?
Выдаленне Fap мае толькі перавагі, відавочна,....і нармальна, што калі хто здымае фізічна варта таксама адключыць у ECU рухавіка
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
А калі-то адключыць, але гэта таксама тое, што nn павінен дакранацца