Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 36

Абмеркаванне: dpf bmw edc17

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    нагадаю, што c'? заўседы абслугоўванне файлаў у інтэрнэце ў форуме, калі вам гэта трэба
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    нагадаю, што c'? заўседы абслугоўванне файлаў у інтэрнэце ў форуме, калі вам гэта трэба
    на самай справе я не магу дазволіць сабе пісаць ы? раз

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    скажыце, калі ласка, што такое dtc? ніякіх праверак?
    Я ведаю, што ў edc16 і edc17 fap ? роўна ці я памыляюся? На практыцы, як прачытаў у карце ў нас есць біт кіравання, які неабходна абнуліць, правільна? Калі б я толькі з маей ? a4 edc17), то я павінен зрабіць наступнае: я чытаю, я з раз, а затым я адкрываю ecm і я буду бачыць, што я змяніў, менавіта ў 2D. Усе правільна тут?
    На той момант (не ведаю, як?) прыводжу правільныя значэння, арыгінал пакідаю біты кіравання да нуля (але як я магу распазнаць іх???).
    Пасля таго, як усе мы? я я мяняю карту і ? усе ок?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Усе dtc коды памылак,замест таго, каб выдаліць толькі тыя, fap qst soft выключаюць іх усе, што тычыцца разрадных камутатараў як даведацца яго не ведаю!! spiegartelo,праніклівасць,выпрабаванні, калі ? упершыню вы можаце атрымаць файл і ўсе, вы sar? pi? ясна, а дзеянні, якія вы сказалі ? правільна,усе ведаць, што тычыцца, калі ўсе ў вас праблем з атрыманнем ніякіх праблем зрабіць розныя тэсты.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    80
    я шчыра ачышчана або, самае лепшае рашэнне

рады, ускладзеных на званок-файлы онлайн!!!! вам будзе значна прасцей
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-03-2013 ў 17:12

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    Каб вызваліць яе, і не зусім згодны, таму што есць ацэнка розных рэчаў, у залежнасці ад выкарыстання, што робіць і прадукцыйнасці, што хоча
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    Каб вызваліць яе, і не зусім згодны, таму што есць ацэнка розных рэчаў, у залежнасці ад выкарыстання, што робіць і прадукцыйнасці, што хоча
    у гэтым сэнсе залежыць ад таго, што хоча? Які ? лепшы спосаб атрымаць прадукцыйнасць без шкоды на выкарыстанне рухавіка. Я ведаю, што выдаленне FAP рухавік не сапсуецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    мае намер ? безумоўна, спадзявацца на сэрвіс файлаў у рэжыме онлайн! Тады, магчыма, калі ў мяне есць час, я я з іншымі праграмамі зыходнага файла і іх параўнання для таго каб убачыць працу і добра, і балюча!

Я сумняваюся, чытаючы вашы адказы, але хто ачышчае fap, не абавязкова павінны зняць у электронным выглядзе, або пакідаюць актыўныя элементы кіравання?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    Выдаленне Fap мае толькі перавагі, відавочна,....і нармальна, што калі хто здымае фізічна варта таксама адключыць у ECU рухавіка
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    А калі-то адключыць, але гэта таксама тое, што nn павінен дакранацца

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання