Прывітанне,
я таксама Міф, 1.3 mjtd-2 90cv і я таксама шукаю такую ж мэту...
Тое, як вы змаглі?
Калі вы не разумею, я хацеў спытаць, ваш канчатковы файл, які вы замянілі!
Дзякуй
трэба толькі напісаць,і ? нармальна, што вы не бачыце titanium,улічваючы, што для яго велічы, не ? дакладнае
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
добры дзень і дзякуй за адказ.
таксама дадаем файл 2 мб не прызнае ў любым выпадку.
аднак, пакідаючы ў баку карту, што цяпер я магу зрабіць, файл, які я адправіў, каб выдаліць dpf і сістэмы рэцыркуляцыі ог ? дакладна?
З Mpps ў мяне напісана некалькі экю падобнага ні разу не было праблем.. то есць рызыка? заўседы.. але ў вас есць магчымасць? яго з modal?т? recovery на mpps..
колькі разоў у 85% працуе выдатна, Marelli Mjet я зрабіў з гэтай праграмы, і ідуць выдатна..
У EGR на выключае зусім на гэта экю..
што тычыцца мяне, калі вы зрабілі мод, які вы апісалі, вы можаце напісаць яго спакойна..
І ? таксама няправільна. На самай справе многія праблемы засмечвання fap прыйшлося ўсе egr, які працуе дрэнна і застаецца адкрытым.
Вельмі добра, па крайняй меры, хто-то кажа разумныя рэчы! egr off = менш сажы для fap або dpf![]()
Зачыніць egr у выпадку, калі вы пакуль яшчэ не сабралі fap/dpf, і гэта заўседы добрае рашэнне, па-першае, таму што адбываецца гарэнне сумесі, больш " чысты " і гэта значыць, менш цвердых часціц... больш тэмпература гарэння і' ледзь вышэй, і гэта таксама гуляе на карысць.
Калі я 159, у тым parzializzazione ў egr і дызель bluediesel, практычна рабіў практычна толькі вырабіць
запланаваныя...!
прывітанне макс, я confontato файл defappato зрабілі з ******* і зрабіў з ecusafe і есць .
Sar? выпадку...: (
msport, што вы думаеце ?