Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 39
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    дашліце мне bdm, што табе я стаўлю я, вядома, agratis
    вялікае дзякуй вам за вашу прапанову, але мне не падабаецца, што людзі будуць працаваць і не будзе аплочаны.. аднак, калі вы хочаце вас паслаў, або калі мне руку, каб выправіць гэта, вы бы ўдзячны, я быў бы рады даведацца што-то, калі я магу выправіць гэта, я павінен дараваць арыгінальных edc16c39 тады, калі прымае гэта табе падарунак!!! я ўсе яшчэ шукаю рашэнне, каб выправіць bdm ў fgtech

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    так, але тады вы павінны выкарыстоўваць усе версіі 1255 у тым ліку кіроўца і два файла пакласці ў тэчку system, як c'? напісана ў даведцы...
    вы, вядома, я зрабіў менавіта так на самай справе bdm цяпер распазнаецца правільна, але памылка сувязі.. калі я не памыляюся, чаму? ? вельмі што ? паклаў у скрыню, перш чым вы incasinasse у 93c46, калі харчаванне bdm з харчавання гарыць зялены святлодыед, і ен адчуў, тиц rel? гледзячы на схему я бачу, што ? motorola, f? высветлілася, rel? таму, тое, што я мяркую, што альбо планаваць mc68hc.. я нават знайшоў файл для flash micro, але я не упа для праграмавання..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    скажы ты мне, як я мог бы дапамагчы вам, і раблю гэта з задавальненнем, для мяне гэта не c? няма праблем цюй? мы ўсе вучыцца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    скажы ты мне, як я мог бы дапамагчы вам, і раблю гэта з задавальненнем, для мяне гэта не c? няма праблем цюй? мы ўсе вучыцца.
    калі я ўстаўляю харчаванне bdm, вы павінны ўключыць зялены святлодыед і адчуваць, тиц rel? правільна?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    l харчаванне не заўседы трэба ўставіць залежыць ад ecu, каб чытаць, калі вы, можа быць, растлумачце мне лепш, што трэба рабіць, і дзеянні, якія вы робіце, мы можам казаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    я прывяду такі прыклад.. ці то я падключыць bdm да пк і ежы ў bdm з яго блокам харчавання, зялены святлодыед павінен загарэцца, дакладна? я заяўляю, што bdm і, як новага, так як ніколі не звязаны ні з ecu..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    безумоўна, гэта bdm вы sar? sprogrammato і з майго досведу я магу сказаць, што іншыя ? здаралася нават тады, калі не выкарыстоўвалі на працягу доўгага перыяду або няправільны тып аперацыі падключыць яго пры ўсталеўцы soft або адкрыць іншай версіі, то другое рэле нападае, калі вы робіце онлайн з ecu падлучаны.па-мойму вы згаджаецеся з тым, што мне яго адправіць так табе прытулак, я адрамантаваны dell яшчэ іншых сяброў, калі не ты, скажы мне ты, - увогуле, так што не думаю, што ен caveremo павук адтуліну з

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    безумоўна, гэта bdm вы sar? sprogrammato і з майго досведу я магу сказаць, што іншыя ? здаралася нават тады, калі не выкарыстоўвалі на працягу доўгага перыяду або няправільны тып аперацыі падключыць яго пры ўсталеўцы soft або адкрыць іншай версіі, то другое рэле нападае, калі вы робіце онлайн з ecu падлучаны.па-мойму вы згаджаецеся з тым, што мне яго адправіць так табе прытулак, я адрамантаваны dell яшчэ іншых сяброў, калі не ты, скажы мне ты, - увогуле, так што не думаю, што ен caveremo павук адтуліну з
    затым мне пацвердзілі, што, хутчэй за ўсе, c'? праграмаванне motorola?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    вы я пацвярджаю, што пу? быць у мікра праблемы, але, відавочна, я павінен мець яго на руках, каб даць вам упэўненасць у тым, што мой савет і выправіць яе, а затым вы можаце ісці ціха на ecu, што вам трэба зрабіць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровиго
    Паведамленні
    104
    вы я пацвярджаю, што пу? быць у мікра праблемы, але, відавочна, я павінен мець яго на руках, каб даць вам упэўненасць у тым, што мой савет і выправіць яе, а затым вы можаце ісці ціха на ecu, што вам трэба зрабіць,
    але для праграмавання мікра-ен робіць толькі з дапамогай dell' упа? або c'? так што таксама праз jtag, я зрабіў кабель для jtag, паралельнага порта, каб ўсталяваць дэкодэр і мадэм, які можа быць добра?

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •