Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 33
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Датчыкі чыстыя, з ачысткі кантактаў, чыстка... я нават спрэй для чысткі цела farfallati, які абястлушчваюць і не пакідае слядоў. Я гэта часта выкарыстоўваецца на debimetri з выдатнымі вынікамі.

У любым выпадку, у мяне не было часу праверыць 147 у доўг, мы бачым у гэтыя дні, калі праблема паўторыцца Вы падкажыце, а!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    я controllerei таксама трубкі турбіны al'наддувочного паветра і ахаладжальнік наддувочного паветра, впускной...па-мойму будзе некалькі taglietto!! часта на трубы арыгінальныя,не доўжыцца нічога!! я я стаміўся мяняць іх часта!! і цяпер я монтирую тыя, нержавеючая сталь усе, іншы свет!! у любым выпадку, калі ў якой-то ўцечка ціску таксама гэтая памылка ў памяці(ціску, падвышанай харчавання)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    а marcusmagic мне і давялося шлангаў наддувочного паветра спліт.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    большасць гэтых выпадках і трубы интеркулера падзяліць!! і таксама легка зразумець, ці чуеце вы свісткі ў accellerazioni сіла!!!! паспрабуйце яго і дайце мне ведаць...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    я датчыкі ціску наддува іх я чышчу з трихлорэтилена, нічога не псуе, ачышчае добра і сапраўды не пакідае слядоў, і вы можаце? бяспечна выкарыстоўваць на картах і друкаваных плат, а што карысна, вы пу? бронзавы пісталет для растваральніка
    акрамя таго, на мой 147 1.9 jtdm 120cv у мяне была падобная праблема і пасля замены датчык выдатку паветра і датчык наддува без вынікаў, я вырашыў замяніць электрамагнітны клапан рэгулявання зменнай геаметрыі (правіла дэпрэсія polmoncino турбіны), я выпадкова знайшоў у раз'ем клапана я рабіў той жа дэфект і riattaccandolo знікла, таму я зрабіў 1+1 (я зрабіў гл. pompista, і я раіў замяніць турбіну :P , але не да жартаў)
    дазвольце мне ведаць, калі вам было карысна

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў ігар Visualizza Messaggio
    я датчыкі ціску наддува іх я чышчу з трихлорэтилена, нічога не псуе, ачышчае добра і сапраўды не пакідае слядоў, і вы можаце? бяспечна выкарыстоўваць на картах і друкаваных плат, а што карысна, вы пу? бронзавы пісталет для растваральніка
    акрамя таго, на мой 147 1.9 jtdm 120cv у мяне была падобная праблема і пасля замены датчык выдатку паветра і датчык наддува без вынікаў, я вырашыў замяніць электрамагнітны клапан рэгулявання зменнай геаметрыі (правіла дэпрэсія polmoncino турбіны), я выпадкова знайшоў у раз'ем клапана я рабіў той жа дэфект і riattaccandolo знікла, таму я зрабіў 1+1 (я зрабіў гл. pompista, і я раіў замяніць турбіну :P , але не да жартаў)
    дазвольце мне ведаць, калі вам было карысна
    Вядома, вельмі карысна! І іншыя таксама!
    Гэты клапан, што вы кажаце, дзе ? гатэль? Недалека ад турбо?

На працягу тыдня я спадзяюся даведацца, 156, чаму? son цікава паставіць яго на месца

Гэта ? месяц няспраўнасцяў...? даданне pure Ibiza з іншай праблемай... Ма!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    134
    і так заўседы калі гэта здарыцца яны ў мяне травень ўсе!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    дэпрэсіі, якая выходзіць з вакуумнага помпы ? ок?
    i кіламетрах машыны шмат?
    чаму? грудзі выглядае добра, і геаметрыя, і яго каманды відавочная.
    датчыкі ціску вы змяніліся, змясціўшы іх, як заўседы, арыгінальныя ці не?
    чаму? мы былі некалькі модов на quie датчыкаў.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Цяпер толькі чыстыя датчыкі на 156...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    клапана павінны прытрымлівацца трубы, што прыводзіць націск на прывад турбіны

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •