iveco 30 pin штырок 27 +24 pin, 2 лініі k
eobd pin 5 штырок 16 +24 pin 7 лінія
я спадзяюся, што гэта дапаможа
iveco 30 pin штырок 27 +24 pin, 2 лініі k
eobd pin 5 штырок 16 +24 pin 7 лінія
я спадзяюся, што гэта дапаможа
для сіска, калі дэфект быў itercooler б не рэдкія правалы ў магутнасці, але і заўседы! тады вы заўважыце празмерную fumosita' з значнае павелічэнне спажывання дызельнага паліва, то вам гарыць edc тут можа быць, што, калі ен пытаецца, магутнасць контур дызель не мае дастаткова выдатку
ахаладжальнік наддувочного паветра ? быў заменены некалькі месяцаў таму!
Праверыць зменнай геаметрыяй
турбіна ? была заменена год таму, і ўсе роўна добра!
я думаю, што робі 51039 маеце рацыю, можа быць сапраўды што-то на пастаўка дызельнага паліва варта паспрабаваць сродак, з дапамогай манометры, падлучаных да ланцуга харчавання і дыягностыкі злучаны
Дэмантаж лаг?leggiante бака і ачысціць канал, у выпадку, калі дакажа, трымаючы яе з кручка і, якія вы бераце тып 15/20 см-й? ўверх, а затым замяніць фільтр графинчика, то шмат разоў ен забівае і не відаць, гэтак жа, як фільтр каля рухавіка, то пад абаронцы.
Калі пасля гэтых выпрабаванняў нават не ідзе, застаецца толькі клапан у пярэдняй часткі рухавіка, які кіруе турбінай, што? у выпадку, калі вы рада паспрабаваць з мачэтэ, каб развеяць усе сумневы.
Калі монті ? cosigliabile ўставіць пару пракладак паміж ім і падстава тэрмастата, што вераць, у пазбяганне перагрэву, і выйдзе з ладу раней.
чакае blackwolf76, скажы мне, чым лепш! адключыце паплавок, і, калі я спрабую яго трымаючы, падняў 15/20 см-й? уверх! чаму? вы кажаце мне рабіць гэты тэст? тады, калі фільтр графинчика ? тое, што ен побач з бакам я замяніў! у чым? фільтр паблізу рухавіка, востра абаронца?
Вы паспрабуйце з паплаўком падымаецца, як шмат разоў на дне бака не згусне матэрыял, які забівае адтуліну всасывать трубы, alzandolo, што трохі, што я сказаў вам, вы не павінны быць прадметам магчымыя праблемы. Вядома ? тэст рабіць, вядома, не рашэнне праблемы.
Што тычыцца фільтра, то нарвегія мае іншы фільтр, дызель, галоўнае, акрамя графинчика, што gi? вы замянілі, ці што ? усталяваны побач з рухавіком у палову вышыні, на dx аўтамабіля, трохі больш па памеры, чым тое, графинчика. Вы ўваходзіце ў кабіну, устаў.
Калі б мне давялося вырашыць на гэтым шляху, і ўсе яшчэ ў вас, у расеі префильтр тых, празрыстымі на вакуумны шланг, які ідзе з бака ў рухавік, вы ўбачыце, любыя прымешкі? што ў апошні час прысутнічаюць у вялікіх колькасцях? у новых дызельнае паліва з утрыманнем біядызель высокая.
лепшае, што праверыць увесь контур нізкага ціску,то есць усе трубаправоды і фільтры, калі вы хочаце быць дакладным, горы манометр ў ingesso паліва ў галаву, калі я не памыляюся ціск esecizio і' 5,5 бар +/-0'3.колькі км ен значыць? ніколі не рабіла праверыць распыляльнікі inettori?
вы замянілі толькі фільтр і нават падтрымка?некаторыя мадэлі, якія ня маюць падтрымкі modicicato вы затыкаюць ўнутры (клапан, мембрана)і не riecono дасягнуць патрабаванага ціску
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-02-2013 ў 11:48