Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 34

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99

Unhappy

Яшчэ раз дзякуй Альберту за дапамогу.

У цяперашні час я не магу прапусціць больш зрабіць тэст, таму што блок кіравання s2r800, на якім я спрабаваў загрузіць што 1000 сышла. Я аддаў чалавеку, які мне рабіў разблакоўкі иммо з galletto v54 і ў адтуліну прапускаецца уся contattiera...
    Так што зараз мне давядзецца шукаць іншы.

Ecu S2r1000 я валодаю, але доказ нараджаецца з сумневы, што, магчыма, ёсць праблемы, чаму не паступае ток да катушкам, і гэтыя апошнія былі правераны, і яны працуюць.

Citazione Першапачаткова Напісаў albertoS4 Visualizza Messaggio
    прывітанне, я заяўляю, што не ведаю добра гэтую мадэль матацыкла, але, паводзіны бензапомпа я не sebra нармальна. Індыкатар иммо гэта нармальна, што гарыць у выніку scodifica.
    але ты стары эбу? як ніколі не змяняецца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    паспрабуйце з файл, які я паслаў цябе, добра для гэтага тыпу эбу HW610. не пойдзе ў ход, але, самакат, па меншай меры, павінны звярнуцца.
    Дазвольце мне ведаць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    ток не даходзіць да шпулькі, таму што иммо НА... так што табе варта паспрабаваць, загрузіць файл з s2r1000, што я цябе паслаў некалькі паведамленняў назад з immo off непасрэдна на блок кіравання iaw5am Hw610.
    не разумею, чаму ваш сябар спрабаваў адкрыць блок, каб прачытаць.....гэтыя эбу з'яўляюцца смалы і не адкрыць, boot mode з'яўляецца актыўным, далей SW

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Праблема была яшчэ да яго экю, з якіх я чытаў файл з 320 і ecu было без кода Иммо. Стартар круціцца, але на шпулькі не паступае ток.
    Спрабуючы адкрыць ecu прыёмнік быў у мэтах scodificarla і зрабіць дзева, як, што усталяваны на матацыкл, galletto v54 патрабуюцца паставіць пін на масу, каб пакласці яго ў boot і зрабіць дэкодэр.

Цяпер мне трэба дастаць новы ecu і паспрабаваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    Тады, як я казаў, праблема ў іншым!!!
    pin-код у масы трэба пакласці на некаторых ecu аналагічныя, якія ўстанаўліваюцца на некаторыя аўтамабілі, але не на ducati.
    калі самакат паварочвае immo off, УПЭЎНЕНЫ,!!!!!
    для таго, каб спачатку праверыць, калі ў катушку паступае ток ад эбу:
    адключыце ўсе, і дзве шпулькі, і на месцы аднаго з двух шпулек злучае НЕВЯЛІКІ led настольная лямпа 1 ВТ або менш (праверка палярнасці або паспрабуйце абодва вершы)..... круціце стартар, і праверыць, што лямпачка гарыць часам. Затым таксама паспрабуйце з іншым кабелем...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Я вяртаючыся да дыскусіі
    Для dirtan
    Нават калі вы зрабілі ўсё правільна scodifica ў immooff лямпачка иммо, пасля двух мігцення індыкатара, гэта нармальна, што рэшткі гарыць, але згасае пасля запуску рухавіка. Гэта таму, што прымушаць иммо счытваецца з эбу, як калі б там была анамалія, якая не можа прайсці check-пачатковы
    Адрозніваецца, што вы verginazione, у выніку чаго індыкатар згасне пасля ceck

Для

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Для albertoS4
    Не зусім так, як вы кажаце....пін на масу ідзе і для блокаў кіравання, Ducati, 5, нават калі не тычыцца працэдуры для нерухомасці, але тычыцца працэдуры для verginazione.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Паведамленні
    191
    хлопцы, дайце мне на гэта вочы immo off, па мне, павінна быць ок......
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    Прывітанне, Joker, scodifica, здаецца, ок, але файл, гэта дзіўна... з чым я хаил і матацыкл?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Паведамленні
    191
    не чытала я.....я паслаў яго.
    мне таксама здаецца дзіўным памер файла....я ведаў, што вам давялося чытаць з пеўня або mpps файл з 320кб,замест гэтага мне даслалі файл флэш 304kb і файл e2p ад 2kb.
    я думаю, ты маеш на гэта як на дзівацтва......
    а monster 620.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •