Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-25 25 -

Абмеркаванне: карту fiat punto . 1.2 8V.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Тэст ўсе роўна рабіць мод, і паглядзець, калі выцягне што-то..ніколі не кажы ніколі..
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    калі вы ведаеце, як гэта зрабіць, і што тычыцца яны будуць раскочваць, відавочна, не ? турба дызель падніміце ей paramtri inieione turbo і абмежавальнікі крутоўнага моманту і ідуць бензін, калі вы не ведаеце, прымусіць іх зрабіць больш? шкода, што астатнія, як многія pseudopreparatori, што, калі гэта здараецца бензін, пытаюцца парады, як зрабіць, і ў рэшце рэшт ім, што яны робяць рэкламы? кажуць, што яны лепшыя і pi? bravio, але тое як яны што-то, што можа выклікаць шкоду, просяць прыклады нават бясплатна, але сення, калі вентылятар шкоду, усміхаюся,!!!!!!!!!

не быў з вамі згодны, аднак, ад 15-18? загадзя, то матылек з 4000punti max ад 60%,колькасць? паветра 10%макс, а абмежавальнік абаротаў alzalo толькі калі вы ідзяце за 7000 гэта трохі не радавое, то скажыце мне, як яна ідзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    158
    Citazione Першапачаткова Напісаў frantik3 Visualizza Messaggio
    калі вы ведаеце, як гэта зрабіць, і што тычыцца яны будуць раскочваць, відавочна, не ? турба дызель падніміце ей paramtri inieione turbo і абмежавальнікі крутоўнага моманту і ідуць бензін, калі вы не ведаеце, прымусіць іх зрабіць больш? шкода, што астатнія, як многія pseudopreparatori, што, калі гэта здараецца бензін, пытаюцца парады, як зрабіць, і ў рэшце рэшт ім, што яны робяць рэкламы? кажуць, што яны лепшыя і pi? bravio, але тое як яны што-то, што можа выклікаць шкоду, просяць прыклады нават бясплатна, але сення, калі вентылятар шкоду, усміхаюся,!!!!!!!!!

не быў з вамі згодны, аднак, ад 15-18? загадзя, то матылек з 4000punti max ад 60%,колькасць? паветра 10%макс, а абмежавальнік абаротаў alzalo толькі калі вы ідзяце за 7000 гэта трохі не радавое, то скажыце мне, як яна ідзе
    дзякуй за парады і ўсе роўна invogliarmi паспрабаваць прама цяпер машына не трымаюць даступны, я думаю, канец prox тыдзень я ўспомніў я жыву.
    Прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    perssonalmente з картай,поўная выхлапных + паветраны фільтр я ўзяў 17 л. с. на fire 1.2 iaw 16f.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Болга
    Ca
    Паведамленні
    17
    выцягнуць 100 коней пыласосам fire 1.2 8v вы можаце?, АЛЕ ? падрыхтоўка, мякка кажучы, вялікае, што мае сэнс толькі з-за густу яе, а таксама чаму? у той момант, надзейнасць? у з павагай

Каб выцягнуць 100 коней трэба як мінімум зрабіць:

- прамой ўсмоктвання (паветраны фільтр спартыўны)
    - всасывать калектар
    - галава, апрацаваная
    - корпус дросельнай засланкі плюс
    - распредвал racing
    - поўная выхлапная ****** што-ы? ****** не пу?

І для пераадолення 100 c'? безумоўна, што-то яшчэ зрабіць.

Супастаўленне з арыгінальны рухавік няма сэнсу, ен нашмат больш? пачуцце soft tuning, low-cost, як:

- корпус дросельнай засланкі прабурылі 40 мм (супраць 32 арыгінальныя). І " правіць рамяство, вы павінны атрымаць самастойна або знайсці каго-то, спецыяліст у бізнес
    - выпускныя калектары ў пункце 1а серыя 75 л. з. або непасрэдна racing. У першым выпадку ? змяненне antisgamo, у другі крыху менш
    - распредвала ў пункце 1а серыя 75 конскіх сіл. І antisgamo і практычна "plug and play", але вы павінны зрабіць гэта з механікам, чаму? c'? заўседы сее-што ад опиливания або пакласці ў межах допуску (я perdonino механікі для жаргону, трохі тэхнічны)

У ГЭТЫ МОМАНТ вы пу? думаю, перапрызначыць, і калі ўсе ? было зроблена па правілах мастацтва, si pu? спадзявацца атрымаць да 75cv, што ен з серыі старой пункту 75, можа быць, сее-што ў pi? калі вы монтируете кампаненты racing і адважыўся, трохі ў адтуліну корпуса дросельнай засланкі. Мы кажам, што 80cv ? працягласць рэалістычна, але не банальна дасягнуць.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •