таму ад ўспышкі пу? зрабіць, то я пачынаю эксперыментаваць, я таксама справядліва біт змяніць, і заўседы адзін
таму ад ўспышкі пу? зрабіць, то я пачынаю эксперыментаваць, я таксама справядліва біт змяніць, і заўседы адзін
Добры дзень, прашу прабачэння, мне трэба scodifica за ўсе для гэтай 59М Hw 010 якога прыкладаю чытання флэш.
Дзякуй тым, хто захоча мне дапамагчы
прабачце, якой матацыкл вас чытаць! але ? арыгінальнага файла, або gi? ? было што-то змяніць, ці можаце вы даць больш? info.
Тое, ? есць ecu прыкладаецца да рухавіка ducati ўставіць у прататып, падрыхтаваны для слалама, прыбораў матацыкла не c'? яшчэ, так што прыйдзецца пачаць без яго, і калі ў каго есць распиновка ў 59М б, так? я не ведаю, калі любы total не трымае + рахунак, напрыклад gantry басейн і ўсе астатняе, я павінен абыйсці ў кучы правадоў, якія я прывеў! файл у любым выпадку павінен быць арыгінал, і нумар sw ? што напісана ў імя. Я спрабаваў з scodifica flash 1bit, але не паступае ток на свечкі, я не ведаю дакладна, ці з'яўляецца файл, або дзе-абыход правесці, не маючы схемы. Дзякуй тым, хто можа мне сказаць што-то аб.....так? свет ducati ? для мяне новы (не як тое, аўтамабілі, што практычны ўжо trentennio!)
Калі без прыбораў " key on помпа бензін зараджана і стартар круціцца, націскаючы на кнопкі на рулі, то вы знаходзіцеся ў immo-off. Калі ў контуры стэнда, не ? закрытая, як добра вы кажаце, не паступае ток на свечкі. Вы павінны паставіць масу на пін Цела 38 блока кіравання. Прыкладаю электрычную схему матацыкла, з якога вы evinconoi пін эбу, прыборнай панэлі і сістэмы.
M999
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-11-2014 да 11:19
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
Дзякуй за адказ (схему я яшчэ не патрабаванні для спампаваць але мяне прайшоў яшчэ адзін калега). На наступным тыдні я dedichero' і вы маяк ведаць, калі ідзе.
Для электрычныя схемы, акрамя таго, сустракаюцца таксама ў апошні старонцы нашага буклеты па эксплуатацыі можна спампаваць бясплатна, прама на сайце Ducati.
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
Прывітанне m999,мне трэба, dell, адрас, уласцівага immo off 5 раніцы hw010 будучы пачаткоўцаў карыстачоў я не магу праглядзець два файла.
Былі б вы так ласкавы паказаць мне біт?
калі вам трэба для японскіх спытаеце мяне, а таксама.Дзякуй![]()
Усім прывітанне
Я спрабую scodificare адзін iaw59m hw010, але не проста загрузіць файл на працягу не больш дыягназу. Налічэння файл врі і вяртаецца ўсе працаваць. Я думаю, гэта праблема chk. Як я магу выправіць chk. Ne encode і gallov2 працуюць
прывітанне Ўжо, што рух-гэта паштовы файл, які даем нам вочы на гэтага