Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 54

Абмеркаванне: immoff marelli 59mhw010

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    таму ад ўспышкі пу? зрабіць, то я пачынаю эксперыментаваць, я таксама справядліва біт змяніць, і заўседы адзін

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    16

scodifica разам

Добры дзень, прашу прабачэння, мне трэба scodifica за ўсе для гэтай 59М Hw 010 якога прыкладаю чытання флэш.
    Дзякуй тым, хто захоча мне дапамагчы
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    прабачце, якой матацыкл вас чытаць! але ? арыгінальнага файла, або gi? ? было што-то змяніць, ці можаце вы даць больш? info.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    16
    Тое, ? есць ecu прыкладаецца да рухавіка ducati ўставіць у прататып, падрыхтаваны для слалама, прыбораў матацыкла не c'? яшчэ, так што прыйдзецца пачаць без яго, і калі ў каго есць распиновка ў 59М б, так? я не ведаю, калі любы total не трымае + рахунак, напрыклад gantry басейн і ўсе астатняе, я павінен абыйсці ў кучы правадоў, якія я прывеў! файл у любым выпадку павінен быць арыгінал, і нумар sw ? што напісана ў імя. Я спрабаваў з scodifica flash 1bit, але не паступае ток на свечкі, я не ведаю дакладна, ці з'яўляецца файл, або дзе-абыход правесці, не маючы схемы. Дзякуй тым, хто можа мне сказаць што-то аб.....так? свет ducati ? для мяне новы (не як тое, аўтамабілі, што практычны ўжо trentennio!)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Калі без прыбораў " key on помпа бензін зараджана і стартар круціцца, націскаючы на кнопкі на рулі, то вы знаходзіцеся ў immo-off. Калі ў контуры стэнда, не ? закрытая, як добра вы кажаце, не паступае ток на свечкі. Вы павінны паставіць масу на пін Цела 38 блока кіравання. Прыкладаю электрычную схему матацыкла, з якога вы evinconoi пін эбу, прыборнай панэлі і сістэмы.

M999
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-11-2014 да 11:19
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    16
    Дзякуй за адказ (схему я яшчэ не патрабаванні для спампаваць але мяне прайшоў яшчэ адзін калега). На наступным тыдні я dedichero' і вы маяк ведаць, калі ідзе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Для электрычныя схемы, акрамя таго, сустракаюцца таксама ў апошні старонцы нашага буклеты па эксплуатацыі можна спампаваць бясплатна, прама на сайце Ducati.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

НАВІЧОК L'avatar di motorcyclechiptuning
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    45
    Прывітанне m999,мне трэба, dell, адрас, уласцівага immo off 5 раніцы hw010 будучы пачаткоўцаў карыстачоў я не магу праглядзець два файла.
    Былі б вы так ласкавы паказаць мне біт?
    калі вам трэба для японскіх спытаеце мяне, а таксама.Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Усім прывітанне
    Я спрабую scodificare адзін iaw59m hw010, але не проста загрузіць файл на працягу не больш дыягназу. Налічэння файл врі і вяртаецца ўсе працаваць. Я думаю, гэта праблема chk. Як я магу выправіць chk. Ne encode і gallov2 працуюць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    149
    прывітанне Ўжо, што рух-гэта паштовы файл, які даем нам вочы на гэтага

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні