павінна быць што-то дзіўна, калі я праверыў стан dell fap l-небудзь у іншы раз, не даваў забітыя.. для мяне ез што-то не ў парадку з якой-то датчык...
павінна быць што-то дзіўна, калі я праверыў стан dell fap l-небудзь у іншы раз, не даваў забітыя.. для мяне ез што-то не ў парадку з якой-то датчык...
як правіла, тэрмастатычныя вентылі, якія робяць attoppare fap або дрэннай працы сістэмы egr, але калі вы хочаце застацца ў наш ціхі шлях ? адзін
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
кантралюе датчык дыферэнцыяльнага ціску fap-dpf...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
датчык prex дыферэнцыяла ? gi? быў заменены дылера некалькі месяцаў таму. Але ricontroller? x бяспеку
ну тады fap і гэта ўжо вычарпаныя,выдаліце яго і далей.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Таксама FAP ? новы.... ? гэта праблема...
у самай справе ? цалкам новы fap і ўсе ? падлучаны правільна. Сення спакойна паспрабуе? бачыць у дыягностыцы як паводзіць сябе датчык дыферэнцыяльнага etc
калі-то і я ? адбывалася падобнае, аўтамабіль быў пераназначаны настолькі дрэнна, што фільтр intasava пастаянна. як быццам гэтага было недастаткова, у дадатак да карце есць дадатковы модуль !
? у выпадку, калі мяжа, вядома, для? можа быць, кантралюецца на карту, я хацеў бы даць яму
ps калі я праверыў *********** я не бачыў графікаў, але я заўважыў што-то дзіўнае на одометр, на карціне ўжо каля 70.000, але дыягназ 16.000 ? што-то. Мне здаецца вельмі дзіўным, што ен....
Як правіла, разам, замену або рэгенерацыю школа ФАП,v? выконваецца дбайная ачыстка выпускных калектараў і сістэмы egr,у якіх могуць, якія знаходзяцца нагара і забіваюць адразу ж fap, проста замяніць......гэта з вопыту