uhhhhhhhhhh, ок, дзякуй! Я спрабую адразу![]()
uhhhhhhhhhh, ок, дзякуй! Я спрабую адразу![]()
Дэні, я не хачу разбураць ваш энтузіязм, але, па мне, калі трэба зрабіць карту толькі для вашай машыны, не маючы механічнай асновы, у першую чаргу, і тады вам прыйдзецца інвеставаць, каб праграмісты і ўсе астатняе, з riskio, што калі што-то здарыцца, трэба выклікаць эвакуатар і прывезці яе ў concessonaria, я настойліва рэкамендую вам разлічваць на спецыяліста ў вобласці расходуецца значна менш, і вы гарантаванай чаму? хто, як я, што яму падабаецца giacare з клонамі заўседы інструмент афіцыйны, за што para ў азадак.
Мой не ? абсалютна крытыку, але на маю думку, каб наблізіцца да вобласці вы павінны сядзець, па меншай меры, на 30 машын у дзень і пачаць інвеставаць з трыма нулямі, я кропка, ускладзеных на каго-то.
без не ў крыўду, проста хацеў параіць вам лепшы спосаб у адпаведнасці з майго пункту гледжання
прабачце загадзя, калі я выказаў такім чынам
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Правільна, не тое;
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-01-2013 ў 23:15
Ведаю,але, па сутнасці, я хачу вучыцца, і я, звярнуўшыся да вас.
Не caricher? ніколі не адну карту, калі першы не avr? зрабіў каму-небудзь з вас. Веды ў механіцы, не ? перабольшаныя, але мінімум есць. Я разумею ваш савет, але я аддаю перавагу выдаткаваць 130€ ў mpps, і даведацца, зразумець што-тое, што спадзявацца на каго-то. Безумоўна, зорка? страціць шмат часу, спачатку avr? з вялікіх праблем, але я хачу па крайняй меры паспрабаваць![]()
Я зрабіў boiata, не tenetala пад увагу!
Я думаю, што помпа rail мне плявалі ў твар xD
Прывітанне, Дэні, у назве абмеркавання, гаворка ідзе аб 75cv,у той час як вы адправілі файл 90cv. вам не пагодзіцца прыняць файл ад 75cv?
Так, але мне не атрымалася яго знайсці...Гэта было толькі, каб provarea ў выкарыстанні праграма,...робіцца гэта так? у 10 хвілінах язды.
Ок, паспрабуйце шукаць лепш, чым ў сеткі або папрасіце Адміністратара калі цябе пасылаюць адзін у нас аснову, на якой можна вучыцца.
Ок, цяпер provvedo.
Яшчэ што-то.
Тады, перайшоўшы ў простых рэчах, змяніць лічбы з розным крокам, і тут мы. ?; абмежавальнікі крутоўнага моманту, так? тры? Іх рэальная функцыя ў чым?? ? siam гэта ? файл 90-х, не ведаю, як ? 75. Я бачу, паміж тым, калі я знаходжу што-то.
У тое, што я ведаю структуру файла 75cv і 90cv падобныя. Калі вы выкарыстоўваеце ecm не даць занадта вялікі вагу, каб імены, што карты часта не паказваюць рэальнае значэнне.