Старонка 3 з 15 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 148

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    uhhhhhhhhhh, ок, дзякуй! Я спрабую адразу

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Дэні, я не хачу разбураць ваш энтузіязм, але, па мне, калі трэба зрабіць карту толькі для вашай машыны, не маючы механічнай асновы, у першую чаргу, і тады вам прыйдзецца інвеставаць, каб праграмісты і ўсе астатняе, з riskio, што калі што-то здарыцца, трэба выклікаць эвакуатар і прывезці яе ў concessonaria, я настойліва рэкамендую вам разлічваць на спецыяліста ў вобласці расходуецца значна менш, і вы гарантаванай чаму? хто, як я, што яму падабаецца giacare з клонамі заўседы інструмент афіцыйны, за што para ў азадак.
    Мой не ? абсалютна крытыку, але на маю думку, каб наблізіцца да вобласці вы павінны сядзець, па меншай меры, на 30 машын у дзень і пачаць інвеставаць з трыма нулямі, я кропка, ускладзеных на каго-то.
    без не ў крыўду, проста хацеў параіць вам лепшы спосаб у адпаведнасці з майго пункту гледжання
    прабачце загадзя, калі я выказаў такім чынам
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Правільна, не тое;
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-01-2013 ў 23:15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Ведаю,але, па сутнасці, я хачу вучыцца, і я, звярнуўшыся да вас.
    Не caricher? ніколі не адну карту, калі першы не avr? зрабіў каму-небудзь з вас. Веды ў механіцы, не ? перабольшаныя, але мінімум есць. Я разумею ваш савет, але я аддаю перавагу выдаткаваць 130€ ў mpps, і даведацца, зразумець што-тое, што спадзявацца на каго-то. Безумоўна, зорка? страціць шмат часу, спачатку avr? з вялікіх праблем, але я хачу па крайняй меры паспрабаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Я зрабіў boiata, не tenetala пад увагу!
    Я думаю, што помпа rail мне плявалі ў твар xD

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    Прывітанне, Дэні, у назве абмеркавання, гаворка ідзе аб 75cv,у той час як вы адправілі файл 90cv. вам не пагодзіцца прыняць файл ад 75cv?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Так, але мне не атрымалася яго знайсці... Гэта было толькі, каб provarea ў выкарыстанні праграма,...робіцца гэта так? у 10 хвілінах язды.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    Ок, паспрабуйце шукаць лепш, чым ў сеткі або папрасіце Адміністратара калі цябе пасылаюць адзін у нас аснову, на якой можна вучыцца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Ок, цяпер provvedo.
    Яшчэ што-то.
    Тады, перайшоўшы ў простых рэчах, змяніць лічбы з розным крокам, і тут мы. ?; абмежавальнікі крутоўнага моманту, так? тры? Іх рэальная функцыя ў чым?? ? siam гэта ? файл 90-х, не ведаю, як ? 75. Я бачу, паміж тым, калі я знаходжу што-то.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    У тое, што я ведаю структуру файла 75cv і 90cv падобныя. Калі вы выкарыстоўваеце ecm не даць занадта вялікі вагу, каб імены, што карты часта не паказваюць рэальнае значэнне.

Старонка 3 з 15 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •