відавочна, паміж "p"? я вяртаюся дадому, я файл з нуля, а затым карту фонду, і я іду на павышэнне, як вы сказалі мне вы.
і месца карту
відавочна, паміж "p"? я вяртаюся дадому, я файл з нуля, а затым карту фонду, і я іду на павышэнне, як вы сказалі мне вы.
і месца карту
змены, унесеныя аддаю выявы
абмежавальнік крутоўнага моманту mod.jpg2d ўзбагачэння acc.jpg
на практыцы я павялічваецца і ўзбагачэння ў адпаведнасці як абмежавальнік крутоўнага моманту 200 ачкоў.
глядзіце, калі я зрабіў добра, у адваротным выпадку прырост 20%
не, я лічу, а не голас НМ/IQ
крокам сціплыя....гэты аўтамабіль, што абмен мантуе? ручной або аўтаматычны?калі ? аўто можна пакінуць іх так..калі кіраўніцтва можна смела то яшчэ што....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
вы знойдзеце, прагледзеўшы карту ў 2d адрас d7644 у той
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
дзякуй вешчуноў
але ў 2d я не бачу нічога, толькі пачатак крывой
глядзець у 2d, так як з крокам, які вы далі ў іншыя карты, і дзейнічайце адпаведна.
я не глядзеў вашу карту, у любым выпадку не выйсці за межы 7 - 8 % прыросту
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
павелічэнне толькі 0d7644? ці ўсе gobbette?
адрас 0D7644.jpg