задае памер больш, чым вы agradano у 2d з дапамогай кнопак 256x1 і скрынкі памер чытанні на надпіс "інфа драйвер" і прагляд файлаў, пакуль не паглядзіце крывых, якія паходзяць на выявы, размешчаныя..то вы пачынаеце moddare...
задае памер больш, чым вы agradano у 2d з дапамогай кнопак 256x1 і скрынкі памер чытанні на надпіс "інфа драйвер" і прагляд файлаў, пакуль не паглядзіце крывых, якія паходзяць на выявы, размешчаныя..то вы пачынаеце moddare...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй Манро!
Я паўтараю, што мне падабаецца дух групы, у якой вы заўседы дапамагае! Толькі я скончу вучыцца, я прыступіў да працы.......!
Спадзяюся, я зрабіў невялікае паляпшэнне...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 16-01-2013 ў 08:55
добры дзень, я хацеў бы дапамагчы вам, і ўбачыць вашыя файлы, але і я не правы....чисс? калі хто-то дапамагае мне ў гэтым.
у любым выпадку даю нейкі савет. на гэтым рухавіку карт і функцыя fuel temp не актыўныя і lamba нават трэба павялічыць ціскам p.па вашым жаданні, дзе вы хочаце больш? рост, але вачэй, калі занадта шмат паліць...і, асабліва, пасля таго, як зразумеў, як ен чытае гэтую карту.
Map 1 nn чапаць не трэба
абмежавальнік канструкцыі 1 2 карты і ? драйвер wish
а ? важна на гэтых рухавіках лім пара#2
lim пара № 3 не дакранацца да яго не трэба.
знайсці іншыя абмежавальнікі, пракручваючы карту ў 2d sn ўсе суседзі, акрамя першага і добавочного з веданнем павелічэння ўпырску, што
праўда, вельмі цікава, гэты дакумент![]()
Вось змены параметраў ласкава маю ўвагу ад Манро... што вы думаеце?
Усе гэтыя абмежавальнікі дакладна? цяпер я павінен перайсці да карце педалі і ціскам?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-01-2013 ў 09:21
па якім крытэры modd i lim пара, калі не крывой карту педалі??
cose'.jpg
Прашу прабачэння, што карту ? гэта?
здаецца, карту лямбда або абмежавальнік)...