[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Рэклама? !!!! і што ? я кажу, што ў сколкава? зрабіць гэта мяккі шлях , улічваючы, што я прысвяціў шмат часу для развіцця, і я знайшоў, як гэта зрабіць, у гэтым, дзе " рэкламы", мой унесак, ПРАЎДА, складаецца ў тым, што, напэўна, вы назад праз мяккі, затым, калі есць жаданне і час вы паклалі яго і знаходзіць, і не губляе часу шукаеце тое, што магло быць ці не быць, не для гэтага я павінен аддаць маю працу. Калі гэта мае думкі, не ажаніцца на думку форум мне вельмі шкада, выст? сказаць, што терр? для мяне мой вопыт.
PS
Для маей рэкламы? у мяне есць мой інтэрнэт-сайт, які не згадваю ніколі на форумах
тады хлопцы.... мая рага мае opel corsa 1.3 90cv.... калі мне было натоўп, першапачаткова я звярнуўся да 1.8 бар і пацвярджаю, без аднаўлення... я нічога не чапалі, акрамя тых 4-крывыя ціску турба.... хачу кінуць " ... калі перакрывае карту перамяшчэння на карту 70cv.... будуць infinitemente розныя??? p.s. файл крычы я ведаю, знаходзіцца ў bancadati арыгінальных файлаў....
У 70cv мантуе 6jf,замест 90cv 6f3
І яшчэ, памер файла і многае ў змесце розных...
Не sovraponobili за тое, ke вы кажаце, вам знайсці...
НЕ пытайцеся мяне, праз PM інфармацыі або продажу інфармацыі, я НЕ прадаю on_line
Ну, я момант, мы спадзяемся знайсці нейкі іншы спецыяліст, які можа прасьвятліць нас пра тое, як рабіць гэта мод... і, магчыма, як падняцца з rail больш 1480 бар...
Інфармацыю, якія знаходзяцца на гэтым форуме і даступныя для ўсіх карыстальнікаў, якія вельмі цяжка знайсці вакол,на шчасце, не ўсе думаюць, як ты, інакш гэтага форуму не было,калі вы хочаце атрымаць тое, што вы павінны таксама даць,і гэта, і супрацьлеглае, як вы думаеце
я не думаю ,што даць адрас на карце вы хацелі б пайсці ў адмову,але, відавочна, улічваючы, што вы прыехалі з вядомага форума
дзе ўсе робяць іх пеўнямі і не даюць мінімальную дапамогу, калі не ў тым, што прадаць што-то для сябе такога роду развагі, і нармальна.
PS l адрас вашага сайта l вы размясцілі на галоўнай старонцы нашага форума, а значыць, не дакладна, што вы кажаце,аднак нават у гэтым і быў выдалены за дакладнасць
Я хацеў паказаць на гэтыя дзве рэчы ў аўдыторыі, таму што мы хацелі быць ясна,з гэтым я тут і вы маглі б дора наперадзе, калі вы ідзяце condiividere-то правілы з фактамі, не сказаць, што я магу і проста.
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
але! усе карыстальнікі, якія прыходзяць з puttanaio паводзяць сябе ўсе аднолькава???
наш сябар, я думаю, ен памыліўся форум,у гэтым форуме, як аказалася, усе карыстальнікі, хто-то + хто трохі - у іх магчымасць, яны дзяліліся і працягваюць дзяліцца гэтым ? дух форуму, я асабіста яго тэорыя nn мяне не хвалюе нічога,хоць я чуў, што вакол ? магчыма, запрашэнне карыстальнікаў,улічваючы, што ен nn адкрываецца нічога,і тут дзеліцца з ніхто яго працу не спытаць у прыват..магу вам гарантаваць, што nn ? яго эксклюзіўныя і хутка ў гэтым форуме, сара публікацыі рашэння.ах, вядома, час, каб атрымаць неабходную інфармацыю.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
ps не згадваецца на форуме, але ты ўставіў у вашай хатняй старонцы, якая, як regolamente забаронена, што я прыступіў да выдаліць так што я раю зазірнуць у правілы, каб не нарвацца на іншыя памылкі бачыў, што на форумах звычайна піша, каб расці разам і не пісаць вядома, вы можаце зрабіць гэта, таму што на той момант гэта бескарысна пісаць,я спадзяюся, што ясна.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]