Старонка 3 з 14 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 134
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў bobracing Visualizza Messaggio
    Я не прадаю на форуме і нават не падарунак, калі магу сказаць, мой вопыт ок, калі я павінен даказаць , што мяне не зацікавіў бы, то гэта азначае, што канструктыўнай дыскусіі не могуць зрабіць, то мяне выпраўляе, я памыліўся, на 1.3 70 л. з? ці вы не можаце? або лепш, не ведаю, як можна вырашыць праблему ціску turbo больш за 1,5 бар
    шчыра ваш адказ мяне расчараваў шмат,не прадаем, але вы зробіце ўскоснай рэкламы, напісаўшы, што вы можаце гэта зрабіць спакойна карту,пост быў канструктыўным, калі мы, каб дапамагчы вам, што ен адкрыў для вырашэння праблемы, пра якую вы кажаце, ведаць рашэнне.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    шчыра ваш адказ мяне расчараваў шмат,не прадаем, але вы зробіце ўскоснай рэкламы, напісаўшы, што вы можаце гэта зрабіць спакойна карту,пост быў канструктыўным, калі мы, каб дапамагчы вам, што ен адкрыў для вырашэння праблемы, пра якую вы кажаце, ведаць рашэнне.
    Рэклама? !!!! і што ? я кажу, што ў сколкава? зрабіць гэта мяккі шлях , улічваючы, што я прысвяціў шмат часу для развіцця, і я знайшоў, як гэта зрабіць, у гэтым, дзе " рэкламы", мой унесак, ПРАЎДА, складаецца ў тым, што, напэўна, вы назад праз мяккі, затым, калі есць жаданне і час вы паклалі яго і знаходзіць, і не губляе часу шукаеце тое, што магло быць ці не быць, не для гэтага я павінен аддаць маю працу. Калі гэта мае думкі, не ажаніцца на думку форум мне вельмі шкада, выст? сказаць, што терр? для мяне мой вопыт.

PS
    Для маей рэкламы? у мяне есць мой інтэрнэт-сайт, які не згадваю ніколі на форумах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    тады хлопцы.... мая рага мае opel corsa 1.3 90cv.... калі мне было натоўп, першапачаткова я звярнуўся да 1.8 бар і пацвярджаю, без аднаўлення... я нічога не чапалі, акрамя тых 4-крывыя ціску турба.... хачу кінуць " ... калі перакрывае карту перамяшчэння на карту 70cv.... будуць infinitemente розныя??? p.s. файл крычы я ведаю, знаходзіцца ў bancadati арыгінальных файлаў....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    СІЦЫЛІЯ (TP)
    Паведамленні
    244
    У 70cv мантуе 6jf,замест 90cv 6f3
    І яшчэ, памер файла і многае ў змесце розных...
    Не sovraponobili за тое, ke вы кажаце, вам знайсці...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    60
    НЕ пытайцеся мяне, праз PM інфармацыі або продажу інфармацыі, я НЕ прадаю on_line

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Ну, я момант, мы спадзяемся знайсці нейкі іншы спецыяліст, які можа прасьвятліць нас пра тое, як рабіць гэта мод... і, магчыма, як падняцца з rail больш 1480 бар...

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Рэклама? !!!! і што ? я кажу, што ў сколкава? зрабіць гэта мяккі шлях , улічваючы, што я прысвяціў шмат часу для развіцця, і я знайшоў, як гэта зрабіць, у гэтым, дзе " рэкламы", мой унесак, ПРАЎДА, складаецца ў тым, што, напэўна, вы назад праз мяккі, затым, калі есць жаданне і час вы паклалі яго і знаходзіць, і не губляе часу шукаеце тое, што магло быць ці не быць, не для гэтага я павінен аддаць маю працу. Калі гэта мае думкі, не ажаніцца на думку форум мне вельмі шкада, выст? сказаць, што терр? для мяне мой вопыт.

PS
    Для маей рэкламы? у мяне есць мой інтэрнэт-сайт, які не згадваю ніколі на форумах
    Інфармацыю, якія знаходзяцца на гэтым форуме і даступныя для ўсіх карыстальнікаў, якія вельмі цяжка знайсці вакол,на шчасце, не ўсе думаюць, як ты, інакш гэтага форуму не было,калі вы хочаце атрымаць тое, што вы павінны таксама даць,і гэта, і супрацьлеглае, як вы думаеце
    я не думаю ,што даць адрас на карце вы хацелі б пайсці ў адмову,але, відавочна, улічваючы, што вы прыехалі з вядомага форума
    дзе ўсе робяць іх пеўнямі і не даюць мінімальную дапамогу, калі не ў тым, што прадаць што-то для сябе такога роду развагі, і нармальна.
    PS l адрас вашага сайта l вы размясцілі на галоўнай старонцы нашага форума, а значыць, не дакладна, што вы кажаце,аднак нават у гэтым і быў выдалены за дакладнасць
    Я хацеў паказаць на гэтыя дзве рэчы ў аўдыторыі, таму што мы хацелі быць ясна,з гэтым я тут і вы маглі б дора наперадзе, калі вы ідзяце condiividere-то правілы з фактамі, не сказаць, што я магу і проста.
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    але! усе карыстальнікі, якія прыходзяць з puttanaio паводзяць сябе ўсе аднолькава???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    наш сябар, я думаю, ен памыліўся форум,у гэтым форуме, як аказалася, усе карыстальнікі, хто-то + хто трохі - у іх магчымасць, яны дзяліліся і працягваюць дзяліцца гэтым ? дух форуму, я асабіста яго тэорыя nn мяне не хвалюе нічога,хоць я чуў, што вакол ? магчыма, запрашэнне карыстальнікаў,улічваючы, што ен nn адкрываецца нічога,і тут дзеліцца з ніхто яго працу не спытаць у прыват..магу вам гарантаваць, што nn ? яго эксклюзіўныя і хутка ў гэтым форуме, сара публікацыі рашэння.ах, вядома, час, каб атрымаць неабходную інфармацыю.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    рэклама? !!!! І што ? Я кажу, што ў сколкава? зрабіць гэта мяккі шлях , улічваючы, што я прысвяціў шмат часу для развіцця, і я знайшоў, як гэта зрабіць, у гэтым, дзе " рэкламы", мой унесак, праўда, складаецца ў тым, што, напэўна, вы назад праз мяккі, затым, калі есць жаданне і час вы паклалі яго і знаходзіць, і не губляе часу шукаеце тое, што магло быць ці не быць, не для гэтага я павінен аддаць маю працу. Калі гэта мае думкі, не ажаніцца на думку форум мне вельмі шкада, выст? сказаць, што терр? для мяне мой вопыт.

Ps.

ps не згадваецца на форуме, але ты ўставіў у вашай хатняй старонцы, якая, як regolamente забаронена, што я прыступіў да выдаліць так што я раю зазірнуць у правілы, каб не нарвацца на іншыя памылкі бачыў, што на форумах звычайна піша, каб расці разам і не пісаць вядома, вы можаце зрабіць гэта, таму што на той момант гэта бескарысна пісаць,я спадзяюся, што ясна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 3 з 14 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •