дзякуй загадзя....дзякуй.
дзякуй загадзя....дзякуй.
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
...tezzero прабачце, але калі ў вас нават сталы ina для фарсунак CR??кшталту гэтай:
гэта ў прыватнасці ? па 1,3 fiat stilo...і па мне-сапраўдныя і прама ман з неба...чаму? дазваляюць ведаць з дакладнасцю расход інжэктара на аснове прэс-rail і tinj..***** і відаць з табліцы інжэктараў ў пытанні вылучаюць 50mm3 паліва ў 1400bar і 900us у tinj...так што ў той час, што адзін ідзе супаставіць аўтамабіль з гэтых фарсунак ўжо? s? мэтаў, дзе spigersi з tinj, каб мець некаторую iq....
калі ў вас былі б іншыя, а ты не мог бы postarli было бы выдатна!!!
добрай раніцы, рага , rispendo гэтая дыскусія, што я ? выхад у пошук .. я там? ен сітуацыю . мне трэба памяняць дюзы для маіх фарсунак Bosch 0 445 110 і 111, якія мантуюцца сопла DLLA148P1221 6fori x 0,15 мм.... (не збіраюся тлумачыць чаму х сораму.))) а з такой такі пошук арыгінальных bosch мне каштавалі 60€ кожны х 5 фарсунак , што я знайшоў іх, канкурэнцыя, кошт . зараз я прыбыў, але я на 8 адтулін і пастаўшчык мне сказаў, што памыліўся і што тыя былі пасланыя DLLA148P1622 or DLLA1488P1819 , але гэтых я не магу знайсці кут нахілу і дыяметр адтуліны , і, на жаль, да гэтага часу не магу спампаваць ўкладанні ў пачатку аргументу x убачыць спецыфікацыі ...
цяпер прадавец кажа мне, што пасылае мяне на яе кошт дюзы нармальна , але я думаў, што калі я мантую гэтыя 8 адтулін avr? выдатак больш , але я павінен пералічыць час ўпырску для новага патоку ( якая будзе карацей) і дасягненняў, якія будуць нязначныя .. усе гэта не можа, што мяне перавагі, я думаю , што вы думаеце ?
аднак, з каталога ў маім распараджэнні(што, знаходзіцеся ў дадзены дыскусіі прасочваецца легка ў інтэрнэце) DLLA148P1622, я не паведамляе..што тычыцца DLLA148P1819 тое ж самае...
каталог я з DLLA152P1819 і кажа мне, што яны 7x0,21x152?
у любым выпадку ****** ? ваш сябар...
вам трэба? хай больш дружбы з ****** тое !!! я ведаю, што я прадавец, то мне распавядае трохі castronerie
адтуліны , з тых, што я прыбыў у 8 я ricontati кучу раз ... bbooo ... я ведаю, што я павінен з табой мяне знайшла правільныя , і ў той жа час я пастаўлю гэтыя, і я бачу, няшмат, што яны робяць .. справа ў тым, што сон фіксуецца з дапамогай рэчы, прыгожыя, дакладныя.
таксама ў парытэт? памер адтуліны, напрыклад 0,15 мкм, праходзячы ад 6 да 8 адтулін c'? розніца ў 2 адтуліны ў pi? вядома... так што c'? павелічэнне IQ на 30%, застаючыся з тых жа часоў і з тых жа дасягненняў...
аднак я бачу, калі з кодаў профі магу прасачыць, у дакладнай адпаведнасці з...
Дзякуй murno я бачу, вы заўседы актыўныя на форуме, вы, па сутнасці, пакінуўшы карту нязменным avr? на 33.3333% паліва і больш? з тых жа часоў і дасягненняў , але я люблю быць raggionare экю, узяўшыся паведамлена , на самай справе не modificoo ніколі не час ўпырску, але aggisco ў гару, калі ? неабходна riscalo i brecpoit, як, напрыклад, я зрабіў да майго 2.4 jtdm 20в з bp часоў і дасягненняў 110mm3 , дарэчы , для інтэрпаляцыі час я выкарыстаў гэтую формулу Y = ((X - X1) (Y2 - Y1) / (X2 - X1)) + Y1 , які, здаецца, даволі праўдзіва, таму што я зрабіла тэст на calcolarmi час для маляняці мм3 ўжо прысутнічае ў карце , і вылічвае добра ... але я зрабіў перадаплату на слых, чаму? я не змог яго анкету раўнанне ne знайсці яго ... я думаю, што для calcolar авансавыя плацяжы для brecpoint дадаваць альбо нашмат цяжэй,,,, у формулу неабходна ўвесці трыганаметрыі, улічваючы, што мы гаворым градусаў , там будзе матэрыял тыпу сінус косінус ход рухавіка і абаротаў кручэння і хто ведае што яшчэ , мяне ? impallato мозг і там? адмовіўся., але даўно я бачыў абмеркаванне, у якім ne parlavono але тады ў мяне не ніжэй, больш, чаму? праца не пакідае мне шмат часу
![]()
з 110mm3 2,4 20v mjet sar? праўдзівы жывеліна сілы,я думаю, што вы вакол 250cv...я ne s? што-то бачыў, што ў мяне быў 156 2.4 20v mjet sportwagon з больш ці менш такі ж, кавалерыя....шкада прывадныя валы і муфты, якія з'яўляюцца слабымі для некаторых дзяржаў для разліку часу, я прапаную вам выкарыстоўваць microsoft excel, нават s? не няма разліку пу? даць табе упэўненасць матэматыкі давяраць на 100% - з-за шэрагу фактараў, якія ўплываюць на вынік....
калі я не памыляюся, калі вы шукаеце на форуме вы знойдзеце discussionein, дзе ен, у якім на час, - умяшаўся нават карыстальнік espertissimo аб тым, што, на жаль, цяпер не ходзіць яшчэ....
breck.jpg сісі формула ? на excel , адзінае, што авансавыя плацяжы я здаўся і я зрабіў іх у мае пачуцці , у маей карце як вы ведаеце, час errivano ў 80mm3 і дасягненняў у 70mm3 , такім чынам, авансавыя плацяжы dai70 ў на я спрабаваў іх спачатку з значэння 70мм і тады я выраслі з моманту, калі ў autorendeva больш не біць .. у дыягностыцы ignetto 103/105mm3 вакол 2000/3000 rmp з турба на 1.6 бар (gt2256v і songia шмат, каб я turbo) і rail ў 1470bar .. коні адчуваюць, цягне добра, а дым практычна адсутнічае, карту праверыў, і не падманулі , але я ведаю, што я збіраюся OT , калі ? так, прашу прабачэння... "тарнада" да uggelli будзе зацікаўлены, каб даведацца, што капуста uggelli паслаў мяне на 8 адтулін ( на uggello код ? мой dlla148P1221 але мае 2 адтуліны больш), таму што я мог бы паменшыць час і авансавых плацяжоў, якія маюць больш mortata і менш рызыка pcp (стук у x занадта рана перадачы дадзеных, часу для 110mm3 і ў выніку загадзя больш) у патроннік , а як ты думаеш ?
munroperdonami калі вам стрэс і, але я заўважыў, што калі нават код uggello ? роўна , да гэтага , c'? код 5-значны ... у маіх uggelli арыгінальныя ? 38813 ... у тых, што я прыбыў ? 88211 .. не ? што я prostresti aitare з гэтым, так, калі вы, аказваецца, у вашым файле ?