фабри..паспрабуйце зрабіць выраўноўванне проксі ўсе ecu з дапамогай сканэра....
вы бачылі калі-небудзь, што працуе.....
фабри..паспрабуйце зрабіць выраўноўванне проксі ўсе ecu з дапамогай сканэра....
вы бачылі калі-небудзь, што працуе.....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
ок, 7-га студзеня мне паведамляюць, аўтамабіль і вырабіць? розныя выпрабаванні, упэўнены, што нават выраўноўванне проксі ? добрая ідэя,мы з гэтым справіцца? ведаць
для мяне залежыць ад файла працаваў,але калі вы хочаце, каб выдаліць усе сумневы,пакладзеце e2p панны і паглядзець, што адбываецца,вядома, вы павінны перакадаваць фарсунак
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Паспрабуйце праверыць значэнне свечак, чаму? часам ен змяняе і павялічвае яго значэнне рэзістыўны ... індыкатар загараецца, калі блок кіравання у якога расход менш, чым на 4 свечкі напальвання...
ведаю,але ? легка, калі ен memorizzatoi памылка,не будзе легка зняць яго нават з flash-крычы
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
як ? скончылася гэтая гісторыя, таму што я defappato адзін meriva і tacchete двух дзен, і індыкатар свечак напальвання гарыць міргае
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Прывітанне legend, я прапаную вам праверыць файл, калі ен быў няправы, то лепш крычы azzererei ўсе параметры і пісаць файлы зноў і controllerei свечак напальвання
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Усім прывітанне, вы змаглі выключыць індыкатар, у рэшце рэшт? Я павінен зрабіць гэта праз некалькі дзен, я прачытаў яе з gallo2 час назад, вы думаеце, раз працуе з гэтымі эбу?
01246o204d
3422m166