прывітанне, хлопцы, я scusao, калі я не змагу своечасова адказаць, але ў мяне праблемы з лініяй, а яшчэ ў мяне не было магчымасці пратэставаць іншыя рашэнні, consigliatemi я спадзяюся, што вырашыць у ppiu " у бліжэйшы час, так і месца-і ўсе, прывітанне
Прывітанне,
я далучаюся я таксама на абмеркаванне. Шкада, што вы і прыпынкі, таму што было б мэтазгодна, каб прыйсці да высновы, як tapare я EGR на гэтыя блокі кіравання ніадкуль. Я ўжо падрыхтаваў некалькі Opel vivaro, але я толькі падняў трохі табліца egr, diminuento колькасць, правільна, што не загарыцца індыкатар памылкі.
Праект больш цяперашняй Лагуны і майго сябра, які зрабіў дрэнны заказ. Нягледзячы на не Fappata мае расход паліва зверскі (заўседы вышэй 8л/100км). Я сапраўды хацеў бы дапамагчы яму, перш чым гэтая машына есць жыву. Для эксперыменту мы адключэння egr ад разеткі і расход паліва ўпалі, але ламае з індыкатарам пашкоджанні анты-забруджвання.
Выказваю вам сваю ўдзячнасць за любую дапамогу!
MPC 561/562
FLASH S29CD016GB
EDC16CP33
EDC16CP33/01
EEPROM : 4 кб
Bosch
EDC16.A0
1037390538
1037399650
------------------------------
Size: 2097152 = 0x200000
Cks = 0x1017E4ED
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-07-2013 да 15:35
прывітанне, хлопцы машыну мне ? вярнулася, і яшчэ, толькі 5 мін ? я правяраў савет прапанаваў mat82 але не дзейнічае..гэта клапан працуе, я павінен паспрабаваць іншае рашэнне не толькі вяртаецца да мяне машына для рэзкі, што ў мяне будзе больш часу..вы падкажыце, добрая праца для ўсіх
Па-вашаму, было б validfo гэты трук:
Адключыць электрарухавік РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог і выдаліць памылку, што выходзіць з flash.
Я спрабаваў адключыць і аўто працуе нармальна , але выходзіць, індыкатар няспраўнасці рухавіка. Выдаліўшы павінны пайсці.
калі disconetti ў egr і azzeri памылку, як і уключыце рамкі вас ўзнікае памылка...
калі адсутнічае сігнал зваротнай сувязі з эбу не выяўляе egr цябе дар? заўседы dtc з адноснай кантрольная лямпа mil гарыць....
таксама пры зачыненьні ў egr ў любым выпадку павінен быць падключаны і ў большасці выпадкаў працуе на 100%.....
? вы маглі б паспрабаваць зрабіць так, як вы кажаце, і switcciare dtc, які адносіцца да сістэмы рэцыркуляцыі ог на карце....
? ? толькі мае меркаванне....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Належаць аўтарскія правы на гэта меў на ўвазе.Выдаліце DTC на карце.
Але я падазраю, што потым паскакаў за новыя памылкі тыпу: Паток EGR няправільна..... і bisognierebbe elminare, а таксама. Калі я не знаходжу класічнае рашэнне існуе-другое, і маяк ведаць
bh? у гэты момант вы, як вы f? для дэ-fap...
cio? azzeri карта ўсе dtc, звязаныя з сістэмы рэцыркуляцыі ог.....
так не scassa больш на testicolame......
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Я ў двух пацыентаў у хірургіі. Лагуна і qashqai. Лагуна ж напісана ў sriale з гала. Я аднавіў фарсунак і VIN, Але cruize control не працуе!!!!!!!!
Я спрабаваў з CanClip.... але нічога, мне не дае нават увайсці. Таксама з autocom я па памылцы Няправільны КОД.... сара страцілі нават тое. Зараз я спрабую адкрыць блок кіравання і аднаўленне eeprom, які я захаваў у bdm. Цяпер я баюся рабіць qashqai у паслядоўны, каб пазбегнуць падобных праблем..... Хто мае досвед працы з падобнымі сітуацыямі?