усе карты пасля 1e4f40 павінна быць час ўпырску,я думаю
усе карты пасля 1e4f40 павінна быць час ўпырску,я думаю
паспрабаваць не варта нічога...калі вам не падабаюцца прадукцыйнасці, вы заўседы можаце зрабіць яе ў класічным стылі.*****і ад вас, паведамілі ў тваіх prescedenti пост...
i limi дыму маюць абаротаў і паветра або maf або map, на восях і sd і iq....
час у восях маюць тэмпературы рухавіка і кутніх градусаў адкрыцця-закрыцця фарсунак і ў восі z у вас iq... ...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
такім чынам,я знайшоў абмежавальнік map, але я зразумеў, што maf не c',c'? прыгожыя лініі цягі прамая,можна??
так, у некаторых аўто c'? у іншых няма...не s? таму што
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
тады,карты, якія я знайшоў(пачынаючы з b.p.)
18666C педаль
193D38 педаль
1C2B7C педаль
1D4734 абмежавальнік крутоўнага моманту
1D6492 абмежавальнік map
1EAF3E turbo і абмежавальнікамі
1911BC turbo і абмежавальнікамі
1D729E пераўтварэнні крутоўнага моманту
я цяжэй знайсці час ўпырску і зразумець карты 187614 et падобныя, для чаго патрэбныя..
вы можаце даць мне руку?
карту пераўтварэнні ? толькі адзін правільна?
так мы,мне не хапае толькі часу, толькі, што яны адрозніваюцца ад усіх іншых карт, якія я бачыў, чаму? гэта мае dpf
ніхто? а заўтра месца-2 карты, якія я зрабіў,з дапамогай метаду класічнай і іншы метад suggeritomi мы бачым, што ен выходзіць,але, калі ласка,дайце мне калядны падарунак,,, дапамажыце з гэтыя часы упырску![]()
тады,у дадатку 2 блока кіравання зменены
step1 ? традыцыйны метад,step 2 ? метад з картай пераўтварэнні
не заўседы хапае часу ўпырску, але я ў адкрытым моры для тых,![]()