Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 47

Абмеркаванне: загадзя tdi edc16

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ...таму што, напрыклад, у працягласць маюць у шмат разоў значэння ў адмоўнае, тыпу -9? ці -11? і я не магу зразумець сэнс...
    Я доўга думаў, я таксама, але яшчэ не ўдалося даць мне тлумачэнне, гэтыя адмоўныя: не разумею, у рэальнай працы...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    як soi, што, што працягласць выбіраюцца спецыяльныя карты...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Чаму? павінна падаць на азадак?? Крытэры былі абраныя на падставе выпрабаванняў выпрабаванняў
    з дыягназам на руках і тэст-x праверыць, ці паляпшэння...
    І знаходзяцца ў пастаянным развіцці, не канчатковыя дадзеныя..
    , Што c'? лепш, чым адрознівацца толькі сродкі, можа і паспрабаваць на шляху паляпшэння/пагаршэння?
    Я кажу, чаму? аўтамабіль і мой..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў rsteam Visualizza Messaggio
    Чаму? павінна падаць на азадак?? Крытэры былі абраныя на падставе выпрабаванняў выпрабаванняў
    , Што c'? лепш, чым адрознівацца толькі сродкі, можа і паспрабаваць на шляху паляпшэння/пагаршэння?
    я цалкам згодны з вамі, таму што рахункі і' тэорыя на рахунак практыкі,такім чынам, вы зможаце рэальна ацаніць змены.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў rsteam Visualizza Messaggio
    Я цалкам згодны з вамі і вашай працы!
    Я магу спытаць, калі з дапамогай тэстаў, якія ажыццяўляюцца вамі, вы атрымалі тыя жа крокам значэння КНІ і duration puntpspeed1.3?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Я цалкам згодны з вамі і вашай працы!
    Я магу спытаць, калі з дапамогай тэстаў, якія ажыццяўляюцца вамі, вы атрымалі тыя жа крокам значэння КНІ і duration puntpspeed1.3?
    аўтамабіль ў пытанне ? ж, і доказы мы робім разам. я і rsteam,

крытэрыі: "як вы хочаце inettare".
    калі я хачу надаць 70mg прапанаваў пэўную працягласць, калі я хачу надаць 80 мг у іншы. загадзя-прыйдзецца даць, інакш вы апынецеся канец inezione вельмі доўга пасля верхняй мертвай кропкі, што стварае дым над адпрацавалі газы самыя высокія.
    Пакуль впрысните трохі нават не трэба дакранацца загадзя.
    затым у залежнасці ад рухавіка ад рухавіка, гэта ен менш нізкіх у параўнанні з іншымі 1.9, роўнай ці больш дзяржаў і ўверх да нізкіх зарабіць шмат сілы. потым на высокіх абарачэннях вы павінны быць асцярожныя, каб не даваць занадта шмат, у адваротным выпадку сцены.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    аўтамабіль ў пытанне ? ж, і доказы мы робім разам. я і rsteam.
    АСС! Я бег прыватнасці гэта...

Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    крытэрыі: "як вы хочаце inettare".
    Калі я хачу надаць 70mg прапанаваў пэўную працягласць, калі я хачу надаць 80 мг у іншы. загадзя-прыйдзецца даць, інакш вы апынецеся канец inezione вельмі доўга пасля верхняй мертвай кропкі, што стварае дым над адпрацавалі газы самыя высокія.
    Пакуль впрысните трохі нават не трэба дакранацца загадзя.
    Затым у залежнасці ад рухавіка ад рухавіка, гэта ен менш нізкіх у параўнанні з іншымі 1.9, роўнай ці больш дзяржаў і ўверх да нізкіх зарабіць шмат сілы. потым на высокіх абарачэннях вы павінны быць асцярожныя, каб не даваць занадта шмат, у адваротным выпадку сцены.
    У вашай гаворкі не робіць раз і падзяляю цалкам!
    Мае сумнеў тычыцца ў асноўным загадзя, ін'екцыі: як зразумець, калі ? дайшлі да мяжы? Або, калі хочаце: у чым? мяжа, якога не пяройдуць, і не рабіць шкоды?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    У вашай гаворкі не робіць раз і падзяляю цалкам!
    Мае сумнеў тычыцца ў асноўным загадзя, ін'екцыі: як зразумець, калі ? дайшлі да мяжы? Або, калі хочаце: у чым? мяжа, якога не пяройдуць, і не рабіць шкоды? [/QUOTE]

Я не ведаю ў чым? мяжа,
    людзі, якія зрабілі шмат эксперыментаў і зламаў што-то ведаць,". але загадзя я спыняюся і, наколькі я бачыў, чытаў і раіў хто-то. тады, калі хто-то ўмешваецца, хто мае вопыт яшчэ на tdi ? лепш. таксама ведаць, што'? абмежаванне на працягласць ўпырску, я хацеў бы ведаць, фарсункі 550cc ад мне здаецца, што сабраць ей 1.9 і 2.0 tdi. c'? хто спыняецца, толькі бачу, трохі дыму, але ? доказ эмпірычнай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    murano, чаму? больш tot не ідуць, а па-ранейшаму там ? для таго, каб не зрабіць іх сценамі, недастаткова толькі авансы out драйвер

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    ... бывае, больш за 5000 не pretendo., але грошы ў мяне ўсталяваны абмежавальнік, які страляе ў 4650 і дастаткова да іх атрымаеце, націснуўшы.
    калі так рана на высокіх, вы павінны даць дызельнае паліва, у адваротным выпадку вам кала, працягласць і загадзя, застаецца што ?.
    вы можаце атрымаць намек мод з драйвера?, па крайняй меры, што тычыцца... нават у далекую правільным для цяжка гэта растлумачыць трохі.

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •