як soi, што, што працягласць выбіраюцца спецыяльныя карты...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Чаму? павінна падаць на азадак?? Крытэры былі абраныя на падставе выпрабаванняў выпрабаванняў
з дыягназам на руках і тэст-x праверыць, ці паляпшэння...
І знаходзяцца ў пастаянным развіцці, не канчатковыя дадзеныя..
, Што c'? лепш, чым адрознівацца толькі сродкі, можа і паспрабаваць на шляху паляпшэння/пагаршэння?
Я кажу, чаму? аўтамабіль і мой..![]()
аўтамабіль ў пытанне ? ж, і доказы мы робім разам. я і rsteam,
крытэрыі: "як вы хочаце inettare".
калі я хачу надаць 70mg прапанаваў пэўную працягласць, калі я хачу надаць 80 мг у іншы. загадзя-прыйдзецца даць, інакш вы апынецеся канец inezione вельмі доўга пасля верхняй мертвай кропкі, што стварае дым над адпрацавалі газы самыя высокія.
Пакуль впрысните трохі нават не трэба дакранацца загадзя.
затым у залежнасці ад рухавіка ад рухавіка, гэта ен менш нізкіх у параўнанні з іншымі 1.9, роўнай ці больш дзяржаў і ўверх да нізкіх зарабіць шмат сілы. потым на высокіх абарачэннях вы павінны быць асцярожныя, каб не даваць занадта шмат, у адваротным выпадку сцены.
АСС! Я бег прыватнасці гэта...
У вашай гаворкі не робіць раз і падзяляю цалкам!
Мае сумнеў тычыцца ў асноўным загадзя, ін'екцыі: як зразумець, калі ? дайшлі да мяжы? Або, калі хочаце: у чым? мяжа, якога не пяройдуць, і не рабіць шкоды?![]()
У вашай гаворкі не робіць раз і падзяляю цалкам!
Мае сумнеў тычыцца ў асноўным загадзя, ін'екцыі: як зразумець, калі ? дайшлі да мяжы? Або, калі хочаце: у чым? мяжа, якога не пяройдуць, і не рабіць шкоды?[/QUOTE]
Я не ведаю ў чым? мяжа,
людзі, якія зрабілі шмат эксперыментаў і зламаў што-то ведаць,". але загадзя я спыняюся і, наколькі я бачыў, чытаў і раіў хто-то. тады, калі хто-то ўмешваецца, хто мае вопыт яшчэ на tdi ? лепш. таксама ведаць, што'? абмежаванне на працягласць ўпырску, я хацеў бы ведаць, фарсункі 550cc ад мне здаецца, што сабраць ей 1.9 і 2.0 tdi. c'? хто спыняецца, толькі бачу, трохі дыму, але ? доказ эмпірычнай.
murano, чаму? больш tot не ідуць, а па-ранейшаму там ? для таго, каб не зрабіць іх сценамі, недастаткова толькі авансы out драйвер
... бывае, больш за 5000 не pretendo., але грошы ў мяне ўсталяваны абмежавальнік, які страляе ў 4650 і дастаткова да іх атрымаеце, націснуўшы.
калі так рана на высокіх, вы павінны даць дызельнае паліва, у адваротным выпадку вам кала, працягласць і загадзя, застаецца што ?.
вы можаце атрымаць намек мод з драйвера?, па крайняй меры, што тычыцца... нават у далекую правільным для цяжка гэта растлумачыць трохі.