Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 26 з 26
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    chicco, але мы паставім справа, што аўтамабіль, на якім усталеўваецца ecu, што gestice рухавік на яго аўтамабілі паходжання патрэбны can і хуткасць? у той час як на першы аўтамабіль у аб'ект сігнал abs або can любога тыпу не існуе..***** і вы aggisce??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    251
    у выпадку, калі эбу не, што вы, усталяваўшы патрэбныя сігналы або паведамленні can, што аўтамабіль, на якім павінна ўсталеўвацца не можа? яму будзе пу? заўседы спрабуюць выявіць сігналы або значэння, што хоча эбу, а есць інтэрфейсы, у якіх вы плануеце яго паведамленні, адпраўляць і падключаюцца да
    лінія can, гэтыя модулі робяць паварот на лініі can паведамленні, якія падаюцца на блок кіравання, каб працаваць без збояў, увага легка сказаць, але пі? складана
    ад матэрыялізаваць, я зрабіў усе ночы толькі, каб пагадзіцца на дысплей, які працуе з тыпам эбу, з іншы ecu*****unque гэтыя модулі таксама выкарыстоўваюць на гоначных аўто з рулявой калонкі чайнік, які патрабуе паведамлення па can для працы, пры змене ecu, калі апошні не ? настроены для
    адправіць паведамленне can выкарыстоўвае гэты трук.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    але колькі вы ведаеце chicco!!!! вы вялікі....я ведаю, што мы павінны зрабіць добры chiaccheriata як раней.....

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Па мне усе, што вы можаце зрабіць, і толькі пытанне грошай, некаторы час таму я зрабіў змены трансплантацыі рухавік і lettronico
    табе спіс некаторых
    tuingo 1.1 заменены рухавік renault 5gt turbo і lettronica lancia delta integrale
    clio 1.8 рухавік з наддувом, электроніка sierra cosworth
    п. 1.1., заменены рухавік, ritmo abarth 130
    opel corsa 1.6 з заменай рухавіка kadet 140cv
    fiat new600 1.1 supercharged з электроннай cosworth
    bora 110cv заменены рухавік, passat 2.0 140cvedc16 і выкарыстоўваецца электроніка edc15 гольф 115cv qestultimo, каб прывесці ў рух я страціў амаль усе валасы
    ford cobra replica 1.4 перасадзіць рухавіка ford scorpio 2.9
    opel corsa 1.2 перасадзіць рухавік 1.8 clio
    і г.д.. і г.д..
    Я думаю, што калі есць запал, як там я, і трохі вопыту ў механіцы і электроніцы, і няма мяжы, акрамя таго, грошы pultroppo гэты від elabborazione
    у нашай частцы не зразумеў, адпаведна, плацяць мала
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    паважаны адмін, не ? каб зрабіць у гонцы, хто з'? самы доўгі...carit? мне не будзе нічога ў кішэні, але я валасы, я страціў іх усе, калі мне было 19..тры гады таму я зрабіў працу адаптацыя mikuni 38 на 127..., што тады меў рухавік 112 70л.з. плюс у 1050cc....прыгожы mostricciattolo час..сорам? што я адкрыў капот з дроту, таму што ен зламаў провад на адкрыцце...і не было ніякага жадання замяніць яго....не s? калі ў вас аформлена тып..былі часы калі sperimentavo шмат з механікай значна больш, чым цяпер...памятаю golf gti 1a серыя адзін з ўпырску паліва, механічнага, на якім montammo для гульні ў аб'емны fiat 131 volumex на ўсю ноч працы.....добрыя часы...для таго, каб скарэктаваць benza памятаю recuperai бензонасос і фарсункі ад mercedes 560sec.....стаў монстар, але піў, як дыназаўр...азс стаў хросным бацькам майго сябра бачыў частыя візіты на гук cinquantamilalire адначасова.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я, напрыклад, раблю тэсты.... gt першапачаткова мантуе edc16c8.... цяпер мы збіралі edc16c39, але ўсе працуе выдатна, некалькі памылак тут і там, але ? лагічна.... нам не хапае яшчэ штук xk? не ? скончылася, але, напрыклад, тахометр працуе рэгулярна!!! і што ? на лініі can!!!

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •