упэўнены, што гэтыя інжынеры весцы вывучаюць усе, каб прымусіць нас лаяцца
усе-ткі я думаю, што ў чацвер? я магу чытаць і я спрабую выдаліць dpf і зачыніць egr
група wv 105 у гэтым выпадку лепшым рашэннем ? механічная .. гарантавана, што ecusafe не робіць, і сцірае, гэтак жа, tabbella tdc і не добра, чаму? а калі c'? у prblema маючы пры спробе ачысціць dtc не ведаеце, што тып анамаліі мае машыны ..
толькі горш, у некаторых выпадках, не працуе круіз-кантроль ..
можа быць, egr з якой-то праграмка, але які сэнс у 2 хвіліны назад, так fap egr ўручную і ўсе працуе ідэяй дасканаласці ..
я чытала, што хто-то піша ў папярэдніх пастах edc16c34 у групе vw, мне здаецца, гэты тып ecu не існуе, існуе cp34 што ? яшчэ брэша, што і можа мець таксама adblue, напрыклад, vw crafter ..
група wv акрамя старой edc15 мантажуе, а таксама edc16u1-edc16u31-edc16u34 калі вы кажаце, ведаючы, як зрабіць defap ўручную, без выдалення dtc карту пошты, а таксама золата і мод так і ўсе грамадства, уключана, можа вывучаць яго выпад, і, каб лепш зразумець тое, што вы кажаце.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
вы ўпэўненыя, што прыгожы ваш адказ квоты .. магчыма, мы таксама бачым, што вы ведаеце, што рабіць вы .. што вы думаеце ?
гарантую, што вы не тут, каб рабіць працу бясплатна, нават, можа быць, я пазнаю што-то больш?... вы не можаце спытаць так, а вы гэта вы зрабілі? я думаю, што не ..
паверце, што ? як я кажу, я, аднак, тое, што вы напісалі вы з тым, што я сказаў, я не, мне здаецца, вельмі апісання ... я прачытаў тое, што напісана ў гэтым раздзеле, і ўлічваючы, мае меркаванне, чаму? я зрабіў некалькі з гэтых файлаў і таму я кажу з cogniione прычыны я не кідаць іх так, каб ... за тое, што вы пішаце на edc15 я не разумею, што вы хочаце сказаць, іх можна зрабіць толькі закрыцце egr камутатары, а не як правіла, прывесці да masimo значэнне рэцыркуляцыі ог, каб трымаць яе зачыненай, памылка dtc нават калі было б так, яго максімум без памылак .. але ў edc15p або v або vm c'? таксама іх камутатар сістэмы egr, трэба проста зачыніць і egr застаецца закрывацца без памылкі ..здаецца дзіўным, кажучы пра edc15 але вы можаце? зрабіць гэта, як вы можаце? з edc15c2, напрыклад, той не мяне, ні ад іншых на ўвазе ... зрэшты, vw пі? проста зрабіць для fap off .. цяпер, наадварот, яно нават трохі перавышаны есць шмат, што гара edc17 і нават іх не ? цяжка, але вы павінны ведаць, што чапаць ... толькі што ? - заўседы мець столькі damos і вучыцца, і рабіць тэсты ...
я ў стане ў некаторых выпадках знайсці такі выключальнік fap таксама для edc16c39 ці ведаеце вы гэтага ?? але не ўсіх, толькі pi? новыя .. прывітанне
паглядзець, то гэта адно,тут мы не ў porcaio, што многія з вас ведаюць, што гэта такое,мы на professionalchiptuning, што форум нарадзіўся, каб падзяліцца мага больш і зрабіць гэта з vcuore бо той, хто піша, што што-то паказвае, нават з фактамі, а не толькі словамі, каб зрабіць гонкі, хто жыве даўжэй,тут м. з прапановамі прадаць карты ветразі забудзьцеся, таму што калі з'явіцца паведамленне, або вам-й зарплаты вы адразу ж за межамі, вядома, што дакладна ў цэлым, і я не кажу адмыслова для цябе,акрамя гэтага відаць, што вы лічыце, што вы так добра я цябе на ўвазе, што ў гэтым форуме ў нас есць адзін off limits, дзе есць кіраўніцтва на ўсе колы і switch off для edc15 і' апублікавана ад часу, як кіраўніцтва swirl off ці ведаеце вы гэтага? я не думаю,я ў адрозненне ад таго, што ты думаеш, я падзяліўся, але без праблем, таму што, вядома, я не баюся, што хто-то скраў мяне рамяству,а затым, калі вы паглядзіце на zezione банк дадзеных, файлаў, ori, вы разумееце, што 65% файлаў на врі я іх разместивших, я веру, што калі я не хачу дзяліцца ім postavo? ваш нік я не новы, і калі я не памыляюся, калі я быў ужо досыць conoscuto на вэб-бо чалавек, вядома, не за 4-5 гадоў, што я раблю, гэта рамяство ты ўсе яшчэ girovagami на форуме, і спытаць, info, то цяпер не veire зрабіць прафесараў тут, таму даю параду, або атрымаць гэты форум як крыніца багаццем, так і для вас, што вы па адносінах да нас, або шукалі іншае месца, дзе, каб зрабіць вялікі,пакорлівасць' і' самы вялікі virtu' ricordalo заўседы.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
мы кажам, што не мае сэнсу цягнуць камень і схаваць руку
макс канцэпцыі ? што на гэтым форуме, калі вы хочаце, каб дапамагчы робіць гэта цалкам, я і іншыя, ен паклаў некалькі прыкладаў, каб сістэмы рэцыркуляцыі ог або dpf off, чаму? было гэта зрабіць.
тут мы не выкарыстоўваем, каб сказаць "я ведаю, што рабіць, ен робіць ўручную і г.д. і да т.п.", а затым проста...
каб дапамагчы met? ? лепш маўчаць, чытаць і не пісаць нічога...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]