і па твайму думку часопіса, у гэтым выпадку, як гэта можа дапамагчы мне зразумець, калі c'? суадносіны паміж ступенямі і iq???
і па твайму думку часопіса, у гэтым выпадку, як гэта можа дапамагчы мне зразумець, калі c'? суадносіны паміж ступенямі і iq???
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я быў няправы, пісаць..здаецца, відавочна, што c'? суадносіны паміж ступенямі даўгавечнасці і iq, але, па-твойму, часопіс, як вы маглі б дапамагчы мне зразумець, як разлічыць гэтую прапорцыю??
у асноўным гэта просты матэматычны разлік..я думаю, што нават часопіс ferrari F1 можа ўдакладніць, калі вы не ведаеце, як інтэрпрэтаваць...вы ведаеце, puntospeed??
у чым? разлік прыняць, каб ведаць гэта патаемная таямніца pd vag?
то. я не адзін, хто ведае ўсе сакрэты.
але доказаў, што я раблю, я кажу, edc16, але я гляджу ў каналы log duration, injection quantity, а таксама BTDC soi.
я заўважыў, што ў арыгінале мне прадугледжвалі es 59mg з, напрыклад, за 30 градусаў, працягласць.
для павелічэння колькасці inettata ты крокам карты duration, што я 6 4+2. ce n'? адной поўнай нагрузкі 10х10, што ен да 4, а потым іншы ў канцы 10х10, што вы не зменіце.
карэляцыі мг inettati? вы заўважыце, што, як крокам карту ў пунктах, а не ў% ад часопіса inietterai больш.
Трэба глядзець на значэнні карт, якія я табе сказаў вышэй. ГЭТА ? ПРОСТА ПРЫКЛАД, які я пішу, не прыняць яго, каб добра і капіяваць значэння, вы павінны ўбачыць, што ты.
калі ў 3000giri на карце вы значэнне 1250 і ад часопіса 62mg для inettare 68 што вы робіце? 62 : 1250 = 68 : x x=1370 зразумеў?? pero ? заўседы праверыць ад vag, каб пераканацца ў тым, наколькі ў вас павялічылася. vag чытае да 70mg
гэтыя лічбы добрыя, каб гуляць у лато, па-мойму puntospeed...
не ў крыўду ?!! мае асабістае меркаванне...тады пу? магчыма, што галовы ляцяць, што там я зразумеў, нічога ? вы цалкам маеце рацыю...але на дадзены момант летаюць у мяне ў галаве круціцца без прыпынку, дзіка co sti лічбы...
я не вам я параіў лічбы на самай справе. ва ўсякім выпадку, разваг і няма, то там стаяць стацыянарныя тэлефоны. калі не які-небудзь каэфіцыент пераўтварэння 0.023437 для duration і soi.
у адпаведнасці з agionamento puntospeed пераходзячы ад 59mg з 30? працягласць прыбыўшы ў 68 або 62mg пры ўмове, фактар conversioe як вы ricalcoli агульнае ў градусах??
ragioniamoci разам...я не...даруй.....
пакінь каэфіцыент пераўтварэння. і што ? ўжываць да значэнняў у карту, каб убачыць, градусаў тэрмін службы.
вы глядзелі карты тэрмін, што маюць значэння?
з, што праграма змяняе? і які аўтамабіль ?
Rileggiti прыклад 62mg, каб перайсці да 68. той 1250 ? працягласць 62. і 1370 і' 68. у 3000giri
каб праверыць, колькі градусаў у вас ўзраслі, нападаў vag, або за 1370 x 0.023437= 32? але вы павінны быць упэўненыя, што паведамляе, і не 33 і інш, не ? дакладны каэфіцыент пераўтварэння.
прабачце puntospeed..lsciamo страціць sw рэдагавання карты жыцця ў чым? аўтамабіль ... і г. д....што-ці чым проста матэматычныя вылічэнні iq-градусаў??не я іду за вамі..калі надаць 68mg трэба 32? працягласці, што centa ўсе астатняе??
чаму вы кажаце, што фактар conv не ? дакладна??cos? у matematicaora ? стала opinone???
прабачце яшчэ раз, але st? спрабуючы зразумець, дажеесли я раблю жарты, якія маглі risulatare мала добрых...(спадзяюся, што няма)