Я не хацеў бы здацца вымотаться, але калі помпа не ад ціску, не павінна нават пры запуску прычэпа...
Можа быць ? сапраўды помпа нагрузкі...
Я не хацеў бы здацца вымотаться, але калі помпа не ад ціску, не павінна нават пры запуску прычэпа...
Можа быць ? сапраўды помпа нагрузкі...
зрабіце тэст 9...сілкуе помпа AP з электрычным помпай, 3 бар..яшчэ адзін доказ, было б заткнуць рэгулятар ціску, так што помпа не спампаваць і паглядзець, калі c'? ціск, улічваючы, што ? пратэставана тэарэтычна павінна працаваць...
Тэст з коркамі і было зроблена, і ў школе ўсе ў парадку, але пад машынай з вечка, не загружае ціск...тэст на павышэнне, і гэта было зроблена з дыягназам і помпа зарад высокага ціску, але як толькі падае абаротаў згасае! Мы спрабавалі раздымы святлодыедны індыкатар і сувязі, ок!
Дыягностыка выконваецца з сістэмай bosch!
Экскурсійнае помпа да мінімуму зарадкі нармальна? і ў параметрах?
і прычэпа пазней, калі футбольны паскарэння нармальна?
Як мінімум, зарад 320 бар, экскурсійнае...у разгон ідзе добра, толькі вясной і падае абаротаў згасае!
у дыягностыцы, што дэфект вы d? у тым ліку памылка
Глядзець, на жаль, не памятаю, але тычылася матылек....прама цяпер ? па-за ? у чаканні запчастак, а потым будзем рабіць іншыя тэсты!
Іншых доказаў...вымяраецца з дапамогай асцылографа клапан высокага і нізкага ціску, высокага 12v нізкае 11v! Таму хацеў бы выключыць эбу, таму што сігнал пілота, перадае...
я заяўляю, што я не ведаю гэтай сістэмы, у прыватнасці, і таму ў мяне пытанне, што рэгулюе ціск паліва, з боку нізкага ціску?
як правіла, c'? клапан залішняга ціску, калі нават тут, c'? не можа быць той, хто застаецца злегку адкрытым, і не ўзводзіць прэс?
і калі прыводзіцца ў рух націскам або абумоўлены прытокам дызель ? больш, і такім чынам застаецца на матацыкле, але і да мінімуму зніжаецца і выключаецца
паўтараю, я не ведаю гэтай сістэмы, і я прашу прабачэння, калі я сказаў****ata