то ложак у bdm пашкоджаны, не c'? л я я......c'? ен мой сябар..... то ложак у серыйны вы....
? я файл .врі ў паслядоўны і тое, пераўтворыцца ў bdm, калі вы хочаце яго кантраляваць.....
то ложак у bdm пашкоджаны, не c'? л я я......c'? ен мой сябар..... то ложак у серыйны вы....
? я файл .врі ў паслядоўны і тое, пераўтворыцца ў bdm, калі вы хочаце яго кантраляваць.....
скрыняў, і я бачу, калі бачу мне трэба файл пашкоджаны bdm
пакладзеце апісанне нейкія файлы
я магу бачыць аднавіць файл, але не раней, чым у панядзелак...
у інтэрнэце не знаходжу нічога, і ў гэты час у кампаніі не c'? няма, каб заняць зыходны файл.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
паштовы файл на 90% мы не зможам,
размешчаныя =( .......выратуй мяне, пра мой збаўца =) =)здзейсніў жудасную памылку
дазвольце мне ведаць, калі частка !!!
з, што напісана вамі ў шлях на машыне або адпраўляліся толькі вентылятары?
калі не, то мяняецца трэнер, самае дзіўнае, што bosch нумар не супадае з корпусам ecu, магчыма, абнаўленне
і потым з файла bdm і тое, flash і яго файлы, пабудаваны, здаецца, bosch edc16c2 не 31 дык у вас blokkata па сваей некампетэнтнасці