Старонка 3 з 15 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 147

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    з 542mg паветра і 50мг дызель ў вас есць afr 10,8!! ваш аўтамабіль dovebbe выкідваюць чорны дым, горш, чым "тытанік"!! па мне c'? што-то не так....потым, хто вам кажа, што з рухавіком не крычы пу? ісці далей пэўнага iq?па якой прычыне??
    што тычыцца maf значэння мэты з'яўляюцца нормай, чым на самай справе добры maf павінны даць, для якіх maf ў добрым condizionedeve даць паміж 289 і 1201 мг паветра
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    з 542mg паветра і 50мг дызель ў вас есць afr 10,8!! ваш аўтамабіль dovebbe выкідваюць чорны дым, горш, чым "тытанік"!! па мне c'? што-то не так....
    , Што c'? што-то не так, няма ніякіх сумневаў! Я згодны, я таксама...
    Шчыра кажучы, я адчуў на валоў, але ад фар машын, якія ішлі сьледам за ім зводдаль, не я ? здавалася, каб убачыць...

потым, хто вам кажа, што з рухавіком не крычы пу? ісці далей пэўнага iq?па якой прычыне??
    Мой быў проста пытанне, проста каб даведацца пра гэта больш?! У адваротным выпадку, што б адкрыта зрабіць гэта абмеркаванне?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    адзінае абмежаванне-iq, а затым і тое, як ўстойлівасць да тэрмічным і механічным уздзеянням дадзенага рухавіка.....
    правільным для вас, напрыклад на помпы ціскам механічных iveco scania ці V8 у мяне ўсталяваныя помпы, якія давалі таксама 1000cc дызель! калі ад золата помпа ne 300-400 куб...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    адзінае абмежаванне-iq і тое, як ўстойлівасць да тэрмічным і механічным уздзеянням дадзенага рухавіка.....
    не спрачацца ні з кім, але я чытаў паведамленні, што яны "марна" даволі p? слоў, каб сказаць тое, што я выклаў у сказе вышэй autoriiportata...і гэта не ? каб зрабіць у гонцы, хто з'? л? даўжэй, але толькі для "аддаваць кесару тое, што ? цэзар"
    здаецца, evidententeches павялічвае iq паніжае інтэнсіўнасць адмоваў, і адзіны мяжа, і вышэй больш,я б сказаў,як хоча рызыкаваць...вядома, як смерць? што tractor puller дызель з 12:1 afr будзе толькі на матацыкле.....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    манро ніхто не хоча спрачацца з вамі або праігнараваў ваша паведамленне!
    Верагодна, вы не атрымалі адказ, проста таму, што? з гэтай тэмы мы хацелі зразумець, якое дачыненне stechioetrico (і, адпаведна, iq) максімальныя ідэалы, да якіх вы пу? прыехаць, каб атрымаць максімальную прадукцыйнасць пры адсутнасці fumosit?, што я не веру, супадаюць з мяжа разбурэння рухавіка...
    Але гэта не азначае, што ваша паведамленне ? было праігнаравана і

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    той jtd павінны мець afr каля 14.3 не памятаю дакладнае значэнне, калі gi? паступлення 13,5 пасля 3000 абаротаў у хвіліну, вы пачынаеце бачыць дым..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    той jtd павінны мець afr каля 14.3 не памятаю дакладнае значэнне, калі gi? паступлення 13,5 пасля 3000 абаротаў у хвіліну, вы пачынаеце бачыць дым..
    залежыць ад стану турбіны ў непасрэднай блізкасці? 13 дыміць, а затым вы бачыце, як дызель вы inettando і як...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    залежыць ад стану турбіны ў непасрэднай блізкасці? 13 дыміць...
    Прабачце, але я не зразумеў...

...і затым вы бачыце, як дызель вы inettando і як...
    Відавочна, справы? што вы шукаеце, паважаць больш? магчыма, адносіны стехиометрической, што avr? створана, як ідэальнае...
    &Quot;як" ? замест трохі больш? комплекс...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    14,3 вы маеце на ўвазе ? ідэал, або тое, што вы разлічваецца па арыгінальнай карце?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ну..ciccio ? р? "загадкавыя" у яго пост..***** unque на l? усе....fico ваш аватар барт!.... нам бы ў подпіс фразу:"ciucciati шкарпэтку"!! .....

Старонка 3 з 15 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •