тады вы спрабавалі загрузіць карту?
але калі вы не пачнеце эксперыментаваць, як вы вучыцца?
Прывітанне,я даў на крыло сваей карце, і я думаю, што паспрабаваць, не турбуючыся пра тое, каб паліць, таму што гэтыя машыны паляць вельмі мала .Pero, есць яшчэ адна праблема-вібрацыя, махавік рухавіка, пры паскарэнні пытанняў, але я яшчэ не знайшоў рашэнне гэтай праблемы.І лепш сказаць гэта да кліента,а не за грубую постаць.
Махавік????? Ніколі ніякіх праблем
махавік вібруе з супастаўлення зробленыя з ног, не павялічыць з нізкіх абарачэннях і на нізкіх нагрузках рухавіка
Праўда я з'яжджаю заўседы каля 30% load) - 1000-1200 абаротаў, так што не думаю, што гэта праблема, і ты, дарагі, чаму мы не пакажыце, як вы робіце з рукамі,і яшчэ адна рэч ,запэўніваю вас, што ў мяне больш вопыту, чым у вас, так і у жыцці, і sie у механіцы, таму мы таксама хацелі б трохі з вашага боку.
Я забыўся сказаць, што я ўладальнік А4, 130 л. с., што я пераназначаны 30-40 разоў, выкарыстоўваючы ўсе магчымыя доказы і можна сабе ўявіць, Таму я ведаю лепш за вас, слабыя месцы ў гэтай машыне, паверце.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-03-2013 ў 16:00
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]