Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 31

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di -DaViDe-
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    На самай справе мне другой рэчы зрабіць у дачыненні да іп? фактары: com'? праўда, што з павелічэннем крутоўнага моманту зніжае нагрузкі на педалі ? таксама? праўда, што хуткасць? у абмен, і, такім чынам, суадносіны Rpm/V-Eff (Рэжымы & Хуткасць?) застаюцца ў сіле з-за rapportatura на абмен, што ? не лічыцца пастаянным; такім чынам, не забывайце, лепшы аб'емны ккд, што адлюстроўваецца ў найменшай нагрузкай на педалі, каб дасягнуць і падтрымліваць пэўны рэжым (аб / мін) і, адпаведна, пэўнай хуткасці? (V-Eff), які, як сказаў ? у выніку пастаяннай ? у rapportatura перадач. Вялікую эфектыўнасць у парытэт? нагрузкі.

У ліку іншага:

Аўтамабілі Акцыі> 3^ Марш - 80% Нагрузкі - 3800Rpm & 90Km/h
    Аўтамабілі, Сопоставленный> 3^ Руху - 50% Нагрузкі - 3800Rpm & 90Km/h

Затым,

Аўтамабілі Акцыі> 3^ Марш - 80% Нагрузкі - 3800Rpm & 90Km/h
    Аўтамабілі, Сопоставленный> 3^ Марш - 80% Нагрузкі - пры 4200 аб / мін & 120км/h

І менавіта гэта для мяне вызначае рэальнае зніжэнне расходу паліва ў параўнанне аўтамабілі акцыі і супаставіць: у парытэт? нагрузкі аўтамабіля супастаўляецца развівае абароты больш, такім чынам, хуткасць? больш або парытэт? хуткасць кручэння і хуткасць руху? ? трэба менш нагрузкі з-за лепшай аб'емны ккд.

Я спадзяюся, што d'art я растлумачыў!
    Ну і дарма! Усе гэта, па мне, у здолець звесці канцы з канцамі, l-прырост мг Дызель значэнне трохі вышэй, каб зрабіць больш рухавік, але не такі высокі, каб спажываць, аднак, яшчэ і рухавік...я Кажу аб карце soft..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Дошкі delle Puglie
    Паведамленні
    25
    я не перакананы...eliminamo ад разваг, падумалі, блокі кіравання і паказчыкі працы рухавіка і нагрузкі кут педалі і ragionamo каб хутка і без мішурой электронныя сродкі.
    калі я аўтамабіль, які з 175cv на 2000 абаротаў, я кажу 2000 абаротаў, такім чынам, мяркуецца, што гэтыя 2000 абаротаў, я павінен выціснуць педаль для маляняці,скажам, чвэрць свайго ходу,у мяне хуткасць? што ? канстанта,ты казаў, нават ты, у 140 км-г, калі я на гэтай машыне elaboro рухавік і порт 350cv і пакінуць усе астатняе без зменаў, каб мець тую ж хуткасць? 140 км-г, заўседы 2000 абаротаў мне, як зрабіць, каб на мой рухавік і заўседы чвэрць паскаральнік мне даць, каб гэтыя абароты! адзінае, што зменіцца? sar? паскарэнне, якое ў імгненне вока з гэтага педаль schiaccito да такім жа чынам я портэр? у 140 км-г...
    з ecu паўгадзіны і горш, таму што, калі без электроннага кіравання я магу даць чвэрць газу плюс quid аўтамабіль viaggera хутчэй, але электроніка гэтага не адбываецца, таму што ecu ? адной нямецкай флейты і не sgarra!
    калі з 50% педаль дае 2000 абаротаў у хвіліну і з любой іншай sw ад millemila рэзюмэ на 50% педаль заўседы 2000 аб / мін вы дар? вы не можаце пазбегнуць.
    тады вы можаце inventarti усе формулы, якія вы хочаце, але калі хуткасць кручэння рухавіка ? пастаянная велічыня, не існуе ніякіх сродкаў, каб зрабіць вар'іравацца
    Апошні раз рэдагавалася mcjtd; 30-11-2012 ў 21:05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Па-першае, не мне inventavo ніякіх формул, але спрабую разважаць разам з вамі яшчэ і табе, што лічу безумоўна-й? эксперты мяне; па-другое, розніца ў тым, што нагрузкі, якія ад педалі: jaffa'? напісаў, што пасля таго, як вы апрацавалі вашага аўтамабіля, вы павінны даць тую ж нагрузку на педалі, каб атрымаць тыя ж Rpm гэтак жа V-Eff? Нават калі ен, як вы кажаце, вас, тое, што на розных дзяржаў, якія не залежаць ад нагрузкі, з добрай картай па-ранейшаму можа спатрэбіцца зніжэнне спажывання заўседы-за лепшы аб'емны ккд ІМХО.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    прабачце,вы, як правіла супастаўленні з 70% на паскаральнік...
    калі я націскаю педаль газу на 50% пастаянна, чаму? там павінна быць зніжэнне расход паліва?
    гэта ? тое, што я не растлумачу

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    можа быць, што пад 50% arico рухавіка smagrisce lamappa каб ўпырскваць менш паліва? я бачу так,наадварот,то мы патрабуем ад нагрузкі рухавіка ад 50% на карту, каб даць больш паліва, або больш ціску overboost,адпаведна, большы крутоўны момант і прадукцыйнасць....не uccidetemi калі я кажу, бздура he

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я думаю, што гэта docuto-й? што яшчэ на той факт, што, як правіла, павялічваем трохі турбіна, якая імкнецца smagrire науглероживания, чаму? павялічвае паток паветра

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    але плануецца павялічыць overboost або пастаяннае ціск?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    пастаяннае ціск у overboost не датыкаецца амаль ніхто

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    92
    ідэальна, вялікі дзякуй!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    8
    прывітанне ўсім, я новы на форуме і чытаў трохі абмеркаванне, нават старыя
    па-мойму, пасля адлюстравання, блок кіравання, ? вельмі малаверагодна, што ў хуткасці? пастаянная вызначаецца з перадач (тып V 100 км/ч) атрымоўваецца знізіць спажыванне, калі ўмовы і контур застаюцца роўнымі (трэнне, пранікненне аэрадынаміка, etc...). нагрузка на педаль sar? pi? нізкі, але толькі таму, што? новая карта ўпырсквае ж расход паліва, да прыкладу, 30% нагрузкі, замест таго, што 35% золата.
    затым, існуюць некаторыя прыемы, якія робяць менш спажываць у любых умовах (тыпу выдаленне FAP/EGR) і ўмовы эксплуатацыі пі? спрыяльныя для зніжэння спажывання

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •