я не перакананы...eliminamo ад разваг, падумалі, блокі кіравання і паказчыкі працы рухавіка і нагрузкі кут педалі і ragionamo каб хутка і без мішурой электронныя сродкі.
калі я аўтамабіль, які з 175cv на 2000 абаротаў, я кажу 2000 абаротаў, такім чынам, мяркуецца, што гэтыя 2000 абаротаў, я павінен выціснуць педаль для маляняці,скажам, чвэрць свайго ходу,у мяне хуткасць? што ? канстанта,ты казаў, нават ты, у 140 км-г, калі я на гэтай машыне elaboro рухавік і порт 350cv і пакінуць усе астатняе без зменаў, каб мець тую ж хуткасць? 140 км-г, заўседы 2000 абаротаў мне, як зрабіць, каб на мой рухавік і заўседы чвэрць паскаральнік мне даць, каб гэтыя абароты! адзінае, што зменіцца? sar? паскарэнне, якое ў імгненне вока з гэтага педаль schiaccito да такім жа чынам я портэр? у 140 км-г...
з ecu паўгадзіны і горш, таму што, калі без электроннага кіравання я магу даць чвэрць газу плюс quid аўтамабіль viaggera хутчэй, але электроніка гэтага не адбываецца, таму што ecu ? адной нямецкай флейты і не sgarra!
калі з 50% педаль дае 2000 абаротаў у хвіліну і з любой іншай sw ад millemila рэзюмэ на 50% педаль заўседы 2000 аб / мін вы дар? вы не можаце пазбегнуць.
тады вы можаце inventarti усе формулы, якія вы хочаце, але калі хуткасць кручэння рухавіка ? пастаянная велічыня, не існуе ніякіх сродкаў, каб зрабіць вар'іравацца
Апошні раз рэдагавалася mcjtd; 30-11-2012 ў 21:05
Па-першае, не мне inventavo ніякіх формул, але спрабую разважаць разам з вамі яшчэ і табе, што лічу безумоўна-й? эксперты мяне; па-другое, розніца ў тым, што нагрузкі, якія ад педалі: jaffa'? напісаў, што пасля таго, як вы апрацавалі вашага аўтамабіля, вы павінны даць тую ж нагрузку на педалі, каб атрымаць тыя ж Rpm гэтак жа V-Eff? Нават калі ен, як вы кажаце, вас, тое, што на розных дзяржаў, якія не залежаць ад нагрузкі, з добрай картай па-ранейшаму можа спатрэбіцца зніжэнне спажывання заўседы-за лепшы аб'емны ккд ІМХО.
прабачце,вы, як правіла супастаўленні з 70% на паскаральнік...
калі я націскаю педаль газу на 50% пастаянна, чаму? там павінна быць зніжэнне расход паліва?
гэта ? тое, што я не растлумачу
можа быць, што пад 50% arico рухавіка smagrisce lamappa каб ўпырскваць менш паліва? я бачу так,наадварот,то мы патрабуем ад нагрузкі рухавіка ад 50% на карту, каб даць больш паліва, або больш ціску overboost,адпаведна, большы крутоўны момант і прадукцыйнасць....не uccidetemi калі я кажу, бздура he![]()
я думаю, што гэта docuto-й? што яшчэ на той факт, што, як правіла, павялічваем трохі турбіна, якая імкнецца smagrire науглероживания, чаму? павялічвае паток паветра
але плануецца павялічыць overboost або пастаяннае ціск?
пастаяннае ціск у overboost не датыкаецца амаль ніхто
ідэальна, вялікі дзякуй!!!
прывітанне ўсім, я новы на форуме і чытаў трохі абмеркаванне, нават старыя
па-мойму, пасля адлюстравання, блок кіравання, ? вельмі малаверагодна, што ў хуткасці? пастаянная вызначаецца з перадач (тып V 100 км/ч) атрымоўваецца знізіць спажыванне, калі ўмовы і контур застаюцца роўнымі (трэнне, пранікненне аэрадынаміка, etc...). нагрузка на педаль sar? pi? нізкі, але толькі таму, што? новая карта ўпырсквае ж расход паліва, да прыкладу, 30% нагрузкі, замест таго, што 35% золата.
затым, існуюць некаторыя прыемы, якія робяць менш спажываць у любых умовах (тыпу выдаленне FAP/EGR) і ўмовы эксплуатацыі пі? спрыяльныя для зніжэння спажывання