Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-28-28 -
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28
    прывітанне манро машына ? правяралі некалькі разоў, мабыць, праблема ? чайнік. слухайце калі вы ведаеце якую-небудзь праграму, каб зрабіць самодіагностікі хутка, проста каб зразумець ад чаго залежаць гэтыя індыкатары? самодіагностікі вось! у практыцы было, каб паспрабаваць саленоід кіравання. калі вы праверыце у гэтай тэме я выпусціла некалькі фатаграфій, каб убачыць, com'? зрабіў блок кіравання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі вы хочаце дыягностыцы падключаць да пк, каб зрабіць усе, што ад вас на форуме c'? яны розныя нават для продажу па добрай цане, з такой жа гарантыяй і падтрымкай нашых admin....я настойліва рэкамендую вам звязацца з імі, каб атрымаць усе тлумачэнні, якія вы хочаце, таму што гэта людзі, якія лічу вельмі вельмі разумныя...яны будуць у стане раіць вам, як лепш і накіроўваць вас у выбары вас больш спрыяльная прадукту....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28

Вынікі Дыягностыкі alfa 147 1.9 JTD 16V 140 Л. с.

прывітанне, хлопцы, прабачце, калі гэтыя дні зніклі, але, на жаль, былі некаторыя праблемы на лініі дома.
    Я, нарэшце, прыбыў кабелі ELM327 і KKL Switch зменены, і улічваючы, што, на жаль, у мяне не было інтэрнэту ў той жа час, я зрабіў самодиагностику на машыне.
    У дадатку есць некаторыя фатаграфіі, якія тычацца дыягностыкі і я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас мяне ведае, растлумачыць у двух словах, а што гэта? здарылася так, што памылкі запісваюцца incancellabili...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 07-12-2012 ў 21:27

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Есць соленоиды помпы абс, што не адказваюць на эбу, а затым ен да цябе ricambiarla або выправіць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28
    прывітанне blackwolf76
    Вы ведаеце спосаб гэта выправіць? На *********** я ўбачыў, што вы пу? запусціць тэст на кожны саленоід па асобнасці, калі гэта стварае магнетызм, як кожны саленоід і прыцягвае метал, добра ці дрэнна вы пу? ўзыходзіць да кантактаў на плаце і зразумець, jaffa'? дэфект! што вы думаеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    як я сказаў вам, вы можаце праверыць, ці як вам будзе заўгодна, але ? аб'ектыўна непрыстойна ўмешвацца ў помпа. Хоць і знаходзіцеся саленоід ў аб'ект, як вы яго замяніць?? У вас есць, то запчасткі?? Можа быць ? нейкі кантакт, але я не думаю, што легка можна было выявіць.

А з дыягназам годнай дазваляе праверыць асобна соленоиды... але, па мне, вы страціце час. Як 0auto abbastanmza рэгіене належыць шукаць добрую выкарыстоўваецца, магчыма, з 100/150 еўра знаходзіцеся выкарыстоўваецца.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    28
    Праблема не ? грошы... на жаль, я не магу знайсці код блок 0 265 900 051. казіно гэта ўсе тут! Я ведаю, што вызначаецца блокам кіравання з сістэмай abs bosch 5.7 asr/tc,
    але гэта ? сумяшчальны з іншымі, якія маюць тую ж сістэму, але маюць розны код?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не сумяшчальныя.....ці, хутчэй, яны былі б, калі б вы маглі змяніць у сувязі can новага ecu abs-asr-tc у боды кампутары....па крайняй меры, я думаю,....таму, каб пазбегнуць непаразуменняў лепш ўсталяваць блокі кіравання з код распазнаецца сістэмай....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •