раблю дыягностыку на некаторых машынах нават тады, калі ? зачынены " 4% (і не працуе), а на іншых ад propriop 0%
так ? толькі зрабіў карту або на самай справе застаецца адкрытым, трохі
раблю дыягностыку на некаторых машынах нават тады, калі ? зачынены " 4% (і не працуе), а на іншых ад propriop 0%
так ? толькі зрабіў карту або на самай справе застаецца адкрытым, трохі
але раз працуе, каб выдаліць толькі клапан erg? або стварыць стыкуецца з dtc, як, калі, скажам, выдаленне dpf?
Я думаю, заўседы лепш зачыніць, нават фізічна...дзе не прадугледжвае вялікую працу. У пазбяганне магчымых сістэмах. Я знятыя на fiat і alfa і трамбацыты, я паклаў.
калі паміраюць або агрэгата клапан egr, машына робіць менш?
наколькі я ведаю, калі клапан агрэгата машына робіць менш? я пакідаю рашэнне спецыялістам!
Што тычыцца раз, а клапан эрг, я зрабіў параўнанне з і без клапана эрг (total раз) з edc17 і я ? здавалася, што ен не зрабіў працу, стрыманы. Вы кажаце мне, што гэта нармальна для vag і fiat (audi, VW, seat, skoda, fiat, alfa, lancia?)
Мая edc17 (audi a4) што тычыцца клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог я ? здавалася правільным, як зачыніў яго, іншая справа, а dpf, што не там я зразумеў, нічога тое, што ен зрабіў, нават пярко? я не магу прызнаць dpf у карту!
У edc5 так не робіць? але як ? можна? І як мы можам зрабіць іх? Ecusafe не трэба нічога, проста да таго, што я бачыў!
Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!
Вы сутыкнуліся абмеркаванне памерла больш за 2 гадоў таму.. а я ЗАЎСЕДЫ рэкамендую, фланец для сістэмы EGR, але зроблена так, а не кавалкі ferraccio паклаў іх так, каб..
Я вы купляеце нержавеючай сталі, спецыяльна і кладуцца, як вышэй клапан, які пад рухавік так, каб цалкам ізаляваць трубаправоды.
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !