Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 29 29
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    ах вось вы, сцерці нумар пісанні! Вы маеце рацыю!
    на імгненне ты мяне навеў на сумневу, хехехе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Сукенка прыпавесцяў.
    Паведамленні
    98
    Па дадзеных, не існуе ніякіх абмежаванняў, у адваротным выпадку хто-то, павінна быць, ужо? падвяргаюцца праблемы стаў!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    я думаю stupidate, калі не існуе мяжы праграмнага забеспячэння... што-bdm варта абысці, або яшчэ лепш, dissaldando памяці і programmandola з праграміст зробіце ў любым выпадку.

адзінае абмежаванне, на мой погляд ? памяць у тым, што цыкл чытання/пісанні выразна вызначаны вытворцам, акрамя як "памірае".

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Не вызначаны, з'яўляюцца прыблізнымі. У мяне есць unit? Флэш-Памяці, якая мае час НАПРАЦОЎКІ на адмову 10 000 гадзін і 10 000 цыклаў паміж пісьма і перапісвання: маей Стойцы рэгіструе звыш 36 000 гадзін (амаль 5 гадоў ? заўседы гарыць выпадковых перазагрузак). Улічваючы, як я ім карыстаюся (кампіляцыі), gi? пасля першыя паўтара года жыцця я амаль напэўна перавысіла колькасць цыклаў паміж пісьма і перапісвання. Усе гэта, каб сказаць, што ? вельмі верагодна, што максімальная колькасць запісаў вызначаецца на аснове іншых параметраў, чым тыя, па чыста структурных кампанента, а менавіта, на аснове патрэбаў бізнесу, і, каб пазбегнуць пытанняў з боку спажыўцоў з-за магчымага не выкананне тэхнічныя характарыстыкі абвешчаныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    Не вызначаны, з'яўляюцца прыблізнымі. У мяне есць unit? Флэш-Памяці, якая мае час НАПРАЦОЎКІ на адмову 10 000 гадзін і 10 000 цыклаў паміж пісьма і перапісвання: маей Стойцы рэгіструе звыш 36 000 гадзін (амаль 5 гадоў ? заўседы гарыць выпадковых перазагрузак). Улічваючы, як я ім карыстаюся (кампіляцыі), gi? пасля першыя паўтара года жыцця я амаль напэўна перавысіла колькасць цыклаў паміж пісьма і перапісвання. Усе гэта, каб сказаць, што ? вельмі верагодна, што максімальная колькасць запісаў вызначаецца на аснове іншых параметраў, чым тыя, па чыста структурных кампанента, а менавіта, на аснове патрэбаў бізнесу, і, каб пазбегнуць пытанняў з боку спажыўцоў з-за магчымага не выкананне тэхнічныя характарыстыкі абвешчаныя.
    гэта паведамленне...

магчыма, мае паведамленне можа быць няправільна: не меў на ўвазе, што прайшоў час НАПРАЦОЎКІ на адмову заявіў, юніт? памірае... але што ? аднак прызнана, памяркоўнасць і, калі мы хочам сказаць, што c'? абмежаванне, хоць і тэарэтычны, і на "сярэднім" unit? правераны вытворцам, можа быць менавіта гэта, а не іншае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Perfect, толькі неразуменне !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    Як правіла, мы не дасягнем ніколі не мяжа пісання, x riscriviamo заўседы файл з ліста да 0, каб падняць лічыльнік, вы павінны прачытаць гэты мод зроблены эбу, змяніць і перапісаць, і солі з каэфіцыентам 2.
    на практыцы, каб падняць лічыльнік варта чытаць кожны раз, калі карту ў рэдакцыі ад ecu, зрабіць змены, якія вы хочаце, і перапісаць, так соль лічыльнік пісання. так, што захоўваюцца святыя пісанні,
    замест гэтага мы (ці, па меншай меры, асабіста я) кожны раз, калі я пішу мод, то я пішу заўседы ад першага fail зменены, не ? што кожны раз, калі я пачынаю чытаць fil mod з машыны і працы, але праца заўседы на першым зменена, і, такім чынам, лічыльнік застаецца заўседы на вышыні 1.
    я не ведаю, калі было ясна,

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    няправільна.... калі вы выкарыстоўваеце kess не павялічвае... я думаю, гэтак жа, galletto eobd2 і magpro2
    але калі вы карыстаецеся іншымі, якія не маюць такі трук павелічэнне пісання павялічваецца, тое ж самае з дапамогай файла маці.
    Апошні раз рэдагавалася alfajtd; 30-11-2012 ў 13:47

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    64
    з тэстаў, якія я зрабіў, мне не так....потым кожны выказвае сваю!

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •