Па дадзеных, не існуе ніякіх абмежаванняў, у адваротным выпадку хто-то, павінна быць, ужо? падвяргаюцца праблемы стаў!
я думаю stupidate, калі не існуе мяжы праграмнага забеспячэння... што-bdm варта абысці, або яшчэ лепш, dissaldando памяці і programmandola з праграміст зробіце ў любым выпадку.
адзінае абмежаванне, на мой погляд ? памяць у тым, што цыкл чытання/пісанні выразна вызначаны вытворцам, акрамя як "памірае".
Не вызначаны, з'яўляюцца прыблізнымі. У мяне есць unit? Флэш-Памяці, якая мае час НАПРАЦОЎКІ на адмову 10 000 гадзін і 10 000 цыклаў паміж пісьма і перапісвання: маей Стойцы рэгіструе звыш 36 000 гадзін (амаль 5 гадоў ? заўседы гарыць выпадковых перазагрузак). Улічваючы, як я ім карыстаюся (кампіляцыі), gi? пасля першыя паўтара года жыцця я амаль напэўна перавысіла колькасць цыклаў паміж пісьма і перапісвання. Усе гэта, каб сказаць, што ? вельмі верагодна, што максімальная колькасць запісаў вызначаецца на аснове іншых параметраў, чым тыя, па чыста структурных кампанента, а менавіта, на аснове патрэбаў бізнесу, і, каб пазбегнуць пытанняў з боку спажыўцоў з-за магчымага не выкананне тэхнічныя характарыстыкі абвешчаныя.
гэта паведамленне...
магчыма, мае паведамленне можа быць няправільна: не меў на ўвазе, што прайшоў час НАПРАЦОЎКІ на адмову заявіў, юніт? памірае... але што ? аднак прызнана, памяркоўнасць і, калі мы хочам сказаць, што c'? абмежаванне, хоць і тэарэтычны, і на "сярэднім" unit? правераны вытворцам, можа быць менавіта гэта, а не іншае![]()
Perfect, толькі неразуменне!
Як правіла, мы не дасягнем ніколі не мяжа пісання, x riscriviamo заўседы файл з ліста да 0, каб падняць лічыльнік, вы павінны прачытаць гэты мод зроблены эбу, змяніць і перапісаць, і солі з каэфіцыентам 2.
на практыцы, каб падняць лічыльнік варта чытаць кожны раз, калі карту ў рэдакцыі ад ecu, зрабіць змены, якія вы хочаце, і перапісаць, так соль лічыльнік пісання. так, што захоўваюцца святыя пісанні,
замест гэтага мы (ці, па меншай меры, асабіста я) кожны раз, калі я пішу мод, то я пішу заўседы ад першага fail зменены, не ? што кожны раз, калі я пачынаю чытаць fil mod з машыны і працы, але праца заўседы на першым зменена, і, такім чынам, лічыльнік застаецца заўседы на вышыні 1.
я не ведаю, калі было ясна,
няправільна.... калі вы выкарыстоўваеце kess не павялічвае... я думаю, гэтак жа, galletto eobd2 і magpro2
але калі вы карыстаецеся іншымі, якія не маюць такі трук павелічэнне пісання павялічваецца, тое ж самае з дапамогай файла маці.
Апошні раз рэдагавалася alfajtd; 30-11-2012 ў 13:47
з тэстаў, якія я зрабіў, мне не так....потым кожны выказвае сваю!