Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 26 з 26

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Кажучы пра edc16 і edc17 ўжо практыка ? праверана: сагрэць і падняць, справядліва спосабам-й? аднастайным можна.

Але вазьміце некаторыя ecu дэталяў, edc7, з якой я знаходжу ў сябе, што рабіць у гэтыя дні, гаворка ? добра пі? комплекс!
    Вечка ecu ? siliconato па перыметры, і ў pi? заключае ў сабе таксама дзве грабянцы раздыма, яны таксама siliconati у іх перыметра! як быццам гэтага было недастаткова, усе калодкі bdm знаходзяцца на адваротным баку платы, што ? устаўлены ў корпус на тры боку з сілікон шэры!
    На шматслойных друкаваных плат, як я не давяраю да напружання, n? нават для таго, каб нагрэць занадта. Растваральнік, які ammorbidisse трохі сілікон золата будзе плавіцца!

Але-будаўнікоў, калі трэба замяніць лабавое шкло прылеплены знакаміты чорны крэмній і яго рэшткі, выкарыстоўваюць толькі метады, "механічныя"?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Я толькі што знайшоў адзін жывы ў innotec, gasket remover называецца.

? адзіны, хто ? быў ў градусаў, каб атакаваць, па меншай меры, трохі герметыка ecu keihin honda, што ў мяне ў руках!

мне засталося праверыць, як паводзіць сябе яго над старой электроннай схемы, каб пераканацца, што, аднак, не з'яўляецца агрэсіўным па адносінах да аат электронікі.

My 2 cents

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    ці зрабіць, але заўседы з асцярогай, то зроблена з фарбы мадэль тып фена і адверткі

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Той, Honda ep3 прыемнага??

вы мелі мужнасць.... націсніце, каб рычаг з адверткай непасрэдна на друкаванай плаце, робячы, як вы кажаце, вас...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМА
    Et
    54
    Паведамленні
    39
    Я чуў quest паспрабуйце спрэй, недалека і дайце нам ведаць, як ен сябе вядзе, можа быць, і прадукт, які б зручна ўсім

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Я паспрабаваў яго, і я вырашыў праблему.

я таксама паспрабаваў яго на друкаванай плаце на некалькі хвілін, і яна не мае ніякіх пашкоджанняў.

Не выкарыстоўваю, вядома, для кожнага edc16, што я павінен адкрыць, але для тых ecu далікатныя і дэталі, якія паспяхова выкарыстоўваць.

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •