-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Кажучы пра edc16 і edc17 ўжо практыка ? праверана: сагрэць і падняць, справядліва спосабам-й? аднастайным можна.
Але вазьміце некаторыя ecu дэталяў, edc7, з якой я знаходжу ў сябе, што рабіць у гэтыя дні, гаворка ? добра пі? комплекс!
Вечка ecu ? siliconato па перыметры, і ў pi? заключае ў сабе таксама дзве грабянцы раздыма, яны таксама siliconati у іх перыметра! як быццам гэтага было недастаткова, усе калодкі bdm знаходзяцца на адваротным баку платы, што ? устаўлены ў корпус на тры боку з сілікон шэры!
На шматслойных друкаваных плат, як я не давяраю да напружання, n? нават для таго, каб нагрэць занадта. Растваральнік, які ammorbidisse трохі сілікон золата будзе плавіцца!
Але-будаўнікоў, калі трэба замяніць лабавое шкло прылеплены знакаміты чорны крэмній і яго рэшткі, выкарыстоўваюць толькі метады, "механічныя"?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я толькі што знайшоў адзін жывы ў innotec, gasket remover называецца.
? адзіны, хто ? быў ў градусаў, каб атакаваць, па меншай меры, трохі герметыка ecu keihin honda, што ў мяне ў руках!
мне засталося праверыць, як паводзіць сябе яго над старой электроннай схемы, каб пераканацца, што, аднак, не з'яўляецца агрэсіўным па адносінах да аат электронікі.
My 2 cents
-
ці зрабіць, але заўседы з асцярогай, то зроблена з фарбы мадэль тып фена і адверткі
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Той, Honda ep3 прыемнага??
вы мелі мужнасць.... націсніце, каб рычаг з адверткай непасрэдна на друкаванай плаце, робячы, як вы кажаце, вас...
-
Я чуў quest паспрабуйце спрэй, недалека і дайце нам ведаць, як ен сябе вядзе, можа быць, і прадукт, які б зручна ўсім
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я паспрабаваў яго, і я вырашыў праблему.
я таксама паспрабаваў яго на друкаванай плаце на некалькі хвілін, і яна не мае ніякіх пашкоджанняў.
Не выкарыстоўваю, вядома, для кожнага edc16, што я павінен адкрыць, але для тых ecu далікатныя і дэталі, якія паспяхова выкарыстоўваць.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума