з надыходзячым новым годам для вашага egr off на знешнім вэб-сайт, улічваючы, што калі я прыводжу на форуме, не маглі, аднак, бачыць,
з надыходзячым новым годам для вашага egr off на знешнім вэб-сайт, улічваючы, што калі я прыводжу на форуме, не маглі, аднак, бачыць,
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-11-2012 ў 09:09
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
[QUOTE=magi1984;15890]з надыходзячым новым годам для вашага egr off на знешнім вэб-сайт, улічваючы, што калі я прыводжу на форуме, не маглі, аднак, бачыць,
дзякуй, вы былі вельмі добрыя,зараз я і спрабую
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-11-2012 ў 09:11
дзякуй яшчэ раз, вешчуноў,я загрузіў карту з гэтым змяненнем і не ўключаецца больш? кантрольная лямпа для сістэмы рэцыркуляцыі ог detached,вы чараўнік....адзін curiosit? але ў маей жа машыне?
няма, у мяне есць bmw 120d e87
? для мяне, як і для многіх тут, унутры chiptuning, не ? толькі хобі? мая праца (хоць я толькі некалькі месяцаў)
затым ледзь-ледзь вопыту я атрымаў farmela у гэтыя месяцы
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
калі ваша карта ? што прыкладаецца да пасадзе 11 я ж табе ўжо? сказаў, што я думаю, што вось крокам жахлівыя бессэнсоўныя
і ты мне так жа адказаў, што, безумоўна, вы скарацілі жыцце махавік.
калі ў вас атрымалася іншае, то не ведаю, дзе вы яго ўвод у эксплуатацыю і я не кантралюецца
Не, вы маеце рацыю, што было зроблена, што я заплаціў, і я выявіў, што зрабіў дзярмо, каб аб вашым
можа быць, я не ведаю, як растлумачыць...? я проста напісаў, што адзіная карта, што я бачыў ? што прыкладаецца да пасадзе 11 ? для складальнікаў
а затым:
не s? дзе гэта ў сваю карту, калі вы мне пакажыце, дзе вы надае кантролю , у адваротным выпадку я не магу каментаваць на вашай карце...? ясна цяпер?
Я бачу, прымацуеце яго да паведамлення cos? калі вы ідзяце, вы можаце ўбачыць, калі ў мяне выключаны добра l egr
Вось мой мод карце
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-11-2012 ў 10:32