Што rinco, я павінен сказаць тое?
Яшчэ раз, трэба толькі пісаць, паўтараю, толькі з mpps і толькі з 1.3 multijet 75 і 90cv
Што rinco, я павінен сказаць тое?
Яшчэ раз, трэба толькі пісаць, паўтараю, толькі з mpps і толькі з 1.3 multijet 75 і 90cv
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
выбачайце, тады трэба ўзяць яе з 2 мб да 1 мб, толькі для scriverla. выбачайце, калі penzi, якія rinco, але melopuoi з упэўненасцю сказаць, сара leta' ха-ха
тады рос, я ўсе разумею, дзякуй вам у любым выпадку я вам snervando але калі ecu пытанне не я дзялю, і я пішу ў 2 мб, што адбываецца, завісае, з mpps
Для Джульеты не c'? трэба падзяліць усе, што. Калі завісае... так... з'яўляюцца птушкі, для дыябетыкаў!
Каб пазбегнуць блакіроўкі запісу, проста вазьміце некалькі саветаў: пастаў бустер або батарэі паралельна акумулятара аўтамабіля, памятаеце, што ваш кампутар падлучаны да блоку харчавання (вядома уключаны), не перамяшчаць кабель usb, калі вы збіраецеся пачаць пісаць, і адышлі ад машыны, каб пазбегнуць яго, а піша. Нарэшце, калі ласка
Жарт.
На макс-дзірку разам з тымі, хто мае pi? вопыт і, магчыма, абсталяванне альтэрнатывай вашай. Дзе 6?
я хацеў бы дадаць да меры рос, што вам трэба закрыць усе спасылкі, wifi і г.д., выдаліць скрынсэйвер і адключыць антывірус.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ах, нават выключыць радые, клімат і любы крыніца можа ствараць перапады току.
дзякуй, рос, я з рыму, усе роўна ці напісаў шмат аўтамабіляў, я меў на ўвазе, што калі ў мяне 2 мб, а затым варта скараціць да 1mb, гэта 1mb мне трэба пісаць з mpps чаму 2mb іх не піша, і так правільна.
так, але гэта справядліва толькі для ecu marelli для аўтамабіляў 1.3 75 і 90 к.с.
вы рос " ок", каб marelli затым з ecm ад 2 мб да 1 мб, і я пішу з mpps да 1mb, такім чынам цярпення
Дакладна! А не c'? што, гэтыя форумы існуюць (ці павінны існаваць), каб дапамагчы![]()