Старонка 3 з 23 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21 па 30 з 221
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў sighline Visualizza Messaggio
    Прашу прабачэння за невуцтва, але што рызык вы можаце сутыкнуцца, адключаючы swirl з карты ?
    рызыкі не зламаць рухавік толькі тое, што ў плане прадукцыйнасці нічога не змяняецца, а прылада для забруджвання
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Сення раніцай, хутчэй за ўсе, магу зняць калектар впускной маей 159_1900_16V 150CV, каб праверыць менавіта наяўнасць клапанаў swirl і даць pulitina ў калектар і сістэмы рэцыркуляцыі ог, чаму? я, што раздражняе праблемы seghettamento, што робіць мяне з розуму, вы ведаеце, у якім стане я знаходжу ўсе, але я магу з чыстым прамысловы обезжириватель каб вышмараваць і ачысціць усе гэта? таксама, чаму? б я дэмантаваў датчык ціску, які знаходзіцца на впускном asprazione і не кажу вам, як я знайшоў гэта, свайго роду клей каля я чысты, заўседы з абястлушчвання я зрабіў добра?

з павагай да ўсіх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Прывітанне, хлопцы, сення я разабраў калектар впускной маей 159, на жаль, сітуацыя не ? з лепшых на самай справе я знайшоў клапанаў swirl маршруты ад, як вы бачыце на прыкладаемым фота, на жаль, я яшчэ не магу бачыць ўкладанні, каб убачыць кіраўніцтва на адключэнне клапанаў, але ўсе ж хачу савет ад вас, я апошняя заставалася і рамонт, змяніўшы ці я бачу, знайсці precolettore таксама выкарыстаў і я пакідаю ўсе без змяненняў у ecu?

Дзякуй за параду

З павагай hyrosatprecollettore ўсмоктвання 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вызваляецца таксама апошні раз і пакінуць усе, як будзе...

garret
    Guest
    хлопцы ? амаль як сістэма bmw прадставіла, як мая e60, я ліквідаваны ў поўным аб'еме, і я паставіў з шапкі ў эргаль, каб закрыць адтуліну, не служаць, cippa, і калі яны ламаюцца, вы ў канчатковым выніку ў рухавік і робяць сур'езны ўрон, я хацеў бы ведаць, кім яны былі вынайдзены

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    але тады я павінен таксама зачыніць egr ў ecu? як гэта працуе?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    у egr не мае нічога агульнага з swirl, але не зачыніць egr дрэнна не робіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    у эбу не павінен даць мне памылак, але рабіў бы даць мне праблемы seghettamento?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    хлопцы ? амаль як сістэма bmw прадставіла, як мая e60, я ліквідаваны ў поўным аб'еме, і я паставіў з шапкі ў эргаль, каб закрыць адтуліну, не служаць, cippa, і калі яны ламаюцца, вы ў канчатковым выніку ў рухавік і робяць сур'езны ўрон, я хацеў бы ведаць, кім яны былі вынайдзены
    я вам studierei трохі гідрадынамікі, перш чым рабіць пэўныя заявы!
    не паставіць іх, у выпадку, выконваюць дакладныя і карысныя для рухавіка cos? як і ўсе карыстальнік.
    тое, што вы б знятыя і як рады, што не дазваляе? можам сказаць, дысертацыя на працу або утыліты? калі не avvallate ад тэстаў, не верыце?

не се л я з вамі, гэта ясна, але я не згодны на дэзінфармацыі (у дадзеным канкрэтным выпадку)

не ў крыўду.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вядома, зняць з не ? максімум,вы павінна ў тэорыі хапаць басоў,на практыцы нават я зразумеў...
    але, вядома, пазбавіць павышае надзейнасць? аўтамабіль, які каштуе больш? страты на нізкіх...

Старонка 3 з 23 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •