Сення раніцай, хутчэй за ўсе, магу зняць калектар впускной маей 159_1900_16V 150CV, каб праверыць менавіта наяўнасць клапанаў swirl і даць pulitina ў калектар і сістэмы рэцыркуляцыі ог, чаму? я, што раздражняе праблемы seghettamento, што робіць мяне з розуму, вы ведаеце, у якім стане я знаходжу ўсе, але я магу з чыстым прамысловы обезжириватель каб вышмараваць і ачысціць усе гэта? таксама, чаму? б я дэмантаваў датчык ціску, які знаходзіцца на впускном asprazione і не кажу вам, як я знайшоў гэта, свайго роду клей каляя чысты, заўседы з абястлушчвання я зрабіў добра?
з павагай да ўсіх![]()
Прывітанне, хлопцы, сення я разабраў калектар впускной маей 159, на жаль, сітуацыя не ? з лепшых на самай справе я знайшоў клапанаў swirl маршруты ад, як вы бачыце на прыкладаемым фота, на жаль, я яшчэ не магу бачыць ўкладанні, каб убачыць кіраўніцтва на адключэнне клапанаў, але ўсе ж хачу савет ад вас, я апошняя заставалася і рамонт, змяніўшы ці я бачу, знайсці precolettore таксама выкарыстаў і я пакідаю ўсе без змяненняў у ecu?
Дзякуй за параду
З павагай hyrosatprecollettore ўсмоктвання 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg
вызваляецца таксама апошні раз і пакінуць усе, як будзе...
хлопцы ? амаль як сістэма bmw прадставіла, як мая e60, я ліквідаваны ў поўным аб'еме, і я паставіў з шапкі ў эргаль, каб закрыць адтуліну, не служаць, cippa, і калі яны ламаюцца, вы ў канчатковым выніку ў рухавік і робяць сур'езны ўрон, я хацеў бы ведаць, кім яны былі вынайдзены
але тады я павінен таксама зачыніць egr ў ecu? як гэта працуе?
у egr не мае нічога агульнага з swirl, але не зачыніць egr дрэнна не робіць
у эбу не павінен даць мне памылак, але рабіў бы даць мне праблемы seghettamento?
я вам studierei трохі гідрадынамікі, перш чым рабіць пэўныя заявы!
не паставіць іх, у выпадку, выконваюць дакладныя і карысныя для рухавіка cos? як і ўсе карыстальнік.
тое, што вы б знятыя і як рады, што не дазваляе? можам сказаць, дысертацыя на працу або утыліты? калі не avvallate ад тэстаў, не верыце?
не се л я з вамі, гэта ясна, але я не згодны на дэзінфармацыі (у дадзеным канкрэтным выпадку)
не ў крыўду.
вядома, зняць з не ? максімум,вы павінна ў тэорыі хапаць басоў,на практыцы нават я зразумеў...
але, вядома, пазбавіць павышае надзейнасць? аўтамабіль, які каштуе больш? страты на нізкіх...