верагодна, што яна ў цябе была ўжо? у спалучэнні bluetooth, і правяраў у android? або з кампутара, чаму? ад кампутара мяне нават не пытаецца пін-код праблема з android
верагодна, што яна ў цябе была ўжо? у спалучэнні bluetooth, і правяраў у android? або з кампутара, чаму? ад кампутара мяне нават не пытаецца пін-код праблема з android
добры дзень, я першы elm 327 я разетка з кабелем usb,і было б вельмі добра, затым, каб выкарыстоўваць крутоўны момант на сотавы, я прадаў usb, і я ўзяў blt-без збораў, выкарыстоўваць аднолькава, на пк і так з усімі праграмамі з дапамогай распазнання blt, у пк, і, такім чынам, прызначэнне com-партоў, як правіла, на працягу 3 дзен, якія я выкарыстаў, не праблема, у скрынцы usb была 1.5 v, гэта без збораў.v. 1.4, калі ў мяне праблемы ці яшчэ трымаць? у курсе.
я заўважыў, што з версіяй bt я не магу нават пі? скінуць service...
таксама ў мяне есць elm327 bluetooth, а пін-код мне ? 1234
я спрабаваў прымусіць яго працаваць з крутоўны момант на android усе соўсы, і я магу сказаць вам, што ідзе выдатна, акрамя некаторых refresh дадзеных датчыкаў не зусім дакладныя (ціск і час на паскарэнне)
для астатніх магу сказаць, што ідзе выдатна, або, па крайняй меры, мне ішло выдатна, пакуль prp учора, чаму? пачаў не даваць прыкмет жыцця, не бачыў ніхто, смартфоны (я спрабаваў нават з сябрамі), хоць і ўключаецца класічны чырвоны святлодыед, пасля падлучэння да БД, што пу? быць па-вашаму??
а калі я ўсе правільна памятаю, тое заплаціў на 15 еўра
Прабачце, хлопцы, але калі вы пакінеце дадаў заўседы гэта прылада Elm327 bluetooth ў машыне што-то адбываецца?
Я б не зняць і ўсталяваць вечка пад рулем і зрэдку даць controllatina з Torque.
Тое, што я выбраў ? міні і да гэтага часу атрымліваю.
Прывітанне і да сустрэчы!
Я utizzo то bt, і па сто разоў, што я выкарыстаў не губляў злучэння, толькі пару разоў, не ? атрымалася падлучыцца пры запуску, так ? што не мае значэння, і я думаю, што залежыць таксама ад якасці? таго ж, зрэшты, робіць усе як то па тб.
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
Я пакінуў уведзены на 3 месяцы і з дапамогай толькі аўто ? разряжать акумулятар
Калі аўтамабіль выкарыстоўваецца штодня, па меншай меры, для mezzo'цяпер я думаю, што няма праблем, але калі вы карыстаецеся час ад часу, вы павінны яго зняць...нават для мяне ? клопатаў заўседы дэмантуюць заглушку, але я вымушаны гэта зрабіць, так як выкарыстанне аўтамабіля ў працягу 2-3 дзен на 7, і я б не выпрабоўваць нязручнасцяў з батарэяй.
У любым выпадку на блок кіравання, не адбудзецца нічога, калі яго пакінуць пастаянна уключаным, праблема менавіта ? акумулятар...
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
калі вы хочаце пакінуць яго пастаянна уключаным, а вы не баіцеся, што батарэя разрадзіцца, бачыў мала прымянення сродкі вы можаце зрабіць перамыкач на станоўчы інструмент.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]